Returning of the written off # 90 Invited only - Page 102

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.2k

Users

7

1.4k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 8 years ago
Nado zasto ja ne mogu da gledam na ovom sajtu ,stalno me izbacuje,i pokusavam da se prijavim nece ,POMOCCC😃
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

😆 Nadam se da nismo previse dosadne.😆

Vi ste meni najbolje🤗 sta gledate sad? ja jos gledam korejske serije 😆 malo epizoda ima,vecinom su ljubavne kao roman da procitam ,nisam odavno gledala neku indijsku,neznam na koji sajt da udjem sve sam zaboravila
Ja pocela opet IPKKND 😃 A toplo bih ti preporucila Geet ako nisi gledala, odlicna je 😃

Evo ti linkovi

Ima li kraj Geet i jel tuzan

Ima kraj . Serija je od pre nekoliko godina a Gurmet je glavni glumac. 😃
Znam da ti se on dopada a mogu ti reci da je u Geet uradio odlican posao.
Ni ja je nisam odgledala do kraja. Mislim da je kraj OK. Pitacu Alex, mozda ona zna.
nn027 thumbnail

Nado zasto ja ne mogu da gledam na ovom sajtu ,stalno me izbacuje,i pokusavam da se prijavim nece ,POMOCCC😃

Na Romantic series imas sve epizode a na Indijskim serijama 144. Ne znam na kom si sajtu zaglavila. 😃

Pa mozda si zaboravila lozinku ili ime. Meni se desi i ime da zaboravim 😆 Moj savet ti je da napravis novi nalog. Lepo kreni od nule i negde zapamti ime i lozinku 😆

PS ja sam se tako prijavljivala barem dva puta 😆
Edited by nn027 - 8 years ago
smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

Na Romantic series imas sve epizode a na Indijskim serijama 144. Ne znam na kom si sajtu zaglavila. 😃

Pa mozda si zaboravila lozinku ili ime. Meni se desi i ime da zaboravim 😆 Moj savet ti je da napravis novi nalog. Lepo kreni od nule i negde zapamti ime i lozinku 😆

PS ja sam se tako prijavljivala barem dva puta 😆

Na romantik series sam se prijavila ali traze mi broj tel ,ili ja nesto pogresno radim,A na indijske nemogu ni da se prijavim ponovo ne razumem zasto nece kad god kliknem na nesto bilo sta vraca me na pocetnu stranu uhhh,A zbog Gurmeta bi gledala iskreno hahhaha
Edited by smeker - 8 years ago
smeker thumbnail
Snasla sam se na romantik seriije sad cu da pocnem da gledam ,a za indijske serije Nado ako imas objasnjenje za ovo sto mi se desava pisi🤗
smeker thumbnail
Nado na 8 epizodi sam,sta mulja ovaj Dev jos koliko pa se Gurmet pojavljuje,sad cu da te smorim 😆😆😆
nn027 thumbnail

Na romantik series sam se prijavila ali traze mi broj tel ,ili ja nesto pogresno radim,A na indijske nemogu ni da se prijavim ponovo ne razumem zasto nece kad god kliknem na nesto bilo sta vraca me na pocetnu stranu uhhh,A zbog Gurmeta bi gledala iskreno hahhaha

Ja sam se prijavila ali se ne secam da sam dala tel . Pokusala sam da nadjem seriju na drugom mestu ali ili je nema ili se ne moze gledati
Inace, stvarno je super i ima srecan kraj, provereno 😃
nn027 thumbnail

Snasla sam se na romantik seriije sad cu da pocnem da gledam ,a za indijske serije Nado ako imas objasnjenje za ovo sto mi se desava pisi🤗

E super je sto mozes gledati. Bas mi je drago. Nemam pojma sta je u pitanju Bas te briga, samo kad si uspela da pocnes da je gledas 😃
Edited by nn027 - 8 years ago
nn027 thumbnail

Nado na 8 epizodi sam,sta mulja ovaj Dev jos koliko pa se Gurmet pojavljuje,sad cu da te smorim 😆😆😆

Aaa mulja, mulja i to mnogo gadno, Pa neznam tacno kad se Gurmet pojavljuje al neces dugo cekati 😃
Vitez Kojo 😉 😆
smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

Aaa mulja, mulja i to mnogo gadno, Pa neznam tacno kad se Gurmet pojavljuje al neces dugo cekati 😃
Vitez Kojo 😉 😆

To bre ja cekam Gurmeta ovaj mi je odvratan haha idem da gledam,ima da osvanem znas da to tako radim ako mi nije jasno pisem,a do koje epizode si ti stigla