Somewhere Over the Rainbow #8 -Waiting 4 Justice For Pratyusha (MO) - Page 6

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

63.8k

Users

15

5.1k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 9 years ago

Originally posted by: Snehamadhuri

Friends , don't misunderstand me for viewing your My Posts place , through that ,I am trying to enter in to this new CC , till now tried , Padma , Branka , Vibha , and Nado or may be all the members' places , please not with any bad intentions . Try to understand my plight . Even now I can't see all the posts in 3rd page except Vibha's first post there . Typing this message from 2nd page , if this one is too smart to trouble me , I am smarter than this one 🤪.

We couldn't see the empty eyes behind her soulful laugh
We couldn't see the strained cheeks pulling at her stunning grin
We couldn't see the worn out face under her vibrant smile !
We couldn't see the insecurity and doubt in her loud, confident voice!😭

They can't see the blatant cries for help laced in her exaggerated tales
They can't see the broken home behind her love stories
They can't see the girl trapped in her head from the lively persona she eludes.
They can't see a deceased girl's longing soul for justice now .😭

Edited by Snehamadhuri - 28 April 2016 at 12:28am

Amazing !
Ivone12 thumbnail
11th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Sneha...Love

Thank you Vibha for WU 🤗

Translation/Prevod:
Ovo je WU intervjua Pratsinih roditelja koji su dali Indijskoj TV:

Pratsina mama zeli da on dobije najstrizu kaznu, tako da nikada ni jedna druga devojka ne dozivi takvu sudbinu. Otac, koji je uglavnom pricao, rekao je da on nece kriviti sud sto nije izvrsio svoju duznost, kaze da je problem u policiji koja nije dostavila sudu prave/valjane dokaze. Njeno vreme smrti, koje je dala policija...pre toga se desio onaj telefonski razgovor izmedju nje i Rahula, gde ga ona naziva izdajicom, optuzuje ga da ju je odvojio od njenih roditelja, optuzuje ga za prijetnje smrcu upucene njoj i njenim roditeljima, zasto se to nije uzelo u obzir? U policijskom izvjestaju je navedeno da je Rahul ovisnik o drogi, a mozda i preprodavac droge, navedeno je da je uzeo njen mobilni, i da je pobegao, mora da je izbrisao mnogo drugih dokaza, sta vise, policija je Rahulu oduzela samo jedan telefon, a danas mladi ljudi imaju vise od jednog telefona!

Takodjer, on je znao da prisluskuje Pratsine telefone, ona bi nazvala svoje roditelje i pitala ih zasto ima takav osecaj kao da me prati Obavestajna sluzba, svi znaju sta ja pricam...mislila je time da kaze da da bi Raul uvek znao o cemu je pricala sa ostalima, i zato mora da je prisluskivao njene telefonske razgovore. I nije tu bio samo on, ima tu jos drugih, koji su takodjer bili umesani u taj smrtonosni cin, jer svi oni koji su u TV industriji, njena porodica i prijatelji koji su svedocili protiv njega dobijaju pretece pozive.

Ako pravda ne bude zadovoljena za Prats, mi cemo se ubiti, ili cemo podneti peticiju Vrhovnom Sudu trazeci pravo na eutanaziju, da mozemo da se ubijemo!

Njena je majka placuci pricala o tome kako je on ispricao lazi kada je usao u njen zivot, i da kada je ona uvidela da on laze, pokusala je da upozori Prats...ni oni, ni Prats nisu znali da je on vec jednom bio ozenjen, njegova prijateljica Saloni Sharma je mucila i udarala Prats mnogo puta, on je rekao Prats da mi kaze da odem iz kuce za sada, i da ce me oni pozvati kasnije za vrijeme vencanja, i nije bilo u redu da ostanem u kuci pod tim uslovima, tako da sam 12. januara otisla.

On nas sada pita zasto nismo podigli optuzbu protiv njega prvoga dana, ja sam ostavila iza mene (kada sam napustila kucu gde sam zivela sa Prats) zivo dete, a ti si mi predao njeno mrtvo telo, mi smo bili ocajni, a on je ocekivao da smo u stanju da podnesemo tuzbu na dan njene smrti! Mi mrzimo ime Rahul, iako verovatno ima mnogo dobre dece sa tim imenom.

U vezi njenog abortusa, mi smo o tome saznali 12-tog aprila ili kasnije, kada se o tome pisalo u TOI. Mi vodimo kod kuce dobrotvornu instituciju koja zbrinjava decu bez ikakvih prava, i odgojili smo toliko mnogo dece, pa zasto onda ne bismo prihvatili i vodili racuna o detetku koje je nase krvi, on takodjer nije dozvolio da i to dete zivi!

Mi nikada nismo sreli njegovu porodicu, ali njegov je otac tvrdio na televiziji da je Prats podikla kredite od preko 50 lakhs, istina je izasla na videlo, i u stvari je imala kredite od oko 10-15 lakhs, sto je mala suma novca za jednu od najbolje placenih televizijskih glumica. Ja znam da su Rahul i njegov otac uzeli u zajam mnogo novca od raznih ljudi, pa su pokusali da i to svale na Pratyushu.

Ceo svet je sokiran njenom smrcu, devojka koja je toliko volela zivot, nije mogla da izvrsi samoubistvo, u pitanju je ubistvo i treba ga istraziti.

😭
nn027 thumbnail

Beautiful pictures Dragica. Thanks ❤️
nn027 thumbnail

Originally posted by: anglecat9

Yes there was thunder with rain a few minutes back, now it is normal with pleasant breeze. Since I did not go out so no idea whether trees fell or not but from by home balcony it is ok. Yes read in News papers that trees were uprooted. Even in my farm also. Got to check there tomorrow or day after.

I'm glad you're OK, Padmaja. 😊
nn027 thumbnail

Originally posted by: Sneha...Love

Thank you Vibha for WU 🤗

Translation/Prevod:
Ovo je WU intervjua Pratsinih roditelja koji su dali Indijskoj TV:

Pratsina mama zeli da on dobije najstrizu kaznu, tako da nikada ni jedna druga devojka ne dozivi takvu sudbinu. Otac, koji je uglavnom pricao, rekao je da on nece kriviti sud sto nije izvrsio svoju duznost, kaze da je problem u policiji koja nije dostavila sudu prave/valjane dokaze. Njeno vreme smrti, koje je dala policija...pre toga se desio onaj telefonski razgovor izmedju nje i Rahula, gde ga ona naziva izdajicom, optuzuje ga da ju je odvojio od njenih roditelja, optuzuje ga za prijetnje smrcu upucene njoj i njenim roditeljima, zasto se to nije uzelo u obzir? U policijskom izvjestaju je navedeno da je Rahul ovisnik o drogi, a mozda i preprodavac droge, navedeno je da je uzeo njen mobilni, i da je pobegao, mora da je izbrisao mnogo drugih dokaza, sta vise, policija je Rahulu oduzela samo jedan telefon, a danas mladi ljudi imaju vise od jednog telefona!

Takodjer, on je znao da prisluskuje Pratsine telefone, ona bi nazvala svoje roditelje i pitala ih zasto ima takav osecaj kao da me prati Obavestajna sluzba, svi znaju sta ja pricam...mislila je time da kaze da da bi Raul uvek znao o cemu je pricala sa ostalima, i zato mora da je prisluskivao njene telefonske razgovore. I nije tu bio samo on, ima tu jos drugih, koji su takodjer bili umesani u taj smrtonosni cin, jer svi oni koji su u TV industriji, njena porodica i prijatelji koji su svedocili protiv njega dobijaju pretece pozive.

Ako pravda ne bude zadovoljena za Prats, mi cemo se ubiti, ili cemo podneti peticiju Vrhovnom Sudu trazeci pravo na eutanaziju, da mozemo da se ubijemo!

Njena je majka placuci pricala o tome kako je on ispricao lazi kada je usao u njen zivot, i da kada je ona uvidela da on laze, pokusala je da upozori Prats...ni oni, ni Prats nisu znali da je on vec jednom bio ozenjen, njegova prijateljica Saloni Sharma je mucila i udarala Prats mnogo puta, on je rekao Prats da mi kaze da odem iz kuce za sada, i da ce me oni pozvati kasnije za vrijeme vencanja, i nije bilo u redu da ostanem u kuci pod tim uslovima, tako da sam 12. januara otisla.

On nas sada pita zasto nismo podigli optuzbu protiv njega prvoga dana, ja sam ostavila iza mene (kada sam napustila kucu gde sam zivela sa Prats) zivo dete, a ti si mi predao njeno mrtvo telo, mi smo bili ocajni, a on je ocekivao da smo u stanju da podnesemo tuzbu na dan njene smrti! Mi mrzimo ime Rahul, iako verovatno ima mnogo dobre dece sa tim imenom.

U vezi njenog abortusa, mi smo o tome saznali 12-tog aprila ili kasnije, kada se o tome pisalo u TOI. Mi vodimo kod kuce dobrotvornu instituciju koja zbrinjava decu bez ikakvih prava, i odgojili smo toliko mnogo dece, pa zasto onda ne bismo prihvatili i vodili racuna o detetku koje je nase krvi, on takodjer nije dozvolio da i to dete zivi!

Mi nikada nismo sreli njegovu porodicu, ali njegov je otac tvrdio na televiziji da je Prats podikla kredite od preko 50 lakhs, istina je izasla na videlo, i u stvari je imala kredite od oko 10-15 lakhs, sto je mala suma novca za jednu od najbolje placenih televizijskih glumica. Ja znam da su Rahul i njegov otac uzeli u zajam mnogo novca od raznih ljudi, pa su pokusali da i to svale na Pratyushu.

Ceo svet je sokiran njenom smrcu, devojka koja je toliko volela zivot, nije mogla da izvrsi samoubistvo, u pitanju je ubistvo i treba ga istraziti.

😭😭
Hvala ti draga ❤️

Viswasruti thumbnail
Thank you Nado for liking my siggies . ❤️🤗
Edited by Snehamadhuri - 9 years ago
Viswasruti thumbnail
My whole life I've been a seeker, searching for something , which I never be able to found , that is true love in this cruel world !
Viswasruti thumbnail
😊
Viswasruti thumbnail
Friends , tomorrow I am going to my home town , will be back after 10/15 days .
So , may not be able to come regularly like now , can't stay away from all my lovely friends as well , so intermittent peeping in to know what all my friends are saying here , and most importantly to know what is happening in Pratyusha's case . Praying god for justice for our Pratyusha .
Love you all .❤️🤗

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: vibraj

Now this friend of Rahul's who still needs his contacts, is speaking up for him, saying Prats wanted to play a prank on Rahul and it resulted in an accidental death!😡

http://www.mid-day.com/articles/mystery-girl-jazz-finally-speaks-out-pratyushas-prank-led-to-accident/17252152

Thank you Vibha for the link 🤗

I am as angry as you are 😡 This is really incredible, they needed more than one and a half month to come up with this story...now when it looks like that slimy leech will end up in jail, this is what they came up with 😲...what about that cut on her nose, swolen cheek, wounds on her body...was that accidental too???

Here is Translation:

Misteriozna devojka Jazz konacno je progovorila: Pratyushina sala je dovela do nesrece

Jazz, koja je bila sa televizijskom glumicom Pratyushom Banerjee i njenim momkom rrs noc pre njenog navodnog samoubistva, dala je zapanjujucu izjavu

Ona voli da je zovu jednostavno Jazz. Bila je zajedno sa Prats i njenim deckom rrs sve do jutra prvog aprila, kada je glumica poznata po ulozi u BV pronadjena mrtva u njenom stanu. Jazz je dala svoju izjavu policiji u Bangur Nagar, poslije Pratyushine smrti, ali se drzala podalje od javnosti, jer nije zelela da bude obelezena kao netko tko trazi publicitet. Jazz zeli da postane glumica i pojavljue se u dolazecem filmu Rajeev Chaudharija koji se zove Beimaan Love u kojemu glume Sunny Leone i Rajniesh Duggall. Preko mesec i po dana nakon Pratsine smrti, koja ona smatra sestrom, Jazz zeli da postavi stvari na svoje mesto (da kaze kako je bilo)

Tu je sada slika Jazz i Prats noc pre Pratsine smrti, i sada svi mogu da kazu da li tako izgleda depresivna osoba, a ova mrcina je celo vreme tvrdio da je Prats bila u depresiji...

Jazz je rekla: Pratyusha je bila previse snazna osoba da bi se ubila. Ja sam bila sa njom do samog jutra, i nisam stekla utisak da ona naginje ka tome, ili da namerava da ucini tako nesto...Bila je vesela i pricljiva i stalno je govorila o njenom predstojecem vencanju sa rrs. Ja mislim da je Pratyusha pokusala da se nasali sa Rahulom i to je dovelo do nesrece. Ona nije bila takva osoba koja bi mogla da istrpi bilo kakvu Rahulovu dominaciju, niti da okonca svoj zivot radi toga.

Ona je takodjer otkrila da su tragovi oko Pratsinog vrata bili rezultat opekotina 😲 Kada sam srela Pratyushu, pitala sam je o tim tragovima na vratu. Ona mi je rekla da je to rezultat prskanja ulja, kada je przila ribu, i koza joj je tada izgorila (d, a doktori ne znaju razliku izmedju opekotine i tragova davljenja/gusenja)i da treba vremena da te opekotine zacijele ." rekla je Jazz i krenula da objasnjava sta se desavalo u poslednjih nekoliko sati koje je ona provela sa Pratyushom.

Noc pre...

Ja sam upoznala Prats i Rahula odvojeno. Nju sam upoznala kao glumicu koja je glumila u BV, dok mi je Rahul pomagao da uspostavim veze u svetu filma. Bavila sam se modelingom, ali sam zelela da postanem glumica. Kada sam ih ugledala zajedno u Power Couple, shvatila sam da su zajedno, i da se planiraju vencati. Rahul i ja smo vec odavno planirali da se sretnemo. Pozvala sam ga uvece 31. marta i pitala sam ga gde je sada. Posto sam bila zainteresirana da gledam utakmicu kriketa izmedju Indije i West Indies, otisli smo u bar gde se prenosio mec u zivo. Pitala sam ga gde je Pratyusha i on mi je rekao da je kod kuce. Posle utakmice otisli smo njenoj kuci. Ona je bila u spavacici i kada nas je videla, brzo se presvukla u traperice i top, u istoj toj odeci su je pronasli sledece popodne. Rahul i ja smo posetili crkvu Mount Mary u Bandri, a Prats je bila pospana i nije posla sa nama. Poslije smo se vratili u stan i bili sa Prats sve do jutra. Ponudila mi je vino, dok je ona pila pivo.( to je ocito bilo uvece) Pricali smo, slusali muziku i plesali. Ona je bila nostalgicna i pricala mi je o svojim planovima da poseti roditelje. Ponudila mi je da prespavam kod nje, ali meni je bilo ugodnije da idem svojoj kuci oko 7 u jutro. Na putu, poslala sam joj poruku i zahvalila joj se na lepo provedenom vremenu. Nase poeuke na WhatsApp su bile identicne, moja i Pratsina slika zajdno...Oko 4 po podne zvao me je Rahul i rekao sto se dogodilo. Kao i mnogi drugi, ja sam pomislila da se ona salila sa Rahulom, jer je bio prvi april, Mislila sam da me zove jer zeli da mu vratim auto, posto je njegov auto bio kod mene.

Volela je Rahula ludjacki

Bila je tako mirna i jaka devojka. Ne verujem da se ubila. Verujem da je zelela da se nasali sa Rahulom i desila se nesreca. Verovatno je planirala iznenadjenje za Rahula jer je imala sndoor u kosi. Na nesrecu Rahul nije imao uz sebe kljuceve, pa je izgubio dosta vremena dok nije usao u kucu. Da je htela da okonca svoj zivot, i da je zbog neceg bila uznemirena, ostavila bi poruku
Tragovi na njenom vratu su bili opekotine koje je dobila dok je przila ribu.

Istina treba da izadje na vidjelo

Ja sam bila na putu na njenu sahranu, ali nisam mogla stici na vreme, jer su policajci zeleli da odmah uzmu moju izjavu. Ja nemam nista da krijem. Mi ne mozemo da okrivljujemo samo Rahula, zasto ljudi zaboravljaju i druge aspekte ovog slucaja? Ona je jedva cekala da se uda. Kada bi bilo koja zena imala problem sa svojim deckom, ona bi otisla u majcinu kucu, ili kucu najbolje prijateljice. Plus, postoji opcija da zivi sama i da blokira njega iz svog zivota. Svi prolaze kroz financijske probleme, i postoje problemi izmedju parova, ali to ne znaci da odmah okoncas svoj zivot. Ceo slucaj je okrenut protiv samo jedne strane -Rahula, sta je sa drugim stranama, njenim roditeljima i njenim financijskim obavezama prema njima? Ja ne krivim nikoga, ali zelim da se sazna istina.

Edited by Sneha...Love - 9 years ago