Originally posted by: Sneha...Love
Thank you Vibha for the link 🤗
I am as angry as you are 😡 This is really incredible, they needed more than one and a half month to come up with this story...now when it looks like that slimy leech will end up in jail, this is what they came up with 😲...what about that cut on her nose, swolen cheek, wounds on her body...was that accidental too???
Here is Translation:
Misteriozna devojka Jazz konacno je progovorila: Pratyushina sala je dovela do nesrece
Jazz, koja je bila sa televizijskom glumicom Pratyushom Banerjee i njenim momkom rrs noc pre njenog navodnog samoubistva, dala je zapanjujucu izjavu
She prefers to call herself simply Jazz. She was with Pratyusha Banerjee and her beau Rahul Raj Singh till the morning of April 1 " hours before the Balika Vadhu actress was found dead at her Goregaon apartment. Jazz had given her statement to the Bangur Nagar police after Pratyusha's death, but kept herself away from media glare as she claims she did not want to be labelled as a publicity seeker. Jazz has Bollywood aspirations and features in Rajeev Chaudhari's upcoming film, Beimaan Love starring Sunny Leone and Rajniesh Duggall. Over a month and half after Pratyusha, whom she refers to as her sister, passed away, Jazz wants to set the record straight. - See more at: http://www.mid-day.com/articles/mystery-girl-jazz-finally-speaks-out-pratyushas-prank-led-to-accident/17252152#sthash.7FR4pS0Z.dpuf
Ona voli da je zovu jednostavno Jazz. Bila je zajedno sa Prats i njenim deckom rrs sve do jutra prvog aprila, kada je glumica poznata po ulozi u BV pronadjena mrtva u njenom stanu. Jazz je dala svoju izjavu policiji u Bangur Nagar, poslije Pratyushine smrti, ali se drzala podalje od javnosti, jer nije zelela da bude obelezena kao netko tko trazi publicitet. Jazz zeli da postane glumica i pojavljue se u dolazecem filmu Rajeev Chaudharija koji se zove Beimaan Love u kojemu glume Sunny Leone i Rajniesh Duggall. Preko mesec i po dana nakon Pratsine smrti, koja ona smatra sestrom, Jazz zeli da postavi stvari na svoje mesto (da kaze kako je bilo)
Tu je sada slika Jazz i Prats noc pre Pratsine smrti, i sada svi mogu da kazu da li tako izgleda depresivna osoba, a ova mrcina je celo vreme tvrdio da je Prats bila u depresiji...
Jazz je rekla: Pratyusha je bila previse snazna osoba da bi se ubila. Ja sam bila sa njom do samog jutra, i nisam stekla utisak da ona naginje ka tome, ili da namerava da ucini tako nesto...Bila je vesela i pricljiva i stalno je govorila o njenom predstojecem vencanju sa rrs. Ja mislim da je Pratyusha pokusala da se nasali sa Rahulom i to je dovelo do nesrece. Ona nije bila takva osoba koja bi mogla da istrpi bilo kakvu Rahulovu dominaciju, niti da okonca svoj zivot radi toga.
Ona je takodjer otkrila da su tragovi oko Pratsinog vrata bili rezultat opekotina 😲 Kada sam srela Pratyushu, pitala sam je o tim tragovima na vratu. Ona mi je rekla da je to rezultat prskanja ulja, kada je przila ribu, i koza joj je tada izgorila (d, a doktori ne znaju razliku izmedju opekotine i tragova davljenja/gusenja)i da treba vremena da te opekotine zacijele ." rekla je Jazz i krenula da objasnjava sta se desavalo u poslednjih nekoliko sati koje je ona provela sa Pratyushom.
Noc pre...
Ja sam upoznala Prats i Rahula odvojeno. Nju sam upoznala kao glumicu koja je glumila u BV, dok mi je Rahul pomagao da uspostavim veze u svetu filma. Bavila sam se modelingom, ali sam zelela da postanem glumica. Kada sam ih ugledala zajedno u Power Couple, shvatila sam da su zajedno, i da se planiraju vencati. Rahul i ja smo vec odavno planirali da se sretnemo. Pozvala sam ga uvece 31. marta i pitala sam ga gde je sada. Posto sam bila zainteresirana da gledam utakmicu kriketa izmedju Indije i West Indies, otisli smo u bar gde se prenosio mec u zivo. Pitala sam ga gde je Pratyusha i on mi je rekao da je kod kuce. Posle utakmice otisli smo njenoj kuci. Ona je bila u spavacici i kada nas je videla, brzo se presvukla u traperice i top, u istoj toj odeci su je pronasli sledece popodne. Rahul i ja smo posetili crkvu Mount Mary u Bandri, a Prats je bila pospana i nije posla sa nama. Poslije smo se vratili u stan i bili sa Prats sve do jutra. Ponudila mi je vino, dok je ona pila pivo.( to je ocito bilo uvece) Pricali smo, slusali muziku i plesali. Ona je bila nostalgicna i pricala mi je o svojim planovima da poseti roditelje. Ponudila mi je da prespavam kod nje, ali meni je bilo ugodnije da idem svojoj kuci oko 7 u jutro. Na putu, poslala sam joj poruku i zahvalila joj se na lepo provedenom vremenu. Nase poeuke na WhatsApp su bile identicne, moja i Pratsina slika zajdno...Oko 4 po podne zvao me je Rahul i rekao sto se dogodilo. Kao i mnogi drugi, ja sam pomislila da se ona salila sa Rahulom, jer je bio prvi april, Mislila sam da me zove jer zeli da mu vratim auto, posto je njegov auto bio kod mene.
Volela je Rahula ludjacki
Bila je tako mirna i jaka devojka. Ne verujem da se ubila. Verujem da je zelela da se nasali sa Rahulom i desila se nesreca. Verovatno je planirala iznenadjenje za Rahula jer je imala sndoor u kosi. Na nesrecu Rahul nije imao uz sebe kljuceve, pa je izgubio dosta vremena dok nije usao u kucu. Da je htela da okonca svoj zivot, i da je zbog neceg bila uznemirena, ostavila bi poruku
She prefers to call herself simply Jazz. She was with Pratyusha Banerjee and her beau Rahul Raj Singh till the morning of April 1 " hours before the Balika Vadhu actress was found dead at her Goregaon apartment. Jazz had given her statement to the Bangur Nagar police after Pratyusha's death, but kept herself away from media glare as she claims she did not want to be labelled as a publicity seeker. Jazz has Bollywood aspirations and features in Rajeev Chaudhari's upcoming film, Beimaan Love starring Sunny Leone and Rajniesh Duggall. Over a month and half after Pratyusha, whom she refers to as her sister, passed away, Jazz wants to set the record straight. - See more at: http://www.mid-day.com/articles/mystery-girl-jazz-finally-speaks-out-pratyushas-prank-led-to-accident/17252152#sthash.7FR4pS0Z.dpuf
Tragovi na njenom vratu su bili opekotine koje je dobila dok je przila ribu.
Istina treba da izadje na vidjelo
Ja sam bila na putu na njenu sahranu, ali nisam mogla stici na vreme, jer su policajci zeleli da odmah uzmu moju izjavu. Ja nemam nista da krijem. Mi ne mozemo da okrivljujemo samo Rahula, zasto ljudi zaboravljaju i druge aspekte ovog slucaja? Ona je jedva cekala da se uda. Kada bi bilo koja zena imala problem sa svojim deckom, ona bi otisla u majcinu kucu, ili kucu najbolje prijateljice. Plus, postoji opcija da zivi sama i da blokira njega iz svog zivota. Svi prolaze kroz financijske probleme, i postoje problemi izmedju parova, ali to ne znaci da odmah okoncas svoj zivot. Ceo slucaj je okrenut protiv samo jedne strane -Rahula, sta je sa drugim stranama, njenim roditeljima i njenim financijskim obavezama prema njima? Ja ne krivim nikoga, ali zelim da se sazna istina.
he prefers to call herself simply Jazz. She was with Pratyusha Banerjee and her beau Rahul Raj Singh till the morning of April 1 " hours before the Balika Vadhu actress was found dead at her Goregaon apartment. Jazz had given her statement to the Bangur Nagar police after Pratyusha's death, but kept herself away from media glare as she claims she did not want to be labelled as a publicity seeker. Jazz has Bollywood aspirations and features in Rajeev Chaudhari's upcoming film, Beimaan Love starring Sunny Leone and Rajniesh Duggall. Over a month and half after Pratyusha, whom she refers to as her sister, passed away, Jazz wants to set the record straight.
Also read: SC to hear plea against anticipatory bail to Rahul Raj Singh
Jazz with Pratyusha Banerjee, a night before her death
Says Jazz, "Pratyusha was too strong a woman to kill herself. I was with her till the morning of that fateful day and I didn't get any inkling of any such intention. She was cheerful and happy about her impending marriage to Rahul. I feel Pratyusha was trying to play a prank on Rahul and her prank led to the accident. She was not the type to take in any of Rahul's highhandedness and end her life over it."
Also read: Kamya Punjabi: Getting threat calls for speaking on behalf of Pratyusha Banerjee
She reveals the marks found on her neck were the result of burn injuries. "When I met Pratyusha, I asked her about the marks. She told me that it was due to spluttering of hot oil while frying fish and when the skin burns, it takes time to heal," says Jazz as she goes on to share what unfolded in the last few hours that she spent with Pratyusha.
- See more at: http://www.mid-day.com/articles/mystery-girl-jazz-finally-speaks-out-pratyushas-prank-led-to-accident/17252152#sthash.7FR4pS0Z.dpuf
1.4k