😭😭Kakva je ona prirodna ljepota 😭😭 cak i na onim slikama sa sahrane izgleda kao da je zaspala 😭😭
🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 28
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 20th Sep 2025 - WKV
Deepika starts shooting for King
Armaan has always been the victim
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 20, 2025 Episode Discussion Thread
Appreciation Post for Ruheen
🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
Anupamaa 20 -24 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Veer Hanuman - Chat Club #4
Singer Zubeen Garg Passes Away
Aneet replaces Kiara in Shakti Salini
Book Talk Reading Challenge & Book Bingo ~ Oct 2025 Sign up open!
Fav contestant this year?
Homebound - OSCARS 2026 Official Indian Entry
Downfall is Real! No one even cares for SPA pics this year
These were Deepika's demands for Kalki
Star Parivaar Ki Favourite Saas
“Why aren’t Bollywood actresses supporting Deepika? - Upala KBR
Akshay Kumar Is Back To Giving Hits
😭😭Kakva je ona prirodna ljepota 😭😭 cak i na onim slikama sa sahrane izgleda kao da je zaspala 😭😭
Bili su preslatki oboje,simpaticno smuseni tinejdzeri 😭 Tacno su zajedno sazrijevali kao glumci 😭 kad se pojavio Sid ona je vec bila sazrela,savrsena glumica 😭😭
Kako je ona ta savrseno razgranicila Ovo je bila prva,tinejdzerska ljubav i tako je i odglumila 😭 A ono sa Shivom je bila ljubav jedne rano sazrele,namucene,mlade zene 😭 Ni jedna njena uloga nije bila "ponovljena"svakoj je dala drugi pecat 😭 nevjerovatan talenat 😭
Noc pre njene smrti, proveo je sa drugom zenom.
Ona je bila jaka i nesto takvo je ne bi moglo natjerati da digne ruku na sebe Ona bi uzvratila udarac Pa bar smo mi imali prilike vidjeti njen obracun sa MM a kasnije i sa SS pa sa KD Ne razumijem zasto su se novinari okomili da je prikazu kao slabu osobu koje je zavrsila zivot zbog nekog nebitnog muskarca
Nadam se da ce i to biti uskoro. Evo sad ce i 2 nedelje kako su uzeli uzorke za analizu. Ocekujem da ce i ti rezultati biti gotovi.
Kad su se pojavili u BV osvojili su me "na prvu". Oboje, a ona je bila posebna. Posle Avike je bilo tesko biti Anandi a ona je to odglumila sa takvom lakocom, kao da joj je to 101 a ne prva uloga u zivotu.
Bila sam ljuta na Jagija a Shankija sam uvek volela. Glumili su fantasticno. Oboje.Osecala se ta bliskost izmedju njih Voleli su se kao prijatelji.
Sto nisam iznenadjenaSamo je formalno prolongirano njegovo hapsenje Policija ceka forenzicke nalaze i analizu mobitela Sve sto je obrisano sa mob.bit ce vraceno i tu ce se saznati prava istina Ovo su mozda i namjerno uradili da njegovi postanu neoprezni pa da nesto odajuDaj Boze, Samo da je tako. Ali ja se bojim da od svega nece biti nista i da ce on biti uskoro slobodan covek. Bojim se da ce njen slucaj biti zatvoren kao samoubistvo a da ce sve optuzbe protiv njega biti odbacene.On nema nekih veza pa da se na to izvlaci A ono sto pokazu forenzicki nalazi niko ne moze sakriti Ocekujem puno od onog sto nadju u mobitelima,tj.od onog sto je obrisanoNadam se da ce i to biti uskoro. Evo sad ce i 2 nedelje kako su uzeli uzorke za analizu. Ocekujem da ce i ti rezultati biti gotovi.Dugo te analize traju Citam da je u Srbiji policija ubrzala forenzicku analizu one ubijene pjevacice ali jos uvijek svi nalazi nisu gotovi E sad mozes misliti koliko ce se ovo cekati
Isto sam pomislila kad sam cula da je izvrsila samoubistvo. Ja sam je uvek dozivljavala kao energicnu mladu zenu koja nije dozvoljavala da bude zrtva. MM je bez pardona prijavila policiji, raskinula tu vezu i nastavila dalje. Zasto bi bio problem da uradi to isto i sa R?Ova dva clanka sam postavila jer je lagao o toj noci i ne razumem, ako je noc proveo sa drugom, cemu sad tolika patnja?
Ona je bila jaka i nesto takvo je ne bi moglo natjerati da digne ruku na sebe Ona bi uzvratila udarac Pa bar smo mi imali prilike vidjeti njen obracun sa MM a kasnije i sa SS pa sa KD Ne razumijem zasto su se novinari okomili da je prikazu kao slabu osobu koje je zavrsila zivot zbog nekog nebitnog muskarca