Returning of the written off # 87 Invited only - Page 42

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

40.9k

Users

6

3.5k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 9 years ago
kod mene prije 10 min

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

To nije zvanicna izjava iz policije niti je u cilju istrage da procure takve informacije Zato i kazem da su novinari jedva docekali da nesto "nacuju" i insinuiraju eto prevario je noc prije pa je zato to uradila
Citam izjave kojekakvih prijatelja,cast izuzecima,koji je kao vole,zao im,a pricaju gluposti Kao npr Sara 😡 koja kaze da se htjela vec dva puta ubiti,da je nosila sindoor,...kakva je to prijateljica 😡 A sto se tice tog sindoora Jednom je ona stavila neku sliku na instag.,privatnu,i imala je sindoor Tad je glumila Mohini pa su ljudi postavljali pitanja o cemu se radi,je li se udala,je li se Mohini udaje,... Tada je jedna cura napisala ispod u komentaru da ne lupetaju i da to nije sindoor nego neki sveti prah koji stavljaju neudate zene prilikom posjete hramu Prats je bila religiozna i vjerovatno je zbog toga imala taj crveni trag na celu To su obicaji iz njenog rodnog mjesta 😭

Iskreno Sara mi se nikad nije dopadala. I sve sto je rekla o Prats, bolje da je cutala.
Ljudima malo treba da iskonstruisu pricu. Povrsni su a u sustini vecinu istina i ne zanima. Vazna je senzacija. Novinari pisu sve i svasta. Kod nas je to sad slucaj sa ovom jadnom pevacicom. Ne mogu to vise ni da citam. Uzas
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Noc pre njene smrti, proveo je sa drugom zenom.

Ona je bila jaka i nesto takvo je ne bi moglo natjerati da digne ruku na sebe Ona bi uzvratila udarac Pa bar smo mi imali prilike vidjeti njen obracun sa MM a kasnije i sa SS pa sa KD Ne razumijem zasto su se novinari okomili da je prikazu kao slabu osobu koje je zavrsila zivot zbog nekog nebitnog muskarca

Znaci sad navodi policiju kako jeste,on je varao, ali nije on kriv sto se ubila...dabome..😡

Pod uslovom da je ovo sto pisu tacno. Videcemo sta ce od svega toga biti istina.

Edited by nn027 - 9 years ago
nn027 thumbnail

kod mene prije 10 min

😲 Bas vas je dobro zakacilo.
Kod mene je suncano jos uvek.
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Bilo je i kod nas jutro suncano Odjednom se smrklo,krenulo da grmi,vjetar,pljusak i sasuo led trajalo je 15-ak min i kao da nista nije bilo,sad opet sunce,cisto nebo😕
nn027 thumbnail

kod mene prije 10 min

Bilo je i kod nas jutro suncano Odjednom se smrklo,krenulo da grmi,vjetar,pljusak i sasuo led trajalo je 15-ak min i kao da nista nije bilo,sad opet sunce,cisto nebo😕

Letnji pljusak u aprilu 😕

nn027 thumbnail

Edited by nn027 - 9 years ago
nn027 thumbnail

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=uMmxWPOGla8&feature=youtu.be[/YOUTUBE]

Dal, u recenici - dve , o cemu se radi?