Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 19th Sept, 2025
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs SL, 11th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
HEALING SHUROO 18.9
Nerdtastically Navratri (CC Game, Sign Up Open)
Deepika Removed From Kalki 2
VICTIM KAUN 🤧 19.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 19, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
Buddhiya ki Nautanki
How quickly time changes
ABC Pulls Jimmy Kimmel Off Air for Charlie Kirk Comments
Anupamaa 18 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Armaan has always been the victim
Pari's hate for Tulsi
Alia bhatt special topic
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Baseer rental house
Appreciation Post for Ruheen
Happy birthday Namik Paul❤️🔥🩷
Now Nag Ashwin takes a dig at Deepika for the Kalki mess
Originally posted by: Bikica_Biki
Drage moje devojcice🤗
Evo jos se dise samo tesko...😭Samo se nadam da pravda bude zadovoljena, neka sudi onaj ko je zaduzen za to i ko treba da sudi i ovde na ovozemljskom svetu a i gore 😉Ja vam prenosim post sto sam postavila na FC da ne bi ponovo pisala one svoje misli 😭Klik- prats peva😭I tried to wake her up but she is sleeping ... she fell asleep, she has been sleeping for 10 days ... let her sleep ... 😭maybe she's in a better place ... where there is no pain, tears, sorrow and grief. She might be walking through beautiful gardens of paradise that received one beautiful flower, one jewel, one angel ... I do not want to disturb her ... and I will continue to dream my dreams awake ... and the fragrance of my most beautiful flower will always remain🥺Klik na video-shodno i mojim mislima i svemu😭[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=_iMKwSikRN4&nohtml5=False[/YOUTUBE]
Originally posted by: Bikica_Biki
Moji dragi drugari🤗
Vec 10 dana od kako se desila tragedija da smo izgubili onog zbog koga smo i pristupili IF,onog koja nas je spojio ovde😭 kao sto sam pre nekad rekla Prats je ta koja nas je i dovela i do naseg prijateljstva koje vec traje par godina i nadam se da ce trajatu uvek- znaci vecna uspomena ne samo na sjajnu glumicu,na njen neprikosnoveni talenat,nego i uspomena kako i zbog koga smo se sreli ovde na ovim putovanjima i zahvaljujuci nasoj dragoj Dal koja je probila sve barijere da i nas srpski teard bude zastupljen na IF. Zaista velika zasluga obema.❤️😭Nikad i ne mogu sve i da to zelim zaboraviti-jer kao sto sam navela to su uspomene koje vecno traju dok god bitisemo na ovozemaljskom svetu.E sad gde poci ,sta ciniti,kako dalje ...nastaviti slomljenog srca...inspiracija i motivacija kao i koncentracija je utihnula...bar kod mene...vezano za sve ono sto volim da radim,sto pratim...a pratim i dva decaka Vivi i Baruna...i sad cekajuci njihove serije...pitam se ...kako cu ako ostanem ovde na IF...kako nastaviti ...kako imati vise motivacije kao nekada ...one inspiraciju...one snove ...Iako me oni inspirisu i dalje -ti divni decaci...ali moj pocetak ovde i moja inspiracija je najvise bila jedna i jedina devojka koje vise nema 😭🥺Toliko capsa,toliko toga ...sto sam radila...ona ne samo da je bila moja inspiracija,nego je bila i moja motivacija.Radeci caps ,pratila sam svaki treptaj u milisekundi,citala sam je kao Anandi pa sam u svojim saljivim postovima se i prestavljala kao Anandi pisajuci tako kojesta...😭Ulazila sam tako duboko u pricu,sustine ,a pogotovu u uloge i dusu samog karaktera,a znamo da je i nasa Prats bila slicna karakteru Anandi 😭 bile su obe lavice -bas kao i ja treca😭Mnogo sam toga znala o njima...kao o samoj sebi 😭U privatni zivot nisam zelela da se puno mesam niti da razmisljam-ko kako,gde,skim je -ali sam pratila jer sam je zavolela-uvek mi je bilo vazno da ona bude srecna sa kim god je,jer sam znala da je jaka licnost,a i da poseduje toliko ljubavi i dobrote,da moze dati sve za svoju ljubav prema prijateljima ,decacima itd...Nadala sam se da moze i proceniti malo bolje ljude ...😭Ali uvek ljubav nadjaca sve i ono nemoguce,jednostavno ljubav pobedi sve i tvoju jacinu i tvoju snagu-ako beskrajno znas da volis ,da se das i predas sve zarad ljubavi-Ljubav jeste nesto najace,najlepse ali zna toliko kosta 😭Zrtvujes se zarad ljubavi a u nekim slucajevima i sam postanes zrtva😭🥺I sta reci dalje...mozda neki drugi put...😭ps.-Sad kod mene nema boja kada radim siggie sa princezom😭,eventualno 3 crna bela-i pomalo crvene(ljubav),plave(nebo)😭----------Nesto sto sam u ono vreme sastavljala ...pre tri godine pa da samo stavim ovde 😭A kao da sam s**tila i znala kroz ove moje reci da ce tako nesto i biti...sada...😭
http://turske-serije.net/category/indijske-serije/hum-hain-na/page/2/
Opis serije, do sada je postavljeno do 13-te epizode ali se radi na ostatku..
Samo je formalno prolongirano njegovo hapsenje Policija ceka forenzicke nalaze i analizu mobitela Sve sto je obrisano sa mob.bit ce vraceno i tu ce se saznati prava istina Ovo su mozda i namjerno uradili da njegovi postanu neoprezni pa da nesto odaju
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ktH36HmHir0[/YOUTUBE]