Tada sam se prvi put razocarala u oca, u ljude..onako bas sam potonula, nisam mogla da verujem sta se desilo..prvo sam izbegavala tu radju i bolesnika, a onda sam jednog dana pocela samo da osecam bes..Nikada vise nista nije bilo isto..
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 14th Sep 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
KIARA THROWN 14.9
When a lie is repeated hundred times…
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
Bb top 5 - guess
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
TRAUMA DRAMA 15.9
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Malla and ARS running crime list
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Sidvi FF: Chocolate (continued)
Conceiving of PL…
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Tada sam se prvi put razocarala u oca, u ljude..onako bas sam potonula, nisam mogla da verujem sta se desilo..prvo sam izbegavala tu radju i bolesnika, a onda sam jednog dana pocela samo da osecam bes..Nikada vise nista nije bilo isto..
Od pocetka nisam verovala da se sama ubila..Eto, sad su i rekli zasto tvrde da je bilo ubistvo..Zasto policija ignorise dokaze..zasto...😡
Onaj javni tuzilac tvrdi da postoji solidni dokazi da bi se Rahul Raj Sing uhapsio za ubistvo Pratise Benerdzi. Takodje tvrdi da mu nije jasno zasto ga policija nije uhapsila za sakrivanje i unistavanje dokaza.Sada cu da vam prevedem sta je on rekao:
Da li je Pratisa Benerdzi ubijena. ako jeste onda je rahul raj sing unistio krucijalni dokaz i da li je policija zanemarila njegovu ulogu u svemu? Prvog aprila Pratisa je pronadjena obesena o svoju maramu (dupatu).Ali 1# KO JE UKLONIO MARAMU SA NJENOG VRATA?
-Kada je istazivacki tim policije usao u stan nakon prijave ubistva, zatekao je neobicnu scenu.Zapravo , ocekivano je da deo marame koji je bio oko vrata lezi na zemlji a drugi deo visi sa ventilatora.Ali ovde to nije bio slucaj, oba delova marame su bila na zemlji. Sad, to je nesto veoma cudno!
2# Misterija nestanka zene koja je cistila i kuvala u njihovom stanu?
Kljucni svedok je zena koja redovno dolazi da cisti i kuva , a sada je nestala sa lica zemlje!
-Ono sto je od kljucnog znacaja za mene je -zasto je ta zena toga dana bila odsutna?
Po Rahulovim recima, ona je dosla da radi ali joj je Pratisa rekla da ode jer ce naruciti rucak napolju. Ako je zaista tako, ta cinjenica se moze potvrditi samo sa njene strane, ali ta sluzavka nama nije dala nikakvu izjavu.
3# Kako objasniti razlicite izjave komsijinog kuvara i domara-bravara iz zgrade?
Kada je Rahul prvi put dao izjavu on je rekao da je predhodne noci bio sa Pratisom, kako je istraga proticala, rekao je da je zapravo bio sa nekom drugom devojkom , na nekom drugom mestu do 2:30 ujutru i tek se onda vratio kuci.
#4 Ko je sa kim partijao te noci ?
Sta se zaista desilo u noci pre Pratisine smrti? Ko je partijao i sa kime?
-Zanima nas gde je nestao novac koji je imao kod sebe, jednog dana je imao 1.5 laka rupija kod sebe , vec sledeceg samo 100 000Rs kad je isao da vidi Saloni Sarmu. Gde je nestao preostali novac ?
#5 Rahulova veza sa drogom ?
Jos jedno veliko pitanje-da li je Rahul zloupotrebljavao drogu ?
-Imamo izjavu da je bas tog dana on narucio drogu. Sad zelimo da znamo da li je on uzeo, da li je dao Pratisi , da li je on zavisnik ili je on diler droge, sta je on ?
#6 Da li je Pratisa naterana na abortus?
Vazno je da li Pratisa otisla na abortus svojom voljom ili je pritiskom naterana na tu odluku?
-Izvestaj obdukcije kaze da je Pratisa abortirala dete. Sada mi ne znamo da li je taj abortus bio prisilan ili je bio dobrovoljan , doktori ne znaju koji je bio razlog,tako da jedino Rahul moze da nam kaze .
Reporterka: Rahul tvrdi da je nevin. Da je voleo svoju verenicu .
Rahul: Uvek je bilo pokazivanja osecanja medju nama, rekla bi mi da me voli i ja bih joj uzvratio.
Reporterka: Onda ispada da Rahulova ljubav nije bila dovoljna da bi Pratisa ostala ziva i danas.On je osigurao oslobodjenje uz kauciju ali to ce ponovo biti preispitano na sudu.
Reporterka : Ima jos toliko izjava i dokaza koje treba prikupiti protiv Rahul Raj Singa. I zato se i predlaze da se on stavi pod nadzor i da se rasprava o dokazima nastavi na visem sudu..
Mislila sam daje bila naivna i dobra , upala u klopku pogresni ljudi..😕
To je sin vlasnika bolnice, takodje doktor u bolnici gde ona pocinje da radi . A onaj decko kome je spasila zivot u prvoj epizodi ce biti drugi zainteresovan za nju. On je izgleda neka filmska zvezda ili milioner plejboj, nisam shvatila, jos ne otkrivaju..
http://www.youtube.com/watch?v=j7WCptBKJeI
Ovo je epizoda od juce..Vise nisu postavljali..
6:49 pogledaj ga 😉 odatle oni razgovaraju