Returning of the written off # 87 Invited only - Page 114

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

40.8k

Users

6

3.5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 9 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ja nisam ni prestajala od kako je pocela prica sa Nandini, ne bas gledala ali sam citala sta se desava..Ovo sam i odgledala. Nova glavna glumica je zaista dobra. I partneri su joj ok..Sad ce svi redom da padaju na nju, a ona se boji braka jer je bila mala nevesta..

E, da. Potpuno sam zaboravila da si mi rekla da si pocela da pratis Nandini.
Videla sam onog sa naocarima, sa njim je pricala telefonom, dok je pomagala onom momku. Ne izgleda lose.😉 Da nije i on jedan od udvaraca? 😃
Edited by nn027 - 9 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Videla sam onog sa naocarima, sa njim je pricala telefonom, dok je pomagala onom momku. Ne izgleda lose.😉 Da nije i on jedan od udvaraca? 😃

To je sin vlasnika bolnice, takodje doktor u bolnici gde ona pocinje da radi . A onaj decko kome je spasila zivot u prvoj epizodi ce biti drugi zainteresovan za nju. On je izgleda neka filmska zvezda ili milioner plejboj, nisam shvatila, jos ne otkrivaju..
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

VELIKA SUBOTA - Velika tisina...Kralj spava

Velika tisina sad vlada na zemlji, velika tisina i velika samoca.

Velika tisina jer Kralj spava.

Srpska pravoslavna crkva danas ce obileziti Veliku subotu, dan kada je Isus Hristos pogreben i kada je sisao u podzemni svet - Ad i dusama umrlih donio Jevandjelje.
Hristos je to ucinio, jer je on mesija i izbavitelj celokupnog ljudskog roda, a ne samo svojih savremenika.
Posljednji dan Nedjelje stradanja i smrti vernici celivaju plastanicu na Hristovom grobu koja se na Veliki petak svecano iznosi pred pravoslavne oltare i krajem dana u subotu, pred slavlje Vaskrsenja, uz poseban ritual ophoda oko crkve unosi u oltar.
Ponocnom Vaskrsnjom liturgijom zavrsavaju se dani zalosti i pocinje praznik Vaskrsenja. Svestenici u pravoslavnim hramovima se u znak vaskrsnje radosti i pobede nad smrcu presvlace u svete odezde i u osvetljenoj crkvi citaju Jevandjelje o radosnoj vesti andjela.
Pocetak vaskrsnjeg slavlja oglasava se zvonima na pravoslavnim hramovima koja prvi put zvone posle dana zalosti kada se, umesto liturgija, sluze carski casovi, a bogosluzenja najavljuju drvenim klepalima.
Narod u hramovima odgovara molitvom na horsko pojanje andjela i sa upaljenim vostanicama iscekuje Vaskrsenje, najradosniji praznik pobede zivota nad smrcu koji je osnova hriscanske vere.
Danas je i posljednji dan Velikog posta.

Edited by Bikica_Biki - 9 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Noc...tisina...ja...i svasta nesto...borim se i opstajem...do kada ...videcemo...😉
---------------
Ne razumeju svi tisinu na isti nacin. Ne citaju svi uzdah istim jezikom.
Ne osete svi zagrljaj istim dodirom. I ne treba. Reci mozes prosipati pred svima.
Neko ce ih usvojiti, neko zaboraviti, neko promeniti, neko precuti. Nije bitno.
Reci su jeftine. Tisine... ...e tisine ne mozes poklanjati svima.
U tisine stanu neki pogledi, neki uzdasi, neki otkucaji. Tisine ne lazu...
--------------Laku noc devojke🤗
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica_Biki

Noc...tisina...ja...i svasta nesto...borim se i opstajem...do kada ...videcemo...😉
---------------
Ne osete svi zagrljaj istim dodirom. I ne treba. Reci mozes prosipati pred svima.

Laku noc Biki...🤗
nn027 thumbnail

Da li neko gleda 2. sezonu Male neveste?

http://turske-serije.net/mala-nevesta-druga-sezona-mala-nevesta-1-epizoda/

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=AOhSQcLgoWw[/YOUTUBE]

Dobra je glumacka ekipa, Anandina cerka je glavni lik, ona postaje doktorka ..Nju glumi glumica koja je igrala Nakusu.

To je sad potpuno nova serija, sa novim glumcima i novom pricom. Ostao je samo naziv isti.
Ne, ne gledam. Ne znam kako bih stigla. Ni Madhubalu jos nisam zavrsila. 😕Mozda kasnije i pogledam. Bice i prevedena pretpostavljam, na onom sajtu.
A ti? Ti si pocela gledati?

Ja nisam ni prestajala od kako je pocela prica sa Nandini, ne bas gledala ali sam citala sta se desava..Ovo sam i odgledala. Nova glavna glumica je zaista dobra. I partneri su joj ok..Sad ce svi redom da padaju na nju, a ona se boji braka jer je bila mala nevesta..

To je sin vlasnika bolnice, takodje doktor u bolnici gde ona pocinje da radi . A onaj decko kome je spasila zivot u prvoj epizodi ce biti drugi zainteresovan za nju. On je izgleda neka filmska zvezda ili milioner plejboj, nisam shvatila, jos ne otkrivaju..

Ona sveska, koju je uzela sa plocnika, pretpostavljam da je od tog momka, sto mu je ukazala pomoc. Odmah sam pomislila da ce opet da se sretnu 😃
Edited by nn027 - 9 years ago
Daltoni thumbnail

Ona sveska, koju je uzela sa plocnika, pretpostavljam da je od tog momka, sto mu je ukazala pomoc. Odmah sam pomislila da ce opet da se sretnu 😃

Jeste njegov dnevnik izgleda..Ali jos se nisu sreli on misli da je ona neka luda obozavateljka..😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica_Biki

---------------

Laku noc draga ❤️ 🤗
nn027 thumbnail

Da li neko gleda 2. sezonu Male neveste?

http://turske-serije.net/mala-nevesta-druga-sezona-mala-nevesta-1-epizoda/

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=AOhSQcLgoWw[/YOUTUBE]

Dobra je glumacka ekipa, Anandina cerka je glavni lik, ona postaje doktorka ..Nju glumi glumica koja je igrala Nakusu.

To je sad potpuno nova serija, sa novim glumcima i novom pricom. Ostao je samo naziv isti.
Ne, ne gledam. Ne znam kako bih stigla. Ni Madhubalu jos nisam zavrsila. 😕Mozda kasnije i pogledam. Bice i prevedena pretpostavljam, na onom sajtu.
A ti? Ti si pocela gledati?

Jeste njegov dnevnik izgleda..Ali jos se nisu sreli on misli da je ona neka luda obozavateljka..😆

E onda ga ceka veliko iznenadjenje 😃
Daltoni thumbnail

E onda ga ceka veliko iznenadjenje 😃

Smesan je, misli da mu se nabacuje neka tetka , pa drugi put misli da je neko ko nudi zivotno osiguranje, pripejd pretplatu ili neka udavaca iz Indije..Ona je u soku..On je tip kao Mahi. A i onaj doktor je zaljubljen u nju, on je ozbiljan tip . Bice zanimljivo gledati je izmedju njih dvojice..😆