Returning of the written off # 85 Invited only - Page 4

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.5k

Users

5

3.2k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 9 years ago
E pa danas sam se uvalila u poljubce...neki dan u cvece,pa u cokoladu,🤪medu sam
propustila😉 da bi se uvalila u ovo danas...
i sad sam
E pa Srecan Dan Poljubca

Volim vas❤️🤗

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica

Kako je divno imati jedno ovako bice pored sebe...(ja tako sam imala,imam jos uvek ,samo malo vise je zauzeta-a to dolazi sa godinama,deca, mukotrpan posao,zdravlje-ali to bice je tu uvek uz tebe ) pa tako i nas dragi Vivian-jedno veoma posebno bice,poseban COVEK❤️
Svoju realnu zivotnu i vecnu ljubav iznenadio je i obradovao za ove sadasnje praznikea a vi pogledajte i kako,video od juce ,novo❤️
Ja sam zaista srecna i veoma radosna ,kada ovako nesto pogledam,nije stvar u iznenadjenjima,poklonima,prava stvar i osecaj je onaj koji dolazi iznutra-
iz srca i duse a to on pokazuje uvek,njega nije blam pokazati pred celim svetom svoje osecaje i ljubav koju gaji prema voljenom bicu,svojim voljenim-nije kukavica ...da skriva,da ga je sramota...nego svoju ljubav jasno iznosi,dokazima...a dokazi vrede vise od reci...
Zaista mi srce obuzme milina i neka posebna toplina kada vidim ljude kako se vole,verovatno iz razloga sto ja zapravo i zivim za tu ljubav,kako je nisam imala dovoljno u detinjstvu -ceo zivot sam volela da pruzam svoju ljubav drugima,da mastam o ljubavi i da je douzivim sto i jesam❤️,imam je dovoljno ❤️...ali ona praznina iz detinjstva te uvek podseti da treba vise i vise davati ljubav prema onima koje volim... i zato takva toplina i milina u mom srcu i dusi sada...i uvek kada vidim da se ljudi vole,postuju i bezrezervno sebe daju🤗

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=TH8kTcQOrfw[/YOUTUBE]

Ne znam da li ste ovo citale-ovo je od 7 januara ove godine,ja nasla pre dva dana...
Nadice kao sto sam ti rekkla svoje misljenje o Vivianu prema njegovoj zeni,kada smo pricale o tome...i ispostavilo se evo da sam bila apsolutno u pravu😉iako nisam ih pratila pre,iako od nedavno sam postala njegov ludi fan...ali procitala sam njegove oci,a oci govore sve...procitala sam njegove postupke i postupke njegove supruge...i da on je zaista poseban...i nisam ga dzaba sanjala da je dosao kod nas u Bjeljinu i to na Vidovdan-a zapravo je na taj dan on rodjen...iako je to nas praznik pravoslavni,on je opet pola katolik/pola indian😉
Ali pazi da ga sanjam da je dosao kod nas-mene na Vidovdan sa suprugom-i obecao da ce svake godine dolaziti u to vreme jer mu se dopala takva proslava za Vidovdan kod nas...to znas Nadice pricala sam ti...😉
U svakom slucaju pre ovog svega i mog sna i ovog clanka i videa ti znas sta sam rekla za njega❤️i sad mi iskreno receno veoma imponuje to da me moja intuicija osecaji,citanje iz ociju...citanje izmedju redova itd... nisu prevarili☺️

Bas se vidi da se njih dvoje vole. Ona je simpaticna buckica. Stalno sam nekako razmisljala kako ona nije nesto, fizicki i kako ima mnogo zgodnijih i lepsih od nje, koje bi mu bolje pristajale. Medjutim, to i nije vazno. On nju voli a ja sam sigurna da je ona osoba koja ima mnogo drugih kvaliteta. I ako sam dobro razumella kod njega je to izgleda bila ljubav na prvi pogled.
Ovo sto joj je priredio na dan zaljubljenih je jako lepo. I inace, divno je imati nkog ko nas voli 365 dana i ko nam tu ljubav pokazuje svaki dan. Nije vazno koliko paznja kosta, vazno je da neko misli na nas.

nn027 thumbnail

I jos vesti danasnji u vezi Vivia😊

Pored njega imaju joos neki pomenuti😉

The reported comeback of Vivian Dsena on TV was the most exciting news of the week!
One of the most celebrated news at the start of the week was the reported return of Vivian Dsena on TV with a show, Gurdaspur. We also heard the buzz that Gautam Rode was approached to play Ashok on the show Chakravartin Ashok Samrat. Here is a look at the newsmakers of the week...
Newsmakers
The biggest newsmaker was Vivian Dsena, who is all set to make a comeback with Gurdaspur, a new show of Rashmi Sharma Productions that will air on Colors.

Vivian Dsena, Gautam Rode, Kasam, Ankit Gera - Here's a look at the top newsmakers of TV this week!

Njegov je povratak na TV podigao poprilicnu prasinu, koliko vidim. Nadam se da ce serija biti dobra 😃
Bikica_Biki thumbnail
@Nadice❤️ Meni se dopada i turban kako mu stoji,on je prelep,e sad ne znam nece ga sigurno non stop nositi...😆

kredit-FC ------------------------idem tamo i vidim pa ne mogu da odolim😳

nn027 thumbnail

E bas me krenulo...😆

Ispadoh od juce vise od postara😆
Intervju od pre 4 dana (pre nego se obrijao)...sa one proslave😳

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=EWMBTZ-UmNs[/YOUTUBE]

😳

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I da usput sam nasla ovu slicicu-opet njih dvojica zajedno😳,mislim da ne znam sta je u pitanju bilo ovde😉

Sjajno izgleda. Nema tu sta. 😃
Nesto se ne secam da sam njegovu suprugu vidjala u Indijskoj tradicionalnoj nosnji. A vi? Mozda se samo meni tako cini ali ja bih rekla da ona obicno nosi haljine , da se oblaci kao evropljanka. I da, ta zvaka. 😕 Bas je bez veze. Trebala ju je pre intervjua izbaciti. Ne izgleda lepo.
Edited by nn027 - 9 years ago
nn027 thumbnail

Znaci sad se smejem sebi kao luda🤣...navalila posta nenormalno...🤣

Taman napisala post predhodini i odjavljujem se kad vidim novost za Baruna❤️-sveza 😊

Exclusive: Barun Sobti turns Cricketer!

Good news for all the Barun Sobti fans!

The charming actor of Television and Bollywood, Barun Sobti will be seen in a brand new Avtar.

Wondering why are we saying so?

The actor will now be seen donning a cricketers' cap and playing a cricket match for one of the teams of BCL Punjab.

Yes, as we all are aware about the popular TV celebs - Suyyash Rai, Kishwer Merchantt, Bharti Singh, Rithvik Dhanjani, Asha Negi and Karan Wahi, already being a part of 'Ambersariye hawks' team for BCL Punjab. Joining them is another dashing star Barun Sobti, loved as Arnav Singh Raizada from Star Plus' Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?'.

Sharing a picture of Barun's Jersery, his team mate Karan Wahi posted, "Now who all love this HAWK... @ambersariyehawks #ambersariyehawks #barunsobti #KaranWahi #karanwahi #Amritsar #goldentemple #goldentemplecity."

Indeed the match will be a must watch with all the hotties of television in one team, what say

Pod hitno se moram raspitati o tom kriketu 😆

Ove cvike su mu vrh 😆😆
nn027 thumbnail

E pa danas sam se uvalila u poljubce...neki dan u cvece,pa u cokoladu,🤪medu sam

propustila😉 da bi se uvalila u ovo danas...
i sad sam
E pa Srecan Dan Poljubca

Volim vas❤️🤗

Prelepa pesma i sigi. Hvala Biki ❤️

Srecan Dan Poljupca !

Bikica_Biki thumbnail
A ovo sam ja radila...jos poljubaca i cvece...
I pesmica😳

Za nas❤️
Za njih dvoje❤️

Bikica_Biki thumbnail
I sad idem...malo nesto videti i procitati pa odmoriti da bi mogla veceras pogledati neku epizodu...
opet stojim u mestu sa epizodama...samo jednu proslu noc videla😕 na sve strane sam...zahebava me i twiter😆 gde se uvalih tamo...😆

Ovo sam kombinovala sto sam imala uradjeno,pa sam na ovaj nacin pokusala i nekako uspela...😳

nn027 thumbnail

I sad idem...malo nesto videti i procitati pa odmoriti da bi mogla veceras pogledati neku epizodu...

opet stojim u mestu sa epizodama...samo jednu proslu noc videla😕 na sve strane sam...zahebava me i twiter😆 gde se uvalih tamo...😆

Ovo sam kombinovala sto sam imala uradjeno,pa sam na ovaj nacin pokusala i nekako uspela...😳

Jako lepa pesma i avisi. I ovo novo sto si napravila je super. Ja sam nocas pogledala onu epizodu. Strasno, sta joj je uradio.
Sad sam ispratila goste i nastavljam sa gledanjem.