Kako je divno imati jedno ovako bice pored sebe...(ja tako sam imala,imam jos uvek ,samo malo vise je zauzeta-a to dolazi sa godinama,deca, mukotrpan posao,zdravlje-ali to bice je tu uvek uz tebe ) pa tako i nas dragi Vivian-jedno veoma posebno bice,poseban COVEK❤️
Svoju realnu zivotnu i vecnu ljubav iznenadio je i obradovao za ove sadasnje praznikea a vi pogledajte i kako,video od juce ,novo❤️
Ja sam zaista srecna i veoma radosna ,kada ovako nesto pogledam,nije stvar u iznenadjenjima,poklonima,prava stvar i osecaj je onaj koji dolazi iznutra-
iz srca i duse a to on pokazuje uvek,njega nije blam pokazati pred celim svetom svoje osecaje i ljubav koju gaji prema voljenom bicu,svojim voljenim-nije kukavica ...da skriva,da ga je sramota...nego svoju ljubav jasno iznosi,dokazima...a dokazi vrede vise od reci...
Zaista mi srce obuzme milina i neka posebna toplina kada vidim ljude kako se vole,verovatno iz razloga sto ja zapravo i zivim za tu ljubav,kako je nisam imala dovoljno u detinjstvu -ceo zivot sam volela da pruzam svoju ljubav drugima,da mastam o ljubavi i da je douzivim sto i jesam❤️,imam je dovoljno ❤️...ali ona praznina iz detinjstva te uvek podseti da treba vise i vise davati ljubav prema onima koje volim... i zato takva toplina i milina u mom srcu i dusi sada...i uvek kada vidim da se ljudi vole,postuju i bezrezervno sebe daju🤗
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=TH8kTcQOrfw[/YOUTUBE]
Ne znam da li ste ovo citale-ovo je od 7 januara ove godine,ja nasla pre dva dana...
Nadice kao sto sam ti rekkla svoje misljenje o Vivianu prema njegovoj zeni,kada smo pricale o tome...i ispostavilo se evo da sam bila apsolutno u pravu😉iako nisam ih pratila pre,iako od nedavno sam postala njegov ludi fan...ali procitala sam njegove oci,a oci govore sve...procitala sam njegove postupke i postupke njegove supruge...i da on je zaista poseban...i nisam ga dzaba sanjala da je dosao kod nas u Bjeljinu i to na Vidovdan-a zapravo je na taj dan on rodjen...iako je to nas praznik pravoslavni,on je opet pola katolik/pola indian😉
Ali pazi da ga sanjam da je dosao kod nas-mene na Vidovdan sa suprugom-i obecao da ce svake godine dolaziti u to vreme jer mu se dopala takva proslava za Vidovdan kod nas...to znas Nadice pricala sam ti...😉
U svakom slucaju pre ovog svega i mog sna i ovog clanka i videa ti znas sta sam rekla za njega❤️i sad mi iskreno receno veoma imponuje to da me moja intuicija osecaji,citanje iz ociju...citanje izmedju redova itd... nisu prevarili☺️
Edited by Bikica - 9 years ago