Returning of the written off # 85 Invited only - Page 2

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.5k

Users

5

3.2k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 9 years ago

Originally posted by: Bikica

Pogledala sam Nadice ❤️link koji si postavila za

Valentine Special: Hug Day- TV Celebs who should HUG and make up!
i odvojila ovo😉

Amongst the A-listers of television industry, Vivian and Drashti were paired together for the first time for the show, Madhubala-Ek Ishq Ek Junoon'. The show was a humongous success and earned a massive fan foolowing, however, the off-screen chemistry between Vivian and Drashti became the talking topic, where they would not even talk a word out of their scenes. Similar to the lines of rapport Karan and Hina share, this on-screen couple would not stand each other off-screen. The show went off-air a long time back and the couple have never been spotted together ever since. But, the fans would certainly love to see them together again, maybe in a different show!

👍🏼
Ovo je i najvaznije😃
nn027 thumbnail

Preuzeto sa Twitera-veoma lepo,bas mi se dopada...

I da...Nadice divno si pazarila 👍🏼i ti videla sam na predhodnom...😉

Hvala Biki. Sta cu, soping mi u krvi 😆
Salu na stranu, volim da podelim sa vama sve sto mi se dopadne. 😃
nn027 thumbnail

I sad bezim ...da bi mogla bar pogledati neku epizodu ,za par dana ja pogledala svega dve...ne stizem...eto ni ono sto volim...a volim puno stosta...❤️🤗

Nesto nabrzinu isvrljano nocas...od mene☺️

Sjajan rad Biki . 👏
PS Onaj pogled gore... 😉
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Jos preuzetih...nisam mogla odoleti☢️
Dok...ja jos ne uradim...

nn027 thumbnail

I ja cu pogledati jos epizodu - dve pa na spavanje .😊
nn027 thumbnail

Jos preuzetih...nisam mogla odoleti☢️

Dok...ja jos ne uradim...

Taman za laku noc 😃
Edited by nn027 - 9 years ago
Bikica_Biki thumbnail
Preuzeto.
i tako... .

I ja cu takodje na spavanje ...posle lepih epizoda☢️☺️
❤️
Ovaj poljubac je za vas od mene i savrsenog❤️

Bikica_Biki thumbnail
uh...kako sam samo ovo propustila i to na cokoladni dan,verovatno iz razloga sto sam se na taj dan bas uvalila u cokoladu ☺️i to kakvu ☺️ pa bas ovakvu kao na slici ispod❤️
Vec sam skuzila najsladjeg vampira☺️
As they say, save the best for the last... we present to you the most desired, most loved vampire of TV, who could suck life out of you with one glance! His smile is lethal to many of his female fans. Vivian's claim to fame was his role of Abhay Raichand in the television adaption of twilight', Pyaar Kii Yeh Ek Kahani. His role as the sexy vampire in black was much appreciated. Even though he played a blood sucking monster in the series, he became an overnight sensation, impressing one and all.
Bikica_Biki thumbnail
Dobar dan 🤗
Ustala ranije i evo me sa vestima.
vivian je gostovao na nekom radiju,to su najavljivali na twiteru,mislim juce da je bio i evo razgovora,prica tu o svasta nesto...samo ja ne vezem najbolje sve ...tako Nadcie ako te zanima bolje pitaj dal ako bude poslusala ovaj razgovor bolje ce ti objasniti, ili cu ja koliko sutra budem mogla poslusati i povezati 😉
Tu je ono: Mahubala ahaan❤️ 🤪i biwi❤️🤪kako slatko kaze i sad🤪
Fanovi to najvise vole...prica o tome😳

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?a=&feature=youtu.be&v=RM3xCPopw5Q&app=desktop[/YOUTUBE]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ever since Madhubala - Ek Ishq Ek Junoon went off air, fans of Vivian Dsena have been dying to see their idol back on the screen. The suave and handsome actor is one of the most popular actors online and enjoys immense fan following amongst youngsters, especially women in India and abroad😳. -jedna od tih sam🤪
Vivian Dsena was last seen on Jhalak Dikhhla Jaa Reloaded as a contestant.
As per rumours, the upcoming soap will be produced by Rashmi Sharma Productions. Titled Gurdaspur, it will chronicle the relationship between a chacha and bhatija. While Vivian will be the nephew (bhatija), the role of the chacha will be played by Sudesh Berry. The veteran actor has confirmed that he is going to be a part of the show.
Apparently, Vivian will be seen in an all-new look. The show will be aired on Colors. The actor will be in a Punjabi munda avatar. As of now, they are hunting for a suitable leading lady to be paired opposite the actor.
While Vivian is almost finalized, apparently a few details are still being worked out. In the mean time, fans of the handsome hunk can see him as a wild card on Khatron Ke Khiladi 7, which is on air now. We are sure this news will delight all Vivian Dsena fans to the hilt.

U toj novoj seriji -ovako nekako bi izgledao -Punjabi munda avata

Edited by Bikica - 9 years ago
Bikica_Biki thumbnail
Kako je divno imati jedno ovako bice pored sebe...(ja tako sam imala,imam jos uvek ,samo malo vise je zauzeta-a to dolazi sa godinama,deca, mukotrpan posao,zdravlje-ali to bice je tu uvek uz tebe ) pa tako i nas dragi Vivian-jedno veoma posebno bice,poseban COVEK❤️
Svoju realnu zivotnu i vecnu ljubav iznenadio je i obradovao za ove sadasnje praznikea a vi pogledajte i kako,video od juce ,novo❤️
Ja sam zaista srecna i veoma radosna ,kada ovako nesto pogledam,nije stvar u iznenadjenjima,poklonima,prava stvar i osecaj je onaj koji dolazi iznutra-
iz srca i duse a to on pokazuje uvek,njega nije blam pokazati pred celim svetom svoje osecaje i ljubav koju gaji prema voljenom bicu,svojim voljenim-nije kukavica ...da skriva,da ga je sramota...nego svoju ljubav jasno iznosi,dokazima...a dokazi vrede vise od reci...
Zaista mi srce obuzme milina i neka posebna toplina kada vidim ljude kako se vole,verovatno iz razloga sto ja zapravo i zivim za tu ljubav,kako je nisam imala dovoljno u detinjstvu -ceo zivot sam volela da pruzam svoju ljubav drugima,da mastam o ljubavi i da je douzivim sto i jesam❤️,imam je dovoljno ❤️...ali ona praznina iz detinjstva te uvek podseti da treba vise i vise davati ljubav prema onima koje volim... i zato takva toplina i milina u mom srcu i dusi sada...i uvek kada vidim da se ljudi vole,postuju i bezrezervno sebe daju🤗

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=TH8kTcQOrfw[/YOUTUBE]

Ne znam da li ste ovo citale-ovo je od 7 januara ove godine,ja nasla pre dva dana...
Nadice kao sto sam ti rekkla svoje misljenje o Vivianu prema njegovoj zeni,kada smo pricale o tome...i ispostavilo se evo da sam bila apsolutno u pravu😉iako nisam ih pratila pre,iako od nedavno sam postala njegov ludi fan...ali procitala sam njegove oci,a oci govore sve...procitala sam njegove postupke i postupke njegove supruge...i da on je zaista poseban...i nisam ga dzaba sanjala da je dosao kod nas u Bjeljinu i to na Vidovdan-a zapravo je na taj dan on rodjen...iako je to nas praznik pravoslavni,on je opet pola katolik/pola indian😉
Ali pazi da ga sanjam da je dosao kod nas-mene na Vidovdan sa suprugom-i obecao da ce svake godine dolaziti u to vreme jer mu se dopala takva proslava za Vidovdan kod nas...to znas Nadice pricala sam ti...😉
U svakom slucaju pre ovog svega i mog sna i ovog clanka i videa ti znas sta sam rekla za njega❤️i sad mi iskreno receno veoma imponuje to da me moja intuicija osecaji,citanje iz ociju...citanje izmedju redova itd... nisu prevarili☺️

Edited by Bikica - 9 years ago