Returning of the written off # 84 Invited only - Page 93

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

45.3k

Users

4

2.1k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 9 years ago

Originally posted by: nn027

Dal, sta je tu je. Kako god i sta god da bude, uspeces ti. Znam. ❤️ Tu smo. Bicemo uz tebe. ❤️ 🤗
Javi sutra kako je bilo kog hirurga i sta je konacno odluceno.

Hocu obavezno..

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

nn027 thumbnail

Pratyusha to replace Sana for the celebrity performance in Yeh Vaada Raha

After her sizzling dance performance in & TV's Adhuri Kahani Hamari, Pratyusha Banerjee will now sway to the sensational number Aaj Ki Raat'... at the celebrity performance in Zee TV's Yeh Vaada Raha (Trishulla Productions).

Yes, yesterday we wrote about Sana Saeed being roped in for the special episode to bring in the joyous moments with her moves. But now, its Pratyusha who will be heading to shoot the sequence on the show.

As per sources, "The deal with Sana could not happen, and we have Pratyusha shooting for the dance sequence today."

When contacted, Pratyusha confirmed the news stating, "Yes, I am going to shoot for the dance sequence. I love to take up such dancing assignments, as I enjoy dancing. So you can see me swaying again."

As we know, the dance number will happen just as Survi (Sonal Vengurlekar) will be put to a race against time, as she will find it difficult to reach to the venue of the birthday bash on time to wish her husband Kartik (Ankush Arora).

Way to go, Pratyusha!!

Ako sam dobro skontala ona ce ovde da plese. Znaci pojavice se samo u jednoj epizodi?

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Pozdrav drage devojke🤗
Pre nego sto mi gosti stignu upala sam da vam se javim.
Malo sam se ucutala,jer mi je to potrebno,ali bicu tu uvek za vas😉
@Dal🤗Drago mi je da si isla zubaru,i cekacu vesti od tvog hirurga,nadam se da cete pronaci najbolje resenje za tvoj problem i da vise ne moras da strepis za dalje,znaci neko trajnije resenje ,ono najbolje. Znas da smo uz tebe i samo hrabro draga,trebas da pobedis bol a ne ona tebe!!!🤗
----------
I malo citata...iz kojih mozete uvek pronaci neke odgovore,razbistriti svoje misli,jer nisu uzalud takvi velikani pisali citate i svoje misli...jer mi mnogi smo razna iskusenja u zivotu prosli i samim tim licno ispisuju ili zapisuju svoje misli i citate,kao sto i ja neke pisem samo ne iznosi toliko ovde...
-tvoj zivot ti tako pise...i kroz nase zivote i drugi mogu izvuci mnogo toga ako pazljivo prate i razumeju...😊
❤️Volim vas❤️

---------
Najgore je kad covek shvati da nedostaje sam sebi, a nema pojma kada se izgubio, pa ne zna ni gdje da se pocne traziti ..
- Al Pacino
-------
-------
Mudar covek prihvata zivot onakav kakav je .. i samo ponekad sanja kakav bi trebao biti ..
--------
--------
Cudesne stvari se dogadjaju svakodnevno, pa zasto ne bi i tebi?
Trebas imati nadu da ce stvari krenuti na bolje.
Nikada nemoj misliti da je nesto nemoguce i da se nikada nece dogoditi cudo. Dogadjala su se pre i dogadjat ce se opet..
----------
--------
Zivot je 10% onoga sto vam se desi i 90% kako na to reagujete."
Charles R. Swindoll
-------
--------
Prema jednoj legendi postoji ptica koja peva samo jednom u svom zivotu, lepse nego bilo koji drugi stvor na ovoj Zemlji.
Od trenutka kad napusti gnezdo ta ptica trazi trnovito drvo i
nema mira dok ga ne nadje.
Uvuce se medju njegove isprepletene grane i pjevauci, nabode svoje telo na najduzi, najostriji trn. Dok umire, njen bol prerasta u pesmu daleko lepsu od pesme slavuja ili seve. Cena te predivne pesme je zivot, ali citav svet zastaje da slusa, a Bog na nebu se osmehuje.
Jer ono najbolje sto postoji, moze se dobiti samo po cenu velike boli... ili bar tako legenda kaze.
--------
----------
Sve se postize dobrom voljom...zato uvek idi polako kroz zivot!!!...
Nemoj da srljas da ne upropastis i ono lepo sto je u tvom zivotu...dobro razmisli kada nesto zelis...jer zelje se ispunjavaju... ali polako.
i
Najprije morate razumeti znacenje ljubavi, da bi razumeli smisao zivota
------
Cestit covek ne uziva sam u svojim delima,
nego oko sebe siri atmosferu srece
koju udisu svi oni koji ga okruzuju." Paolo Mantegazza
Edited by Bikica - 9 years ago
Bikica_Biki thumbnail
Preuzeto sa Twitera😉

nn027 thumbnail

Dobro vece Biki!
Hvala sto si sa nama podelila divne misli i citate. Uzivaj draga sa svojim gostima ❤️

nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Preuzeto sa Twitera😉

👍🏼 😃
Bikica_Biki thumbnail
Samo upadam...i dalje cekam goste ..nego da podelim sjajne vesti 🥳
❤️🥳

Goodnews: 'Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon' back again with Barun Sobti and Sanaya Irani on Star Plus?

It will be a finite series of 25-30 episodes airing on Star Plus and will be mostly rolling out in March.

A special treat for all the Arnav and Khushi fans!

Yes, you heard it right! Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? is coming back on Television with its most loved couple Sanaya Irani and Barun Sobti.

Our credible source informs, "The makers of Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon are recreating the magical season 1 again on same channel Star Plus. The show will feature Sanaya and Barun in leads as Arnav and Khushi and will bring a continual sequence to the first season having same team again on board. Though it will be a finite series of 25-30 episodes and will be mostly rolling out by next month i.e. March."

When contacted Barun Sobti, he told us that he was not aware about any such developments.

With a popular show and a super hit series on hotstar, Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon has surely been one of the most awaited show for the ardent fans, who just don't seem to get enough of the adorable Jodi - Arnav and Khushi.

What say guys, aren't you excited to see the team again on same channel (Star Plus) recreating the magical moments yet again? Share your excitement with us by commenting below.

Daltoni thumbnail

Pozdrav drage devojke🤗
Pre nego sto mi gosti stignu upala sam da vam se javim.
Malo sam se ucutala,jer mi je to potrebno,ali bicu tu uvek za vas😉
@Dal🤗Drago mi je da si isla zubaru,i cekacu vesti od tvog hirurga,nadam se da cete pronaci najbolje resenje za tvoj problem i da vise ne moras da strepis za dalje,znaci neko trajnije resenje ,ono najbolje. Znas da smo uz tebe i samo hrabro draga,trebas da pobedis bol a ne ona tebe!!!🤗
----------
I malo citata...iz kojih mozete uvek pronaci neke odgovore,razbistriti svoje misli,jer nisu uzalud takvi velikani pisali citate i svoje misli...jer mi mnogi smo razna iskusenja u zivotu prosli i samim tim licno ispisuju ili zapisuju svoje misli i citate,kao sto i ja neke pisem samo ne iznosi toliko ovde...
-tvoj zivot ti tako pise...i kroz nase zivote i drugi mogu izvuci mnogo toga ako pazljivo prate i razumeju...😊
❤️Volim vas❤️

---------
Najgore je kad covek shvati da nedostaje sam sebi, a nema pojma kada se izgubio, pa ne zna ni gdje da se pocne traziti ..
- Al Pacino
-------
-------
Mudar covek prihvata zivot onakav kakav je .. i samo ponekad sanja kakav bi trebao biti ..
--------
--------
Cudesne stvari se dogadjaju svakodnevno, pa zasto ne bi i tebi?
Trebas imati nadu da ce stvari krenuti na bolje.
Nikada nemoj misliti da je nesto nemoguce i da se nikada nece dogoditi cudo. Dogadjala su se pre i dogadjat ce se opet..
----------
--------
Zivot je 10% onoga sto vam se desi i 90% kako na to reagujete."
Charles R. Swindoll
-------
--------
Prema jednoj legendi postoji ptica koja peva samo jednom u svom zivotu, lepse nego bilo koji drugi stvor na ovoj Zemlji.
Od trenutka kad napusti gnezdo ta ptica trazi trnovito drvo i
nema mira dok ga ne nadje.
Uvuce se medju njegove isprepletene grane i pjevauci, nabode svoje telo na najduzi, najostriji trn. Dok umire, njen bol prerasta u pesmu daleko lepsu od pesme slavuja ili seve. Cena te predivne pesme je zivot, ali citav svet zastaje da slusa, a Bog na nebu se osmehuje.
Jer ono najbolje sto postoji, moze se dobiti samo po cenu velike boli... ili bar tako legenda kaze.
--------
----------
Sve se postize dobrom voljom...zato uvek idi polako kroz zivot!!!...
Nemoj da srljas da ne upropastis i ono lepo sto je u tvom zivotu...dobro razmisli kada nesto zelis...jer zelje se ispunjavaju... ali polako.
i
Najprije morate razumeti znacenje ljubavi, da bi razumeli smisao zivota
------
Cestit covek ne uziva sam u svojim delima,
nego oko sebe siri atmosferu srece
koju udisu svi oni koji ga okruzuju." Paolo Mantegazza

Biki..🤗 Hvala za citate i za to sto brines za mene..❤️

Bila sam kod hirurga, pogledao je i rekao da pocnem sa antibioticima, pa kad se malo smiri proces u cetvrtak oko 13 h opet kod njega da se dogovaramo..Opet mi je stiskao gnoj iz fistule i sad je skoro prazna..Pricali smo o opcijama i on predlaze presadjivanje kosti, to je komplikovan i skup zahvat i nema garancije da ce se primiti. Druga opcija mi je implantant, opet bi morali da mi nadograde kost.., apikotomija kaze nema smisla jer nema kostanog tkiva koje bi mogao da sece, zub nije bio dobro napunjen i sve je zbog toga i ispalo ovako..Naravno, postoji i opcija vadjenja pa da pravim nove zube..I po svemu sudeci moracu uskoro da se odlucim..Kao sl*g na tortu, jutros sam se i ukocila, pod duplom dozom lekova sam radila, a kako cu sutra da ustanem jos mi nije jasno..bauljala sam od lekova kao zombi..
Idem sada da lezim, namazem Nadinu kremicu i citam nesto..a vi uzivajte u gostima i RK-u 😉

Daltoni thumbnail

Samo upadam...i dalje cekam goste ..nego da podelim sjajne vesti 🥳

❤️🥳

Goodnews: 'Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon' back again with Barun Sobti and Sanaya Irani on Star Plus?

It will be a finite series of 25-30 episodes airing on Star Plus and will be mostly rolling out in March.

A special treat for all the Arnav and Khushi fans!

Yes, you heard it right! Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? is coming back on Television with its most loved couple Sanaya Irani and Barun Sobti.

Our credible source informs, "The makers of Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon are recreating the magical season 1 again on same channel Star Plus. The show will feature Sanaya and Barun in leads as Arnav and Khushi and will bring a continual sequence to the first season having same team again on board. Though it will be a finite series of 25-30 episodes and will be mostly rolling out by next month i.e. March."

When contacted Barun Sobti, he told us that he was not aware about any such developments.

With a popular show and a super hit series on hotstar, Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon has surely been one of the most awaited show for the ardent fans, who just don't seem to get enough of the adorable Jodi - Arnav and Khushi.

What say guys, aren't you excited to see the team again on same channel (Star Plus) recreating the magical moments yet again? Share your excitement with us by commenting below.

Divne vesti Biki..😳🤪