🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
VICTIM KAUN 🤧 19.9
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 28
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 19, 2025 Episode Discussion Thread
Armaan has always been the victim
How quickly time changes
Deepika starts shooting for King
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 20, 2025 Episode Discussion Thread
Appreciation Post for Ruheen
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 20th Sep 2025 - WKV
Happy birthday Namik Paul❤️🔥🩷
Now Nag Ashwin takes a dig at Deepika for the Kalki mess
Anupamaa 20 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
Singer Zubeen Garg Passes Away
Aneet replaces Kiara in Shakti Salini
Veer Hanuman - Chat Club #4
Book Talk Reading Challenge & Book Bingo ~ Oct 2025 Sign up open!
Homebound - OSCARS 2026 Official Indian Entry
Drago mi je da si bolje Biki..🤗
PS Ovo da Nada odmara oci na svojoj omiljenoj boji? ..😉Cini mi se Dal ,da cu ja lepo 🤪pozeleniti od te boje😆Verujem ti...ali i da je bilo koja druga boja, isto bi bilo..😆
Ja se devojke naspavala vec...osamutila me prehlada ,ranije legla ,nedavno ustala kad svi spavaju...a eto kao da sam znala da ima neka pesma za mene...☺️On mi svira🤪Dok se ja ponosno setam😆Jer ...Ja sam spremna i cekam te da zaplesemo...☺️uz casu dobrog vina...
Laka i ugodna noc onima koji spavaju ,lepo jutro i jos lepsi dan svima🤗"Nikada neces znati razumeti tu maglu u mom pogledu. Kad odlutam, kad zastanem u pola reci, u pola koraka. Uvek cu ti ostati daleka. Uvek cu ti odgovoriti : 'nije mi nista' a svasta mi je. Tu u mom srcu se kruni jedna bajka. Tu u mom srcu se rusi jedan grad. Tu u mom srcu fali jedan zagrljaj. Postoje zemlje u koje nikada necu krociti i ne zalim za tim. Zalim za jednom koja vise ne postoji. Postoje ljudi koje nikada necu sresti i ne zalim za tim. Zalim za onima koje sam sretala, a sada su daleko.Ma, nije mi nista... A svasta mi je...""Secam se kad sam ti umesto: 'Volim te', rekla: 'Slobodno idi'.Zao mi je, ali nisam se htela boriti za nekoga kome je odlazak uvek najbolja opcija.""Mada je srce malo, ono je u stanju da ponese vise u sebi nego ijedan drugi kofer.Nazalost, tesko ga je isprazniti. To dobro znaju oni koji su pokusavali."
Mislim , i brinem. ❤️ 🤗Cekam sutrasnji izvestaj. Kako se ti sad osecas?I ne sekiraj se. Najvaznije je tvoje zdravlje. Kad si ti dobro i sve ostalo ce biti dobro. ❤️