Returning of the written off # 84 Invited only - Page 59

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

45.3k

Users

4

2.1k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 9 years ago
Imam jos...😆
134-ep
On umoran stigao sa seta,ona sludjena od kako je shvatila da je zaljubljena 😆i da je opsednuta sa njim...on zaspao...☺️a ona...srecna zbog mehendi koji je stavila na ruke ...prilazi njemu dok on spava i pesma iz pozadine se cuje...❤️

On se budi ujutru,misli zena spava-a zena u kuhinji bori se da pojede maloSargi zbog posta-koji krije
Bikica_Biki thumbnail
I dalje...
Inace da napisem da nisam bas sve dijaloge vadila koji mi se dopadaju...to cu nekad naknadno u trecem krugu😆

Iz-135-ep
Jutro...pa na setu...uvece... opet neka rasprava,😆krije ruke😆,a njemu na licu ostalo kada ga uvece dotakla rukama...potom...ti pogledi...ta njena zaljubljenost, pa njegova zbunjenost njenim ponasanjem😆

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Hvala Biki. 😃
Oboje su sjajni

Bikica_Biki thumbnail
I jos-
prvi deo 138-ep
Dok ga je cekala,pa kada su obavili ritual i on joj prekinuo post...potom se ona onesvestila zbog trovanja...
Pametan je nas RK❤️-kako je ovde lepo izbacio ove...koji su svi tada bili protiv Madhu❤️
-njegove voljene,koju su cak trovali...uz post😭

😆
Bikica_Biki thumbnail
Drugi deo 138-ep

Kada je celu noc pazio❤️ dok je primala infuziju...i zaspao na stolici stavljajuci njenu ruku na svoju❤️...ruku koja je bolela zbog infuzije😭

😆
🤪
😆
😆
Bikica_Biki thumbnail
I za sada jos ovo😉

Iz 139-ep-Kompletnu paznju,brigu i ljubav je imala od svog Rishaba❤️
Jutro budjenje,zeleo je on odvesti u kupatilo,plasio se da joj ne bude lose jer je jos uvek bila slaba,no spasla je med.sestra koju je Bity doveo...potom je otisao narucio u kuhinju striktno od sluzavke da pripreme za Madhu hranu a on samo jabuku jer nije mogao da jede zbog svega sto se desilo,potresen zbog Madhu stanja,
Dolazeci u sobu video je da se ona muci da zaveze vrpcu,te on stidljivo ali odlucno to radi gledajuci nju u ogledalu i njenu reakciju na to njegovo dodirivanje i vezivanje vrpce.☺️
Zatim je ubedio da je on nahrani,tako sto je koristio njenu formulu kada je ona njega tako hranila po izlasku iz bolnice-sa Mr.India😆
Inace oni tako jedno drugom vracaju na isti nacin kako recima tako i delima...😆
I na kraju prekinuo ih Bity donoseci nalaze koji su ustanovili da sve sto se desilo Mahu,nije bilo od gladi nego od trovanja hranom iz kuce i onda on istrazuje ...i naravno da je skontao ko je to uradio.

😆
❤️🤪
😆
😆
nn027 thumbnail

Ovo su mi najjace recenice 😆

Edited by nn027 - 9 years ago
Bikica_Biki thumbnail
Da Nadice ima on itekako dobrih dijaloga,izjava samo treba pohvatati...😆
Ja zaista uzivam u njima...😆 u bilo kojoj situaciji on ipak to uradi sa sarmom,sa stilom...
I sad konacno idem inace nikad ovako capsa necu izvaditi budem li nastavila se setati
po netu i svuda okolo😆 onda necete imati od mene nista
Zato sad bezim
Edited by Bikica - 9 years ago
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ovo sam jutros bila ja..probudili me telefonom u 7 15 😡

A ja bi opet volela da on mene bar ovim putem ovako probudi ☺️🤪Ali s'obzirom da zna kako ja ne spavam...onda me i ne zove🤣
Edited by Bikica - 9 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

A ja bi opet volela da on mene bar ovim putem ovako probudi ☺️🤪Ali s'obzirom da zna kako ja ne spavam...onda me i ne zove🤣

🤣