Returning of the written off # 84 Invited only - Page 57

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

45.3k

Users

4

2.1k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 9 years ago
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:587483-Doktorka-stazira-na-pumpi

U mom gradu ovakvih, i sa ostalim fakultetima, pune fabricke hale ...😕
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
http://www.blic.rs/slobodno-vreme/zanimljivosti/ovo-su-ljudi-koji-poseduju-polovinu-svetskog-novca/0q2cmek?ref=fbblic

Evo Nado, kad resis da se udajes,da ispovodadzisem nekog sa ovog spiska..😆

PS pored nekih imana nema fotografije, ali mislim da u ovim okolnostima i nisu preko potrebne..😉😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/501/%D0%97%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D1%99%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/2181380/%E2%80%9E%D0%88%D1%83%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%9A%D0%B8+%D0%B2%D0%B0%D1%88%D0%B0%D1%80%E2%80%9C+%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B0+%D0%BD%D0%B0%D0%B4+%D0%A1%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%BE%D0%BC.html

Jel ti sinak jos onako zainteresovan za astronomiju?

Jeste...😃
Bice od njega nesto. Ne brini 😊

Danas je ucestvovao na skolskom takmicenju iz matematike..

Eto. Kazem ti ja. To je lepa vest. 😃

Jeste..jako sam ponosna..😃 Kod njega me bilo kakav uspeh obraduje 😆

Preterujes a i previse si stroga.😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Izvinite devojke, nije me bilo dugo, opet sam imala problem jer nije dobro uradjeno uzemljenje u zgradi. Morala sam da menjam racunar. Nadam se da ste sve dobro i da vam je Nova godina lepo pocela.
😊😊😊 Ja opet jurim neki posao, barem na odredjeno, obecali su, valjda ce biti nesto od toga. Zdravo Tijara ! 😊

Srecna ti nova godina! Zelim ti puno zdravlja i da nadjes posao.😊
Nadam se da je problem sa strujem resen, konacno. Zao mi je sto si imala ne predvidjen trosak. Ali sta je tu je.
Nadam se da ce ovaj put sve proci kako treba i da ces uskoro poceti da radis.
Sad kad su se sredile stvari sa srujom , nadam se da ces uspeti cesce da se avis. Makar da znamo jesi li pocela da radis.
Srecno!

Hvala puno, trudicu se da se javim sto cesce, sto se posla tice obecali su mi, a da li ce ispuniti obecanje videcemo😊😊😊

Zdravo 😛
Mi gledamo Madhubalu. Ide na Heppy TV. Posto smo radoznale gledamo i u napred na netu. 😃
Najavljuju neku Tursku seriju na prvoj. Zaboravila sam kako se zove ali sam zato zapamtila glumca. Mnooogo je zgodan. Ako si pratila Turske serije , ja nisam bas, mozda ga i znas.

Drzim ti palceve da dobijes posao 😊

Znam da nije meni upucen post, ali Nado...mnooogo je dobar..😳 😳 😳
PS Pitam se da li se i Drua sprema, on je njena slaba tacka pored onog plavog...😉

Vidim da si i ti primetila najavu za tu seriju na Prvoj 😃 Stvarno covek izgleda boli glava.
A sto se Drye tice, ja mislim 99% da ce gledati. Onaj plavi je Kivanc. Evo ga

nn027 thumbnail
Nece da mi ga pusti. Pise da imaju problem sa reprodukcijom. 😕