^The Musketeers CC#2^(IO) - Page 106

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

71k

Users

5

1.3k

Frequent Posters

Ivone12 thumbnail
11th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 10 years ago
https://vimeo.com/130720548 hvala ti Dragce OD srca Pogledaj Sida ja Bhrati / bucku / Mobiteli pod povealom Su fenomenalni.Sid SA mustaci [/ QUOTE] ❤️
🤣
🤣🤣
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Originally posted by: Sarica

Dobro vece Nataly🤗

Dobro vece Saro 🤗 dobro vece Dragce 🤗 evo vec skoro dva sata pokusavam da sto szetije napisem svoje misljenje o KJ i Sidovom ugovoru sa njim za 3 filma a da pri tom nikog ne uvredim...u svakom slucaju, za mene su ljudi poput KJ samo ljigavi dupeuvlakaci koji ce za vlastiti dusevni uzitak svako govance da polizu...🤢

Bice ti super😊kako ono bese,19-i.Da li je tako podseti me ?

E bas necu da te podsecam...😆 kud bas dodje na 19-i, tad online-mama ima rodjendan...
Sarica thumbnail
11th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: NatalyMusketeer

E bas necu da te podsecam...😆 kud bas dodje na 19-i, tad online-mama ima rodjendan...

Da,da😆 Ti si malo pre.Sedam je broj ljubavi😊

Da,da😆 Ti si malo pre.Sedam je broj ljubavi😊

Sedam je pre svega i na prvom mestu, broj intuicije... a devet je broj vatre... a broj jedan ispred toga je broj zivota...znaci, jedna kombinacija je kombinacija zivota i intuicije a druga kombinacija je kombinacija zivota i vatre...u sustini obe kombinacije se perfektno nadopunjavaju ali na zalost, kako to ponekad u zivotu biva, umesa se jedan ili dva vodena znaka i ugase vatru i proteraju intuiciju...
Sarica thumbnail

Dobro vece Saro 🤗 dobro vece Dragce 🤗 evo vec skoro dva sata pokusavam da sto szetije napisem svoje misljenje o KJ i Sidovom ugovoru sa njim za 3 filma a da pri tom nikog ne uvredim...u svakom slucaju, za mene su ljudi poput KJ samo ljigavi dupeuvlakaci koji ce za vlastiti dusevni uzitak svako govance da polizu...🤢

Vrlo cudan covek,sa kojim nikada nisi siguran sta misli,sta prica,a sta radi.Sid je jos u decembru 2013 godine potpisao ugovor za tri filma i snimio samo jedan.Pitam se sta je sa ostala dva.Posle toliko vremena KjO kao nije mogao da nadje odgovarajucu ulogu za Sida.U mom kraju za takve ljude se kaze da niti smrde,niti mirisu.🤢
Edited by Sarica - 10 years ago
Sarica thumbnail

Sedam je pre svega i na prvom mestu, broj intuicije... a devet je broj vatre... a broj jedan ispred toga je broj zivota...znaci, jedna kombinacija je kombinacija zivota i intuicije a druga kombinacija je kombinacija zivota i vatre...u sustini obe kombinacije se perfektno nadopunjavaju ali na zalost, kako to ponekad u zivotu biva, umesa se jedan ili dva vodena znaka i ugase vatru i proteraju intuiciju...

Zivot ide dalje,glavu gore i hrabro u nove zivotne pobede😊

Postoje jos dve najbitnije razlike.Sid je jako jako mudar i znatno je mladji od George Clooney

Panjkovitju, pa to sam reko...😆

Sarica thumbnail

Panjkovitju, pa to sam reko...😆

Zaista,niko ne ume da me zasmeje kao ti😆