^The Musketeers CC#2^(IO) - Page 105

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

71.1k

Users

5

1.3k

Frequent Posters

Sarica thumbnail
11th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago
Kod mene se sprema nevreme.Pocinje da grmi.Ako me ne bude veceras,to ce biti razlog
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail
Stigla...šŸ˜› Saro, sutra putujem ali cu sutra uvecer biti jos u Bavarskoj pa mislim da cu da se javim(moj bezicni internet vredi samo u Nemackoj) a u sredu i cetvrtak sam u Austriji s'tim da u cetvrtak predvecer smo opet u Bavarskoj a u petak se vracamo kuci...tako da samo u sredu me nece biti... 😊

Originally posted by: Sarica

Embedded image permalink

Gledala sam epizodu.Jako mi se dopala.Sid je zaista izuzetan domacinā­ļø

Sid is simply the best, better than all the rest... talentovan, zgodan, sarmantan, harizmatican i dokazano veoma inteligentan...u IGT je dokazao da je i rodjeni entertainer...mene stvarno mnogo podseca na George Clooney u svemu...ima samo jedna razlika, Sid ima mnogo zavodljivije bicepse, tricepse, quadricepse i sve ostale cepse...šŸ˜† stvarno znam mnogo vrhunskih Hollywoodskih glumaca ali trenutno ne postoji niti jedan koji ima bas sve te atribute kao Sid...ā­ļø

Originally posted by: Sarica

Instagram media by iamprats - My team.. Hum Kuch Keh Na Sake... Coming soon on youtube... Its gonna be some really interesting... Wait for it... N do watch it...

My team.. Hum Kuch Keh Na Sake... Coming soon on youtube... Its gonna be some really interesting... Wait for it... N do watch it...
Pre dva casa Prats je ovo postavila na svoj instagram.
Jako se radujem za nju.Izgleda da je u pitanju kratki film.Videcemo,jer jos nista nije potvrdjeno

Na kojoj god slici da je ugledas, ona svojim andjeoski lepim licem i svojim carobnim "Liz Taylor" osmehom, uvek prva privlaci paznju...ā¤ļø ne znam kakva je to story ali joj od sveg srca zelim da joj pomogne za daljnje, jos vece i bolje projekte...a trebalo bi da bude tako...sutra je Mlad Mesec=novi pocetak a uz to jos u konjukciji sa Marsom(vatra, bang)...ono sto je interesantno jeste, da se i Sunce(otac, zivot) i Mesec(majka, osecanja) nalaze u istom znaku, u Blizancima kojima vlada Merkur( biznis)...ā­ļø

Sarica thumbnail

Originally posted by: NatalyMusketeer

Stigla...šŸ˜› Saro, sutra putujem ali cu sutra uvecer biti jos u Bavarskoj pa mislim da cu da se javim(moj bezicni internet vredi samo u Nemackoj) a u sredu i cetvrtak sam u Austriji s'tim da u cetvrtak predvecer smo opet u Bavarskoj a u petak se vracamo kuci...tako da samo u sredu me nece biti... 😊

Bice ti super😊kako ono bese,19-i.Da li je tako podseti me ?
Sarica thumbnail

Sid is simply the best, better than all the rest... talentovan, zgodan, sarmantan, harizmatican i dokazano veoma inteligentan...u IGT je dokazao da je i rodjeni entertainer...mene stvarno mnogo podseca na George Clooney u svemu...ima samo jedna razlika, Sid ima mnogo zavodljivije bicepse, tricepse, quadricepse i sve ostale cepse...šŸ˜† stvarno znam mnogo vrhunskih Hollywoodskih glumaca ali trenutno ne postoji niti jedan koji ima bas sve te atribute kao Sid...ā­ļø

Postoje jos dve najbitnije razlike.Sid je jako jako mudar i znatno je mladji od George Clooney
Sarica thumbnail

Na kojoj god slici da je ugledas, ona svojim andjeoski lepim licem i svojim carobnim "Liz Taylor" osmehom, uvek prva privlaci paznju...ā¤ļø ne znam kakva je to story ali joj od sveg srca zelim da joj pomogne za daljnje, jos vece i bolje projekte...a trebalo bi da bude tako...sutra je Mlad Mesec=novi pocetak a uz to jos u konjukciji sa Marsom(vatra, bang)...ono sto je interesantno jeste, da se i Sunce(otac, zivot) i Mesec(majka, osecanja) nalaze u istom znaku, u Blizancima kojima vlada Merkur( biznis)...ā­ļø

Ona je jedna divna dusica,umiljata,ljupka,sa carobnim osmehom i predivnim ocima,a izuzetno talentovana glumica.Od sveg srca joj zelim sve najboljeā¤ļøā­ļø

Edited by Sarica - 10 years ago
Sarica thumbnail
https://vimeo.com/130720548 Hvala ti Dragce od srcaā¤ļø
Pogledaj Sida i Bhrati/bucku/🤣
Oni su fenomenalni.Sid sa mustaci 🤣
Edited by Sarica - 10 years ago
Ivone12 thumbnail
11th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
[QUOTE = Sarica] [/QUOTE]