Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 22nd Sept 2025.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
ENTRY INTO RESORT 22.9
Nine Nights of Devotion - Shubh Navratri
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Screening - Mera Desh Pehle - The Untold Story Of Shri Narendra Modi
MOOH KHUL GAYA 23.9
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
New timslot of Show
OSO was based on Divya Bharti death?
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
Gledala sam epizodu.Jako mi se dopala.Sid je zaista izuzetan domacināļø
My team.. Hum Kuch Keh Na Sake... Coming soon on youtube... Its gonna be some really interesting... Wait for it... N do watch it...
Pre dva casa Prats je ovo postavila na svoj instagram.
Jako se radujem za nju.Izgleda da je u pitanju kratki film.Videcemo,jer jos nista nije potvrdjeno
Originally posted by: NatalyMusketeer
Stigla...š Saro, sutra putujem ali cu sutra uvecer biti jos u Bavarskoj pa mislim da cu da se javim(moj bezicni internet vredi samo u Nemackoj) a u sredu i cetvrtak sam u Austriji s'tim da u cetvrtak predvecer smo opet u Bavarskoj a u petak se vracamo kuci...tako da samo u sredu me nece biti... š
Sid is simply the best, better than all the rest... talentovan, zgodan, sarmantan, harizmatican i dokazano veoma inteligentan...u IGT je dokazao da je i rodjeni entertainer...mene stvarno mnogo podseca na George Clooney u svemu...ima samo jedna razlika, Sid ima mnogo zavodljivije bicepse, tricepse, quadricepse i sve ostale cepse...š stvarno znam mnogo vrhunskih Hollywoodskih glumaca ali trenutno ne postoji niti jedan koji ima bas sve te atribute kao Sid...āļø
Na kojoj god slici da je ugledas, ona svojim andjeoski lepim licem i svojim carobnim "Liz Taylor" osmehom, uvek prva privlaci paznju...ā¤ļø ne znam kakva je to story ali joj od sveg srca zelim da joj pomogne za daljnje, jos vece i bolje projekte...a trebalo bi da bude tako...sutra je Mlad Mesec=novi pocetak a uz to jos u konjukciji sa Marsom(vatra, bang)...ono sto je interesantno jeste, da se i Sunce(otac, zivot) i Mesec(majka, osecanja) nalaze u istom znaku, u Blizancima kojima vlada Merkur( biznis)...āļø