Returning of the written off #75 Invited only - Page 84

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

41.2k

Users

7

2.8k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Daltoni

http://www.vestinet.rs/zdravlje-2/evo-kako-ce-pomracenje-sunca-koje-sledi-uticati-na-pojedine-znakove-horoskopa

RIBE
Sunce je u vasoj astroloskoj kuci licnosti zaklonjeno Mesecom, vladaocem kuce ljubavi, pa mozete da uplovite u tajnu romansu s umetnikom, lekarem ili sportistom.

Jos da su dodali i advokata, ozbiljno bih se zabrinula 🤣

Ma trojica su dovoljna, kud ces vise 😆
A pazi mene.

RAK
Vladalac vaseg znaka, Mesec, dominira u pojavi pomracine Sunca, sto utice na vas ljubavni i poslovni zivot. Ako se bavite umetnoscu, naukom, arheologijom, sportom ili medicinom, bicete uspesni.

Sva sreca pa se ne bavim nicim, tako da necu osetiti nikakve posledice 😆 😆

🤣Ipak nista od uspeha 🤣
Nista. Ja sam definitivno bezuspesna zena 😆😆

Sta ces kad ti je takav horoskop za petak..🤣

A jel' kod tebe petak samo jednom nedeljno? 😆
nn027 thumbnail

http://www.india-forums.com/tellybuzz/starry-takes/24765-my-journey-as-anandi-part-1.htm
☢️

A ima li i jedan intervju da ne prica o prihvatanju? 😕
Zanimljiv je i zadnji pasus. Kaze volela bi da proba nesto drugacije da glumi. Neku ljubavnu pricu. Pa zar nije bila ljubavna prica izmedju Anandi i SIva? 😲

"Jedva cekam" drugi deo intervjua. 🤢
Edited by nn027 - 10 years ago
nn027 thumbnail

Moze..😃 I hvala unapred..mozda ne uspem da ti zahvalim tamo, koci mi net uzasno na poslu..😕

Poslala sam 😊
tijara thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Evo i mene opet😊😊😊Nisam mogla da se suzdrzim kada sam videla ovaj novi intervju sa Tanandi, pa sam napisala sta mislim. Nego da li mi se to cini ili su se obozavaoci Prats nesto utisali, vidim samo komentare onih koji hvale Tanandi, pa reko da joj malo pokvarim uzivanje i da je spustim sa sedmog neba, da zna gde joj je mesto. Ako neka hoce, evo link.
http://www.india-forums.com/tellybuzz/starry-takes/24765-my-journey-as-anandi-part-1.htm
Nadam se da ste sve dobro, pozdrav iz kisnog i hladnog Kraljeva

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Sta mislis...😆 😆
Ali ovo nije samo petak vec i pomracenje, dvostruki uslov..🤣
nn027 thumbnail

Originally posted by: tijara

Evo i mene opet😊😊😊Nisam mogla da se suzdrzim kada sam videla ovaj novi intervju sa Tanandi, pa sam napisala sta mislim. Nego da li mi se to cini ili su se obozavaoci Prats nesto utisali, vidim samo komentare onih koji hvale Tanandi, pa reko da joj malo pokvarim uzivanje i da je spustim sa sedmog neba, da zna gde joj je mesto. Ako neka hoce, evo link.

Stavila sam link sa intervjuom par postova ranije. Ja nisam komentarisala, Nemam obicaj to da radim na clanke koji se odnose na nju. Kad procitam njene "bisere" mozak mi blokira 😆
Pozdrav i tebi Tijara. 😃
Edited by nn027 - 10 years ago
nn027 thumbnail

http://www.vestinet.rs/zdravlje-2/evo-kako-ce-pomracenje-sunca-koje-sledi-uticati-na-pojedine-znakove-horoskopa

RIBE
Sunce je u vasoj astroloskoj kuci licnosti zaklonjeno Mesecom, vladaocem kuce ljubavi, pa mozete da uplovite u tajnu romansu s umetnikom, lekarem ili sportistom.

Jos da su dodali i advokata, ozbiljno bih se zabrinula 🤣

Ma trojica su dovoljna, kud ces vise 😆
A pazi mene.

RAK
Vladalac vaseg znaka, Mesec, dominira u pojavi pomracine Sunca, sto utice na vas ljubavni i poslovni zivot. Ako se bavite umetnoscu, naukom, arheologijom, sportom ili medicinom, bicete uspesni.

Sva sreca pa se ne bavim nicim, tako da necu osetiti nikakve posledice 😆 😆

🤣Ipak nista od uspeha 🤣
Nista. Ja sam definitivno bezuspesna zena 😆😆

Sta ces kad ti je takav horoskop za petak..🤣

Sta mislis...😆 😆
Ali ovo nije samo petak vec i pomracenje, dvostruki uslov..🤣

U mom slucaju znaci "duplo g..lo" 🤣
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dobro vece, vece, veceee 😊
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: tijara

Videla sam tvoj komentar 👍🏼 Ja sam samo jednom komentarisala na clanak gde su bile pomentute doticna i nasa Prats i onda je gospoja zavrsila na 7 . mestu i ne pada mi napamet da vise komentarisem ma koliko da volim Prats...
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Dobro vece, vece, veceee 😊

Dobro vece 😊