A otkud onda oni Ruski sajtovi na kojima je serija prevedena? Ja sam bila ubedjena da se serija prikazuje u Rusiji.
Pa nasi otkupljuju samo s colorsa..Rusi su daleko pametniji od nas..😆
🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 21, 2025 Episode Discussion Thread
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 22nd Sept 2025.
Saiyaaara spoof
Let's Discuss Abhir
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Thread for Round 1 Nerdtastically Navratri
Happy Birthday Kareena Kapoor 💐🎊
ENTRY INTO RESORT 22.9
King leaked pictures - Shah Rukh, Abhishek and Suhana
Nine Nights of Devotion - Shubh Navratri
Screening - Mera Desh Pehle - The Untold Story Of Shri Narendra Modi
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
A otkud onda oni Ruski sajtovi na kojima je serija prevedena? Ja sam bila ubedjena da se serija prikazuje u Rusiji.
Ti si mlada za nju.
A ja bih izabrala Nikol Kidman. 😊
Blago vama koji imate OBN..😃
NOVE INDIJSKE SAPUNICE NA KANALU OBN.
Na bh. kanalu OBN u cetvrtak se zavrsava emitovanje serije "Odbacena". Umesto nje u petak startuje "Beintehaa".
Sledece srede, po zavrsetku serije "Igra sudbine" (Parichay - Nayee zindagi kay sapno ka), sa emitovanjem pocinje "Simar" (Sasunal Simar ka).
I kod nas zavrsava odbacena,samo ne znam sta ce dati posle,a Simar je vec isla na pinku pa je skinuli,a vala i ne treba nam jos jedna serija koja traje u nedogled
Drzim palceve da se nadje neko sa malo mozga. IPKKND na TV, sa titlom... zamislite to. 😃
To bi bilo fenomenalno ali cisto sumnjam...Izgleda da samo colors izvozi serije..🤢
Pa nasi otkupljuju samo s colorsa..Rusi su daleko pametniji od nas..😆
Sta ti mislis Nale..Koja bi odgovarala ? 😉 Ja se evo javljam na kasting..😆
http://www.fashionnstyle.com/articles/52222/20150317/fifty-shades-darker-7-actresses-who-could-play-elena-lincoln-aka-mrs-robinson-in-the-fifty-shades-of-grey-sequel-slideshow.htm
Ti si mlada za nju.
A ja bih izabrala Nikol Kidman. 😊
Moze..Mada je ona po meni i previse drvena.Gospodja Robinson je energicna zena..barem je ja takvom vidim..domina..mada je i Nikol odlicna za dominu..hmmm...😳
Ma trojica su dovoljna, kud ces vise 😆
A pazi mene.RAK
Vladalac vaseg znaka, Mesec, dominira u pojavi pomracine Sunca, sto utice na vas ljubavni i poslovni zivot. Ako se bavite umetnoscu, naukom, arheologijom, sportom ili medicinom, bicete uspesni.
Sva sreca pa se ne bavim nicim, tako da necu osetiti nikakve posledice 😆 😆
A recept...😃
🤣Ipak nista od uspeha 🤣
Zanima te? Ako te zanima napisacu ti u PM. Znam ga napamet. 😃
Nista. Ja sam definitivno bezuspesna zena 😆😆