Returning of the written off #75 Invited only - Page 86

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

41.2k

Users

7

2.8k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: smeker

Dobro jutro drage moje jedva sam uspela da dodjem do kompa iako sam kuci ne da ju mi ,sto gosti sto muy koji je non stop pored mene tako da ne mogu da kuckam kad mi dise ya vratom😆.Hvala vam sto ste brinule za mene ma da nisam ni ocekivala drugacije.Nesto sam uspela da iscitam nesto nisam ali vidim da vas je Aleks obavestavala ali je izostavila da kaze da je taj bolnicar terapeut i da je zapravi pitao za nju kad mi je mahnula na hodniku mislo je da mase njemu pa me je pitao ko ti je ovo kad je otisla sta reci nasa Aleks ne ostavlja ravnodusnog nikog.Ali uspela je da udje i pored zabrane ulazka u bolnicu zbog virusa opasna je 😉Prelepa je i bas,bas zgodna a lice kao devojcica od 13 godina svaka cast tako treba da se odrzava zena Aleks👍🏼.Necu moci da se jaljam u buduce mozda kad prodje sva ova guzva,jos ne ustajem samostalno treba mi pomoc i muy je uvek pored mene tako da ne zamerite sto se necu javljati ipak ne bi volela da on sve zna 😆.Ljubim vas sve ❤️

Smekerice 🤗 samo da si dobro ❤️ hvala sto si se javila 😊
Samo ti odmaraj,a kad se skroz oporavis druzit cemo se opet 😉
Sad brini o sebi i pusti druge da oni trckaraju oko tebe,brinula si i ti o njima 😉
veliki zagrljaj 🤗
ps.Ma znamo mi da Alex opasno zavodi gdje god dodje 😉 samo nama vamo prodaje neku pricu 😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Jos pola sata i pooocinje,...😛 Danas idem na sluzbeni put u Vr..nadam se da necemo odmah krenuti pa da propustim ovaj fenomen..
Daltoni thumbnail

Takodje...😛
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Procitah sad intervju sa zabom,je li se to meni samo ucinilo ili ona nagovjestava da bi isla iz BV,mislim ako bi joj neko ponudio neku ulogu,u sto cisto sumnjam 🤣
Daltoni thumbnail

Dobro jutro drage moje jedva sam uspela da dodjem do kompa iako sam kuci ne da ju mi ,sto gosti sto muy koji je non stop pored mene tako da ne mogu da kuckam kad mi dise ya vratom😆.Hvala vam sto ste brinule za mene ma da nisam ni ocekivala drugacije.Nesto sam uspela da iscitam nesto nisam ali vidim da vas je Aleks obavestavala ali je izostavila da kaze da je taj bolnicar terapeut i da je zapravi pitao za nju kad mi je mahnula na hodniku mislo je da mase njemu pa me je pitao ko ti je ovo kad je otisla sta reci nasa Aleks ne ostavlja ravnodusnog nikog.Ali uspela je da udje i pored zabrane ulazka u bolnicu zbog virusa opasna je 😉Prelepa je i bas,bas zgodna a lice kao devojcica od 13 godina svaka cast tako treba da se odrzava zena Aleks👍🏼.Necu moci da se jaljam u buduce mozda kad prodje sva ova guzva,jos ne ustajem samostalno treba mi pomoc i muy je uvek pored mene tako da ne zamerite sto se necu javljati ipak ne bi volela da on sve zna 😆.Ljubim vas sve ❤️

Jaooo nije valjda da ti sada virka preko ramena svaki cas..🤣 Ne brini, tako je samo na pocetku..brzo ce ga proci entuzijazam..znam iz iskustva 😆
Cucemo se na viberu..SMS-om..hvala ti sto si se nama odmah javila uprkos haosu u kome se nalazis..🤗
Sada jos da tvoja drugarica ispuni dato obecanje i nadje ti terapeuta za masaze 😳 ali da ne bude ko u Zikinoj dinastiji..

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=S2kfhwZ5Gg8[/YOUTUBE]

PS Hvala ti draga na komplimentima, lepota je u oku posmatraca 🤗..i pozdravi terapeuta..😉😆 on doduse nije bio na listi za odstrel za ovaj petak i pomracenje ali nema veze,uglavicu ga nekako..🤣 🤣
Edited by Daltoni - 10 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Kety76

Smekerice 🤗 samo da si dobro ❤️ hvala sto si se javila 😊
Samo ti odmaraj,a kad se skroz oporavis druzit cemo se opet 😉
Sad brini o sebi i pusti druge da oni trckaraju oko tebe,brinula si i ti o njima 😉
veliki zagrljaj 🤗
ps.Ma znamo mi da Alex opasno zavodi gdje god dodje 😉 samo nama vamo prodaje neku pricu 😆

PS Ha Ha 😃
Edited by Daltoni - 10 years ago
Daltoni thumbnail
Moja kuma (koja me krstila a isto smo godiste ) je trudna 9-ti mesec..Pre dva dana su je primili na infektivnu kliniku sa dijagnozom Svinjskog gripa..Mnogo mi je tesko sada zbog nje 😭 Posete nisu dozvoljene , svi su u izolaciji..Morala sam da vam se pozalim 😭...u Nisu je sve vise obolelih od ove opake bolesti..😭
Daltoni thumbnail
tijara thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Procitah sad intervju sa zabom,je li se to meni samo ucinilo ili ona nagovjestava da bi isla iz BV,mislim ako bi joj neko ponudio neku ulogu,u sto cisto sumnjam 🤣

Da, sad je umislila da je zvezda i misli da ce da se polome oko nje🤢🤢🤢 Stvarno ne mogu da verujem da je toliko glupa i nesvesna svojih mana, a ima ih puuuno😊😊😊
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Smeki ❤️ 🤗

Dobar dan 😊 Drago mi je da si dobro . Vidim da te maze i paze. Ako. Zasluzila si. Sad je red da oni malo potegnu a ti da uzivas. 😉
Nasa Aleks nas je obavestavala sta se desava. Hvala Aleks jos jednom, ❤️
Mi smo tu a ti kad se oporavis , druzicemo se opet kao nekad, ❤️ 🤗