Returning of the written off #71 Invited only - Page 57

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50.7k

Users

7

3.1k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago
Evo me na kratko samo dosla da vidim LU,dobra epizoda samo nemam vremena da je gledam...
A usput i da vam javim da uskoro krecem,ako budem mogla javim se,ako ne cujemo se krajem nedelje kad se vratim.
Budite dobre i lepo se provedite za novu godinu 🤗
Zelim vam svu srecu sveta ❤️
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Vidim da u mom dvoristu nema mnogo snega. Sad cu da prosetam pa cu videti kakvo je stanje.
Znaci da je sinak dobro jer cete u pozoriste. 😃

Pa bolje je danas, nema temperaturu od sinoc...A kod nas u Nisu kolaps, iz tacke A u tacku B ces brze stici sankama nego kolima..🤢
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dobar dan devojcice🤗

Oprostite sto nisam stigla doci ovde dva-tri dana,nisam nesto ini boravila na IF,samo sam oko capsa,avisa sigiees i tako.
Bila sam zauzeta doma a i ne osecam se najbolje,uvek nesto,danas snimanja ,pa slede kontrole posle praznika i tako sve se vrti oko toga.😕
Sad cu pokusati prelistati vas,ono sto sam propustila.😉
Nadam se da ste svi dobro🤗

Dobro vece Biki..Jer ima snega u CG ? 😃
PS Nadam se da ces u NG uci zdrava i vesela..😃

Daltoni thumbnail

@Dal🤗Nadam se da je sin vec bolje,vidim pisala si da je imao temperaturu😕
Kako je sada' Kako si ti,jeli bolje?

Bolje je, danas smo bili na Novogodisnjoj predstavi u Pozoristu lutaka a potom i na dva rodjendana..Sada oko NG svi negde jure, non -strop neka desavanja i proslave, nabavke, druzenja, a deci je najzabavnije jer uz sve to idu i pokloni..Jos samo da nije ove hladnoce i snega, bilo bi savrseno.😃

Daltoni thumbnail

Originally posted by: Drya

Evo me na kratko samo dosla da vidim LU,dobra epizoda samo nemam vremena da je gledam...

A usput i da vam javim da uskoro krecem,ako budem mogla javim se,ako ne cujemo se krajem nedelje kad se vratim.
Budite dobre i lepo se provedite za novu godinu 🤗
Zelim vam svu srecu sveta ❤️

Odluci se Drajce, da budemo dobre ili da se lepo provedemo, ne moze oba 😉😆

Zelim i tebi dobar provod i salji nam slike na viber..😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

@Nadice❤️Hvala lepo!🤗

ps.Hvala na postavljanju avisa😳nisu nesto,jer ni ja nisam nesto😕ali sam uradila posto sam rekla da cu za vikend.😉
--------------
Prelistala sam vas malo😉
@Drajce🤗Zelim ti srecan put,ugodnu voznju ,lep provod i sve najbolje u nastupajucim prazniccima i Novoj godini🤗
@Kety🤗Nadam se da se bolje osecate ti❤️ i tvoj sinak❤️-Cuvajte se ,znas da mislim na tebe,a ne mogu da se cujem iz poznatih razloga😕 Nedostajes ❤️
@Nadice🤗Radis punom parom,vise se ne znam imas li odredjeno radno vreme,kod tebe izgleda 24/24
@Smekerice🤗

Biki , avisi su divni 😃
Ni ja ne znam kad radim a kad ne. Sutra je moj dan za 24-satno dezurstvo a videcemo kako ce to biti. 😕
Edited by nn027 - 10 years ago
Daltoni thumbnail

Biki , avisi su divni 😃
Ni ja ne znam kad radim a kad ne. Sutra je moj dan za 24-satno dezurstvo a videcemo kako ce to biti. 😕

Sta ces da radis za vreme dezurstva, da citas ili gledas seriju ? 😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ne znam kako je kod vas ali ovde kod mene je mecava 😕

https://24.media.tumblr.com/tumblr_md50asMfdk1rwjzpqo1_500.gif

Kod nas pada po malo..

Ja sam se pre pola sata vratila kuci. Kod nas je poceo da pada jutros u 6 i nije prestao. Veje li veje 😕
Kako ti je sinak? Kako si ti? Jesu li stigli gosti?

Kod nas od jutros pola metra snega..Ne znam kako cu da upalim ovaj moj krs da odvedem decu na predstavu..trebace mi bogami dobrih pola sata da osposobim auto,ako i tada..😕

Vidim da u mom dvoristu nema mnogo snega. Sad cu da prosetam pa cu videti kakvo je stanje.
Znaci da je sinak dobro jer cete u pozoriste. 😃

Pa bolje je danas, nema temperaturu od sinoc...A kod nas u Nisu kolaps, iz tacke A u tacku B ces brze stici sankama nego kolima..🤢

Drago mi je da je dobro. Sad je njima vreme radosti i paketica. Steta bi bilo da to zbog bolesti propusti.
Nocas je kod nas na putevima bila ludnica. Sreca pa ja nisam dezurala. Ni kod nas nije nesto ocisceno. Glavnim putem su bacili so, napravili brlju i ostavili tako. Ostale ulice su kasno cistili pa su klizave i sneg je po njima.
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

@Nadice❤️Hvala lepo!🤗

ps.Hvala na postavljanju avisa😳nisu nesto,jer ni ja nisam nesto😕ali sam uradila posto sam rekla da cu za vikend.😉
--------------
Prelistala sam vas malo😉
@Drajce🤗Zelim ti srecan put,ugodnu voznju ,lep provod i sve najbolje u nastupajucim prazniccima i Novoj godini🤗
@Kety🤗Nadam se da se bolje osecate ti❤️ i tvoj sinak❤️-Cuvajte se ,znas da mislim na tebe,a ne mogu da se cujem iz poznatih razloga😕 Nedostajes ❤️
@Nadice🤗Radis punom parom,vise se ne znam imas li odredjeno radno vreme,kod tebe izgleda 24/24
@Smekerice🤗

Biki , avisi su divni 😃

Sta ces da radis za vreme dezurstva, da citas ili gledas seriju ? 😃

Nemam net a preko dana se stalno nesto desava. Ako bude mirna noc sutra ponecu Igre prestola pa cu citati. To mi je plan. Sta ti sad gledas? Jesi li pogledala Smekicinu seriju. Ja sam odgledala 5 epizoda. Planiram i veceras jednu da pogledam.
Daltoni thumbnail

Drago mi je da je dobro. Sad je njima vreme radosti i paketica. Steta bi bilo da to zbog bolesti propusti.
Nocas je kod nas na putevima bila ludnica. Sreca pa ja nisam dezurala. Ni kod nas nije nesto ocisceno. Glavnim putem su bacili so, napravili brlju i ostavili tako. Ostale ulice su kasno cistili pa su klizave i sneg je po njima.

Taj prvi sneg je izgleda najgori...cega sam se sve danas nagledala po ulicama da ti i ne pricam, a na stranu to sto sam sat vremena cistila i palila auto.. Par puta nisam mogla ni da krenem sa semafora i to imam zimske gume od prosle godine Winteru..sta li oni jadnici koji nemaju ni to tek rade..😕