PARAYI AURAT 13.9
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
Tanya was fab today👏🏻
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
KIARA THROWN 14.9
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Anupamaa 13 - 14 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 14th Sep 2025 - WKV
When a lie is repeated hundred times…
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Bb top 5 - guess
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Malla and ARS running crime list
Vidim da u mom dvoristu nema mnogo snega. Sad cu da prosetam pa cu videti kakvo je stanje.
Znaci da je sinak dobro jer cete u pozoriste. 😃
Dobar dan devojcice🤗
Oprostite sto nisam stigla doci ovde dva-tri dana,nisam nesto ini boravila na IF,samo sam oko capsa,avisa sigiees i tako.Bila sam zauzeta doma a i ne osecam se najbolje,uvek nesto,danas snimanja ,pa slede kontrole posle praznika i tako sve se vrti oko toga.😕Sad cu pokusati prelistati vas,ono sto sam propustila.😉Nadam se da ste svi dobro🤗
@Dal🤗Nadam se da je sin vec bolje,vidim pisala si da je imao temperaturu😕Kako je sada' Kako si ti,jeli bolje?
Evo me na kratko samo dosla da vidim LU,dobra epizoda samo nemam vremena da je gledam...
A usput i da vam javim da uskoro krecem,ako budem mogla javim se,ako ne cujemo se krajem nedelje kad se vratim.Budite dobre i lepo se provedite za novu godinu 🤗Zelim vam svu srecu sveta ❤️
@Nadice❤️Hvala lepo!🤗
ps.Hvala na postavljanju avisa😳nisu nesto,jer ni ja nisam nesto😕ali sam uradila posto sam rekla da cu za vikend.😉--------------Prelistala sam vas malo😉@Dal🤗Nadam se da je sin vec bolje,vidim pisala si da je imao temperaturu😕Kako je sada' Kako si ti,jeli bolje?@Drajce🤗Zelim ti srecan put,ugodnu voznju ,lep provod i sve najbolje u nastupajucim prazniccima i Novoj godini🤗@Kety🤗Nadam se da se bolje osecate ti❤️ i tvoj sinak❤️-Cuvajte se ,znas da mislim na tebe,a ne mogu da se cujem iz poznatih razloga😕 Nedostajes ❤️@Nadice🤗Radis punom parom,vise se ne znam imas li odredjeno radno vreme,kod tebe izgleda 24/24@Smekerice🤗
Biki , avisi su divni 😃
Ni ja ne znam kad radim a kad ne. Sutra je moj dan za 24-satno dezurstvo a videcemo kako ce to biti. 😕
Ne znam kako je kod vas ali ovde kod mene je mecava 😕
Kod nas pada po malo..
Ja sam se pre pola sata vratila kuci. Kod nas je poceo da pada jutros u 6 i nije prestao. Veje li veje 😕
Kako ti je sinak? Kako si ti? Jesu li stigli gosti?
Kod nas od jutros pola metra snega..Ne znam kako cu da upalim ovaj moj krs da odvedem decu na predstavu..trebace mi bogami dobrih pola sata da osposobim auto,ako i tada..😕
Vidim da u mom dvoristu nema mnogo snega. Sad cu da prosetam pa cu videti kakvo je stanje.
Znaci da je sinak dobro jer cete u pozoriste. 😃
Pa bolje je danas, nema temperaturu od sinoc...A kod nas u Nisu kolaps, iz tacke A u tacku B ces brze stici sankama nego kolima..🤢
@Nadice❤️Hvala lepo!🤗
ps.Hvala na postavljanju avisa😳nisu nesto,jer ni ja nisam nesto😕ali sam uradila posto sam rekla da cu za vikend.😉--------------Prelistala sam vas malo😉@Dal🤗Nadam se da je sin vec bolje,vidim pisala si da je imao temperaturu😕Kako je sada' Kako si ti,jeli bolje?@Drajce🤗Zelim ti srecan put,ugodnu voznju ,lep provod i sve najbolje u nastupajucim prazniccima i Novoj godini🤗@Kety🤗Nadam se da se bolje osecate ti❤️ i tvoj sinak❤️-Cuvajte se ,znas da mislim na tebe,a ne mogu da se cujem iz poznatih razloga😕 Nedostajes ❤️@Nadice🤗Radis punom parom,vise se ne znam imas li odredjeno radno vreme,kod tebe izgleda 24/24@Smekerice🤗
Biki , avisi su divni 😃
Ni ja ne znam kad radim a kad ne. Sutra je moj dan za 24-satno dezurstvo a videcemo kako ce to biti. 😕
Sta ces da radis za vreme dezurstva, da citas ili gledas seriju ? 😃
Drago mi je da je dobro. Sad je njima vreme radosti i paketica. Steta bi bilo da to zbog bolesti propusti.
Nocas je kod nas na putevima bila ludnica. Sreca pa ja nisam dezurala. Ni kod nas nije nesto ocisceno. Glavnim putem su bacili so, napravili brlju i ostavili tako. Ostale ulice su kasno cistili pa su klizave i sneg je po njima.