Returning of the written off #71 Invited only - Page 58

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50.7k

Users

7

3.1k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: nn027

Nemam net a preko dana se stalno nesto desava. Ako bude mirna noc sutra ponecu Igre prestola pa cu citati. To mi je plan. Sta ti sad gledas? Jesi li pogledala Smekicinu seriju. Ja sam odgledala 5 epizoda. Planiram i veceras jednu da pogledam.

Pa ti knjige u PDF formatu skidas na komp , tu ti i ne treba net, jedino za seriju..

Ja gledam Smekicinu seriju, stigla sam do 13. epizode..Ne postizem, ovih dana je haos a i sutra ce biti..treba nabaviti i spremiti sve za docek..a u gradu ce biti ko da se sutra vise ne zivi..🤢
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Ne znam kako je kod vas ali ovde kod mene je mecava 😕

https://24.media.tumblr.com/tumblr_md50asMfdk1rwjzpqo1_500.gif

Kod nas pada po malo..

Ja sam se pre pola sata vratila kuci. Kod nas je poceo da pada jutros u 6 i nije prestao. Veje li veje 😕
Kako ti je sinak? Kako si ti? Jesu li stigli gosti?

Kod nas od jutros pola metra snega..Ne znam kako cu da upalim ovaj moj krs da odvedem decu na predstavu..trebace mi bogami dobrih pola sata da osposobim auto,ako i tada..😕

Vidim da u mom dvoristu nema mnogo snega. Sad cu da prosetam pa cu videti kakvo je stanje.
Znaci da je sinak dobro jer cete u pozoriste. 😃

Pa bolje je danas, nema temperaturu od sinoc...A kod nas u Nisu kolaps, iz tacke A u tacku B ces brze stici sankama nego kolima..🤢

Drago mi je da je dobro. Sad je njima vreme radosti i paketica. Steta bi bilo da to zbog bolesti propusti.
Nocas je kod nas na putevima bila ludnica. Sreca pa ja nisam dezurala. Ni kod nas nije nesto ocisceno. Glavnim putem su bacili so, napravili brlju i ostavili tako. Ostale ulice su kasno cistili pa su klizave i sneg je po njima.

Taj prvi sneg je izgleda najgori...cega sam se sve danas nagledala po ulicama da ti i ne pricam, a na stranu to sto sam sat vremena cistila i palila auto.. Par puta nisam mogla ni da krenem sa semafora i to imam zimske gume od prosle godine Winteru..sta li oni jadnici koji nemaju ni to tek rade..😕

Izgleda. Sva sreca pa je stao. Kod nas su se sletali s puta ali nije bilo ozbiljnijih incidenata. Svi su zivi i zdravi.
nn027 thumbnail

@Nadice❤️Hvala lepo!🤗

ps.Hvala na postavljanju avisa😳nisu nesto,jer ni ja nisam nesto😕ali sam uradila posto sam rekla da cu za vikend.😉
--------------
Prelistala sam vas malo😉
@Dal🤗Nadam se da je sin vec bolje,vidim pisala si da je imao temperaturu😕
Kako je sada' Kako si ti,jeli bolje?
@Drajce🤗Zelim ti srecan put,ugodnu voznju ,lep provod i sve najbolje u nastupajucim prazniccima i Novoj godini🤗
@Kety🤗Nadam se da se bolje osecate ti❤️ i tvoj sinak❤️-Cuvajte se ,znas da mislim na tebe,a ne mogu da se cujem iz poznatih razloga😕 Nedostajes ❤️
@Nadice🤗Radis punom parom,vise se ne znam imas li odredjeno radno vreme,kod tebe izgleda 24/24
@Smekerice🤗

Biki , avisi su divni 😃
Ni ja ne znam kad radim a kad ne. Sutra je moj dan za 24-satno dezurstvo a videcemo kako ce to biti. 😕

Sta ces da radis za vreme dezurstva, da citas ili gledas seriju ? 😃

Nemam net a preko dana se stalno nesto desava. Ako bude mirna noc sutra ponecu Igre prestola pa cu citati. To mi je plan. Sta ti sad gledas? Jesi li pogledala Smekicinu seriju. Ja sam odgledala 5 epizoda. Planiram i veceras jednu da pogledam.

Pa ti knjige u PDF formatu skidas na komp , tu ti i ne treba net, jedino za seriju..

Ja gledam Smekicinu seriju, stigla sam do 13. epizode..Ne postizem, ovih dana je haos a i sutra ce biti..treba nabaviti i spremiti sve za docek..a u gradu ce biti ko da se sutra vise ne zivi..🤢

Lakse mi je da spakujem knjigu u torbu nego da teglim laptop a svejedno citam. Izgleda da je gazdino obecanje za net bilo "obecanje ludom radovanje" 😕
Ja pojma nemam kad cu naci vremena da napravim kolace a ni jelku nismo okitili 😕
Edited by nn027 - 10 years ago
nn027 thumbnail

Edited by nn027 - 10 years ago
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Dobar dan drage moje 🤗
kod mene ovako 😃
Kety76 thumbnail

gdje si Smeki 🤗
ima li kod tebe snjega 😛
Kety76 thumbnail
lele imam 50-ak stranica
Kety76 thumbnail

http://www.vestinet.rs/zdravlje-2/pogledajte-19-zodijackih-znakova-u-astroloskom-sistemu-koji-su-razvile-drevne-maje

To je verovatno onaj ZAC , oni napisali SAC , a njega nigde..😕

SAC: od 11. februara do 2. marta
Osobe koje su rodjene u znaku Sac-a imaju afiniteta prema dnevnom vremenu, tj najbolje funkcionisu od zore do sumraka. Volite jutra i tad se najbolje osecate. Potrudite se da razmisljate i pravite nove zadatke tokom jutarnjih sati, jer velike mudrosti za vas upravo tad dolaze. Vas kardinalni pravac je Sever. Zaba je mocna zivotinja za vas. Znacenje zabe je u tome da su lako prilagodljive tokom nekih promena. Zabe mogu brzo i lako da prelaze iz jedne u drugu fazu. Prihvatite promene koje dolaze u vasem zivotu. Vasa snaga je u promenama.

😲 😲

🤣 🤣

mocna zivotinja nego sta,povraca mi se od nje 🤢
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Lakse mi je da spakujem knjigu u torbu nego da teglim laptop a svejedno citam. Izgleda da je gazdino obecanje za net bilo "obecanje ludom radovanje" 😕
Ja pojma nemam kad cu naci vremena da napravim kolace a ni jelku nismo okitili 😕

Ja evo bas hvatam zalet da odem u Novogodisnji soping, svami ima proslavu 🤢, dolaze..ma sve lepse od lepseg..😕

Daltoni thumbnail

Novi momenti ?..😉