Originally posted by: Daltoni
@Nadice❤️Hvala lepo!🤗
ps.Hvala na postavljanju avisa😳nisu nesto,jer ni ja nisam nesto😕ali sam uradila posto sam rekla da cu za vikend.😉
--------------
Prelistala sam vas malo😉
@Dal🤗Nadam se da je sin vec bolje,vidim pisala si da je imao temperaturu😕
Kako je sada' Kako si ti,jeli bolje?
@Drajce🤗Zelim ti srecan put,ugodnu voznju ,lep provod i sve najbolje u nastupajucim prazniccima i Novoj godini🤗
@Kety🤗Nadam se da se bolje osecate ti❤️ i tvoj sinak❤️-Cuvajte se ,znas da mislim na tebe,a ne mogu da se cujem iz poznatih razloga😕 Nedostajes ❤️
@Nadice🤗Radis punom parom,vise se ne znam imas li odredjeno radno vreme,kod tebe izgleda 24/24
@Smekerice🤗
Biki , avisi su divni 😃 Ni ja ne znam kad radim a kad ne. Sutra je moj dan za 24-satno dezurstvo a videcemo kako ce to biti. 😕
Sta ces da radis za vreme dezurstva, da citas ili gledas seriju ? 😃 Nemam net a preko dana se stalno nesto desava. Ako bude mirna noc sutra ponecu Igre prestola pa cu citati. To mi je plan. Sta ti sad gledas? Jesi li pogledala Smekicinu seriju. Ja sam odgledala 5 epizoda. Planiram i veceras jednu da pogledam.
Pa ti knjige u PDF formatu skidas na komp , tu ti i ne treba net, jedino za seriju..Ja gledam Smekicinu seriju, stigla sam do 13. epizode..Ne postizem, ovih dana je haos a i sutra ce biti..treba nabaviti i spremiti sve za docek..a u gradu ce biti ko da se sutra vise ne zivi..🤢