Originally posted by: Daltoni
http://zena.blic.rs/PULS-poznatih/28586/Jos-jedna-bolivudska-zvezda-na-udaru-Dobila-samar-jer-je-nosila-prekratku-haljinu?ref=fbblic
Nikada necu moci da ih razumem ali hebes mi mater..😕
Ispiraju im mozak kako se rode. A hvala Bogu retardiranom debilu malo treba. Pa sta je jedan samar kad oni umiru za svoju veru kao bombasi samoubice
Ja se zaista ne razumem u tu veru i ne znam da li je takvo pravilo za sve zene u Islamu ali ovo nije ok..😡
Naravno da nije OK. Ali vidis da je on sebi dao za pravo da zeni odredi duzinu suknje.
Izgleda da je u ljudskoj prirodi da daju sebi mnogo vise prava na tudji zivot nego sto zaista imaju i smeju sebi da dozvole..Kada bi svako gledao svoja posla,bilo bi mnogo lakse disati..Slazem se ali izgleda da je lakse videti trun u tudjem oku nego balvan u svom.
A apropo teme, mozes li da zamislis da je moja draga mama izmanipulisala moje roditelje da me ukore kako se lose ponasam prema njoj i da treba da je postujem a ne samo cutim..napricala im je sve i svasta glumeci zrtvu i trazila od njih da me "urazume" ..Mozes da zamislis koliko je bila jadna ,nesvesna cinjenice da ovo "dete" ima 35 godina (za 2 meseca) i da je smesna koliko i jadna u svom pokusaju da ispadne zrtva jer zna da se ja necu zaliti nikome i da ce njene reci biti jedine koje se cuju..Jadno. Eto. Pa ti si majka dva decaka , supruga. Kako je nije bre sramota. Pa sta je radila ovih deset godina kad nije u stanju da normalno komunicira sa tobom? Ti cutis jer smatras da si zreo covek a ne mamina curica koja ce da trci i da se zali. A postovanje je imala . Ko joj je kriv sto nije znala to da ceni nego je to sto si se ti ponasala sa postovanjem protumacila tako da moze da ti jasi na grbaci do mile volje. Nadam se da je tvoji roditelji nisu shvatili ozbiljno i naseli na te gluposti.
Mene moji roditelji ne poznaju dobro,jer nikada nisam zivela sa njima,ali ono malo sto me znaju,znaju kako nemaju nikakvo pravo da bilo sta od mene traze ili mi dele savete, ovo je bilo samo izazvano manipulacijom jer im je ona rekla da trebaju da mi kazu..cale je rekao da nisam u pravu i da bi trebala da promenim ponasanje,da budem politicar,da bi me oni voleli..zahvalila sam se na savetu, rekla da sam ja otvorena osoba a ne tamo neko ko ume da zavija u oblande iako takvi najbolje prolaze u zivotu,rekla sam mu da se ne mesa i da to nije njegov problem..mami sam samo rekla da se ne mesa..posle toga su cutali..