Returning of the written off #70 Invited only - Page 8

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

61.2k

Users

7

2.5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: nn027

Naravno da nije OK. Ali vidis da je on sebi dao za pravo da zeni odredi duzinu suknje.

Izgleda da je u ljudskoj prirodi da daju sebi mnogo vise prava na tudji zivot nego sto zaista imaju i smeju sebi da dozvole..Kada bi svako gledao svoja posla,bilo bi mnogo lakse disati..

Daltoni thumbnail

Ti si svoje uradila. Isto ces tako, kad dokumentacija stigne u februaru. 😊

Da..a verovatno ce i drugi poslovi da ulete u medjuvremenu..

Nego, kako je tebi na poslu..evo sad bas citam da se ocekuje sneg uz ovaj vetar i da ces verovatno morati na dezurstvo ?

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Slazem se ali izgleda da je lakse videti trun u tudjem oku nego balvan u svom.

nn027 thumbnail

Dal jesi li spavala?

Jesam..😃
Eto proslo je. Posao si zavrsila, seminar gotov. uspela si malo i da odmoris. 😊

Da, hvala Bogu..nego, nisam odradila ceo posao, nije mu predao celokupnu dokumentaciju, drugi deo sledi u februaru..😕
Ti si svoje uradila. Isto ces tako, kad dokumentacija stigne u februaru. 😊

Da..a verovatno ce i drugi poslovi da ulete u medjuvremenu..

Nego, kako je tebi na poslu..evo sad bas citam da se ocekuje sneg uz ovaj vetar i da ces verovatno morati na dezurstvo ?

Sutra bi trebala biti dezurna. Ja sam gledala prognozu, kod mene oblacno i u plusu u narednih 5 dana. Moguce malo kise da padne. Ovde ni vetar ne duva,
Edited by nn027 - 10 years ago
Daltoni thumbnail

A apropo teme, mozes li da zamislis da je moja draga mama izmanipulisala moje roditelje da me ukore kako se lose ponasam prema njoj i da treba da je postujem a ne samo cutim..napricala im je sve i svasta glumeci zrtvu i trazila od njih da me "urazume" ..Mozes da zamislis koliko je bila jadna ,nesvesna cinjenice da ovo "dete" ima 35 godina (za 2 meseca) i da je smesna koliko i jadna u svom pokusaju da ispadne zrtva jer zna da se ja necu zaliti nikome i da ce njene reci biti jedine koje se cuju..

nn027 thumbnail
E tu reklamu sam bas komentarisala pre neki dan. Znaci do samog kraja mi nije jasno sta se tu reklamira a njen sadrzaj je suvisno i komentarisati. Strasno.
Daltoni thumbnail

Sutra bi trebala biti dezurna. Ja sam gledala prognozu, kod mene oblacno i u plusu u narednih 5 dana. Moguce malo kise da padne. Ovde ni vetar ne duva,

Videla sam da ce sutra navodno padati sneg (ako je verovati klovnovima sa vremenske prognoze)..
U Nisu je jezivo..vetar sve rusi a uz to je leden, vrata na kuci ne mozes otvoriti a da te ne pomeri za koji santimetar iz tezista..Uz to pada neka ledena kisa ,sto je samo znak da ce u toku noci ta kisa postati sneg,a iskreno zbog hladnoce koja stipa za obraze i prste,cudi me da vec nije
😕
nn027 thumbnail

http://zena.blic.rs/PULS-poznatih/28586/Jos-jedna-bolivudska-zvezda-na-udaru-Dobila-samar-jer-je-nosila-prekratku-haljinu?ref=fbblic

Nikada necu moci da ih razumem ali hebes mi mater..😕

Ispiraju im mozak kako se rode. A hvala Bogu retardiranom debilu malo treba. Pa sta je jedan samar kad oni umiru za svoju veru kao bombasi samoubice

Ja se zaista ne razumem u tu veru i ne znam da li je takvo pravilo za sve zene u Islamu ali ovo nije ok..😡
Naravno da nije OK. Ali vidis da je on sebi dao za pravo da zeni odredi duzinu suknje.

Izgleda da je u ljudskoj prirodi da daju sebi mnogo vise prava na tudji zivot nego sto zaista imaju i smeju sebi da dozvole..Kada bi svako gledao svoja posla,bilo bi mnogo lakse disati..

Slazem se ali izgleda da je lakse videti trun u tudjem oku nego balvan u svom.

A apropo teme, mozes li da zamislis da je moja draga mama izmanipulisala moje roditelje da me ukore kako se lose ponasam prema njoj i da treba da je postujem a ne samo cutim..napricala im je sve i svasta glumeci zrtvu i trazila od njih da me "urazume" ..Mozes da zamislis koliko je bila jadna ,nesvesna cinjenice da ovo "dete" ima 35 godina (za 2 meseca) i da je smesna koliko i jadna u svom pokusaju da ispadne zrtva jer zna da se ja necu zaliti nikome i da ce njene reci biti jedine koje se cuju..

Jadno. Eto. Pa ti si majka dva decaka , supruga. Kako je nije bre sramota. Pa sta je radila ovih deset godina kad nije u stanju da normalno komunicira sa tobom? Ti cutis jer smatras da si zreo covek a ne mamina curica koja ce da trci i da se zali. A postovanje je imala . Ko joj je kriv sto nije znala to da ceni nego je to sto si se ti ponasala sa postovanjem protumacila tako da moze da ti jasi na grbaci do mile volje. Nadam se da je tvoji roditelji nisu shvatili ozbiljno i naseli na te gluposti.
nn027 thumbnail

Videla sam da ce sutra navodno padati sneg (ako je verovati klovnovima sa vremenske prognoze)..
U Nisu je jezivo..vetar sve rusi a uz to je leden, vrata na kuci ne mozes otvoriti a da te ne pomeri za koji santimetar iz tezista..Uz to pada neka ledena kisa ,sto je samo znak da ce u toku noci ta kisa postati sneg,a iskreno zbog hladnoce koja stipa za obraze i prste,cudi me da vec nije
😕

Prognoza za NS koju sam ja nasla.

Uto
02.12.
Sre
03.12.
et
04.12.
Pet
05.12.
Sub
06.12.
Ned
07.12.
Pon
08.12.
07:0013:0019:0007:0013:0019:0007:0013:0019:0007:0013:0019:0007:0013:0019:0007:0013:0019:0007:0013:0019:00
263374386486677555233
Padavine: 7.05 mmPadavine: 0.93 mmPadavine: 0.56 mmBez padavinaBez padavinaBez padavinaBez padavinaBez padavinaBez padavinaBez padavinaPadavine: 0.39 mmPadavine: 0.78 mmPadavine: 0.85 mmPadavine: 1.77 mmPadavine: 2.61 mmPadavine: 2.9 mmPadavine: 1.39 mmPadavine: 0.38 mmBez padavinaBez padavinaPadavine: 0.42 mm
9 mm
Padavine
92%
Relativna vlanost
5 m/s
Brzina vetra
Suvo
86%
Relativna vlanost
8 m/s
Brzina vetra
Suvo