Originally posted by: Daltoni
http://zena.blic.rs/PULS-poznatih/28586/Jos-jedna-bolivudska-zvezda-na-udaru-Dobila-samar-jer-je-nosila-prekratku-haljinu?ref=fbblic
Nikada necu moci da ih razumem ali hebes mi mater..😕
Ispiraju im mozak kako se rode. A hvala Bogu retardiranom debilu malo treba. Pa sta je jedan samar kad oni umiru za svoju veru kao bombasi samoubice
Ja se zaista ne razumem u tu veru i ne znam da li je takvo pravilo za sve zene u Islamu ali ovo nije ok..😡
Naravno da nije OK. Ali vidis da je on sebi dao za pravo da zeni odredi duzinu suknje.
Izgleda da je u ljudskoj prirodi da daju sebi mnogo vise prava na tudji zivot nego sto zaista imaju i smeju sebi da dozvole..Kada bi svako gledao svoja posla,bilo bi mnogo lakse disati..Slazem se ali izgleda da je lakse videti trun u tudjem oku nego balvan u svom.
A apropo teme, mozes li da zamislis da je moja draga mama izmanipulisala moje roditelje da me ukore kako se lose ponasam prema njoj i da treba da je postujem a ne samo cutim..napricala im je sve i svasta glumeci zrtvu i trazila od njih da me "urazume" ..Mozes da zamislis koliko je bila jadna ,nesvesna cinjenice da ovo "dete" ima 35 godina (za 2 meseca) i da je smesna koliko i jadna u svom pokusaju da ispadne zrtva jer zna da se ja necu zaliti nikome i da ce njene reci biti jedine koje se cuju..