Returning of the written off #70 Invited only - Page 17

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

61.2k

Users

7

2.5k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: nn027

E bas sam sad napisala. Zavrsila sam gledanje i drago mi jesto se uplasila muzeve reakcije na Sagarikinu tuzbu. Ne znam sta ce Bunty da uradi povodom svega toga i koliko ce sve to da utice na njihov odnos. Sve u svemu nista spektakularno u danasnjoj epizodi. Od sutrasnje ocekujem vise. 😃

idem i ja pogledati, ali mislim da nece biti nista od toga da Sagz svima kaze sta je na stvari
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

idem i ja pogledati, ali mislim da nece biti nista od toga da Sagz svima kaze sta je na stvari

I ja mislim. Ubedice je Bunty. A kad Amma shvati da se izvukla ... bojim se da ce sve biti jos gore😕
Kety76 thumbnail

I ja mislim. Ubedice je Bunty. A kad Amma shvati da se izvukla ... bojim se da ce sve biti jos gore😕

ma nee,Bunty je povrijedjen jer ga nije konsultovala 😡 ona je vec rekla advokatici da ih ne zeli povlaciti po sudu,dakle zeli ih samo uplasiti.Nece ona to reci zbog same mamice a ne zbog Buntya.Samo mislim da ce sad i on da izigrava uvrijedjenog muzica 😡
Jedino sam uzivala jer se i g-dja posteno isprepadala 😆
nn027 thumbnail

jesi li gledala danasnju epizodu

nesto mi se ne dopada ono sto sam procitala 😕
Amma je opet zvijezda veceri sa prikolicom Satyom

E bas sam sad napisala. Zavrsila sam gledanje i drago mi jesto se uplasila muzeve reakcije na Sagarikinu tuzbu. Ne znam sta ce Bunty da uradi povodom svega toga i koliko ce sve to da utice na njihov odnos. Sve u svemu nista spektakularno u danasnjoj epizodi. Od sutrasnje ocekujem vise. 😃

ma nee,Bunty je povrijedjen jer ga nije konsultovala 😡 ona je vec rekla advokatici da ih ne zeli povlaciti po sudu,dakle zeli ih samo uplasiti.Nece ona to reci zbog same mamice a ne zbog Buntya.Samo mislim da ce sad i on da izigrava uvrijedjenog muzica 😡
Jedino sam uzivala jer se i g-dja posteno isprepadala 😆

A vidi molim te kako se samo usudila ? A sa kim se on konsultovao kad je dao Ammi obecanje i od njihovog braka napravio spr...cinu? I sad ce ona njemu da se izvinjava je li ?
Kety76 thumbnail

🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Smrzla sam se. 😕 Stariji covek, dalji rodjak.

Zao mi je..
Kety76 thumbnail

A vidi molim te kako se samo usudila ? A sa kim se on konsultovao kad je dao Ammi obecanje i od njihovog braka napravio spr...cinu? I sad ce ona njemu da se izvinjava je li ?

valjda se to ne racuna 😡 u svojoj glavici to nije ni skontao,sta on ima pitati zenu,zna se ko je musko 😡 a sad kad je ona uzela stvar u svoje ruke to je smak svijeta 😡
nn027 thumbnail

🤣 🤣 Covek je autoritet nema sta.
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Drya

Nemam ti ja to pojma sad,ja ukucam naziv filma sa prevodom i prvi koji ubodem da radi gledam 😆 a i ove sto sam gledala verujem da si ih ti odavno pogledala...Student of the year,Ek Villain i Humpty Sharma Ki Dulhania,odgledala sam i Bang Bang do pola...😉

U pravu si sve sam to vec odgledala..i jos mnogo toga jos..samo ovaj nikako da odgledam...sad da pocinjem kasno je...😕 Ali valjda cu uspeti iz dva put..ko ti..😆
Daltoni thumbnail

Hi 😛 spavate li 😆

Ja gledala seriju sa svamijem..ne spavam..😉