Nisam ni pogledala destinacije van Evrope 😆
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Sep '25
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 17, 2025 Episode Discussion Thread
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Pak, 10th Match, Group A at Dubai🏏
BACK TO MUSSORIE 17.9
Kajalmaya - sp's new thriller show
Premiere - The Ba***ds Of Bollywood
HEALING SHUROO 18.9
War 2 sets record as biggest flop in Indian cinema history
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 18, 2025 Episode Discussion Thread
Akash Ambani constantly holding radhika's hand and waist
Soo EMA or SR?
Anupamaa 17 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Bipasha Basu and Neha linked to Raj Kundra’s 60 crore fraud case
Abhi-Ash Separation Rumours Is Garbage
Bollywood Celebrates Modi's 75th Birthday
Official Trailer - Homebound - Ishaan Janhvi
Deepika Removed From Kalki 2
The Ba***ds Of Bollywood - Reviews
And Ranveer Singh was never the same anymore after that day
Primecujem da kod nas ranije nije bilo toliko clanaka o zlostavljanju dece. To naravno ne znaci da zlostavljanja nije bilo a bilo ga je . I danas ga ima toliko mnogo da me dusa boli kad procitam tako grozne stvari. Ako niko ne pomogne toj deci ako drustvo neinteresuje kako deca zive, da li su bezbedna , u kakve ce ljude, jednog dana , ta deca porasti. Ne mogu ni da zamislim kako je u njihovim detinjim dusama. 😭
http://www.kurir.rs/crna-hronika/nalaz-potvrdio-zlostavljana-devojcica-3-iz-zitorade-izgubila-nevinost-clanak-1612388
Slazem se sa tobom Keti..velika vecina zena je nakon citanja knjige pozelela uzbudjenje u obliku opasnosti, neizvesnosti a nadajuci se u najbolji ishod..Naravno da postoje ljudi koji im to mogu pruziti, oni koji vole da kontrolisu nekoga i guse ga dok im se ceo zivot ne raspadne, ne izgube porodicu, prijatelje, sami sebe..poznavala sam takve ljude i izbegavala ih u sirokom luku.Na svu srecu ja im nikada nisam bila zanimljiva jer je moja licnost i suvise dominantna i ohola da bi se nekome pokorila, i pre sam tip koji muskarce potcinjava dajuci im lazni osecaj da mi nesto znace,cega konacno i budu svesni kad ja dobijem ono sto zelim.. U ovoj knjizi sam se pronasla u nekim Kristijanovim osobinama, sve dok nije postao Zuca..sto ne znaci da bih tu stranu svoje licnosti ikada otkrila kao sto je on raznim ugovorima, javnim priznanjem i gnusanjem prema sebi..uz to, mislim da svi ljudi koje su roditelji napustili i tukli u mladosti, koji su bili odbaceni i morali sami da se snalaze u zivotu,imaju tako nesto u sebi, u vecoj ili manjoj meri sadisticki , u stanju da prepoznaju tudju bol i da izazovu pozudu za sobom kod partnera pruzajuci mu ono sto mu u tom trenutku treba dok ne preuzmu kontrolu kao droga nad narkomanom..tako je Daluticaj roditelja i rani utisci,vezani za samo djetinjstvo oblikuju licnostljudi uopste nisu svjesni koliko se ruzna rijec ureze djetetu u mozak,a kamoli neko fizicko ili sex.nasilje 😭vecina psihopata,zlostavljaca,silovatelja,su i sami sve to prezivjeli u djetinjstvucesto ljudi ne razumiju,kako oni sto su to dozivjeli mogu to raditi drugima,kad znaju kakva je bolobjasnjenje postoji,nikada,nikada se nisu oporavili od toga,dusa,mozak,svaki djelic vristi da im se pomogne,a posto vecinom nikog nije briga i malo ko to i primjecuje,okrecu se ovoj drugoj strani 😭😭 da se osvete cijelom covjecanstvu tako sto ce uraditi ono sto su njima,smatrajuci da ce ih tako neko cuti i uciniti nesto povodom togaponavljajuci zlocin dokazuju da nikoga nije briga 😭😭
Primecujem da kod nas ranije nije bilo toliko clanaka o zlostavljanju dece. To naravno ne znaci da zlostavljanja nije bilo a bilo ga je . I danas ga ima toliko mnogo da me dusa boli kad procitam tako grozne stvari. Ako niko ne pomogne toj deci ako drustvo neinteresuje kako deca zive, da li su bezbedna , u kakve ce ljude, jednog dana , ta deca porasti. Ne mogu ni da zamislim kako je u njihovim detinjim dusama. 😭
http://www.kurir.rs/crna-hronika/nalaz-potvrdio-zlostavljana-devojcica-3-iz-zitorade-izgubila-nevinost-clanak-1612388bilo je toga i prije,samo se nije pricaloznas,kada bi djeca i rekla zapusila bi im se usta zbog srama 😭kod nas je bilo puno incestnog sex.nasilja nad djecom,gdje najblizi rod prijeti i ucjenjuje djeteda ne smije nista reci 😭😭vjeruj da nikoga nije briga 😭 prica se par dana,ljudi se snebivaju i padne u zaborav 😭 a to sta male dusice prezivljavaju je strasno,bez velike psiholoske,pedagoske,drustvene pomoci oni se ne mogu izvuci iz tog stanja,prepusteni su sami sebi 😭krenes od sebe,koliko puta sam ja preskocila takav clanak ili vijest jer ne mogu podnijeti,a to isto rade i drugi,svi okrecemo glavu,a svakom od nas moze dozivjeti istu sudbinu 😭😭nase se drustvo bavi ko je kome sta uzeo,kako se ko zove,koje je nacionalnosti,ko igra na svjet.prvenstvu,... to su pitanja koje nase drustvo razglaba 😡
Ja priznajem. Jesam. Mene je fascinirala ta sudbinska privlacnost, hemija, strast koja je buknula izmedju dvoje ljudi koji su se prvi put videli. To se nekako uklapa u moje vidjenje prave ljubavi, nalazenja srodne duse na ovom svetu. Deo sa nasiljem mi se nije dopao.
Ipak 🤢
Sad razmisljam kako je bilo njoj kad ju je odbio. Ja bih se osecala ponizeno.
Nisam ni ja. Kad cemo? 😊
Gledam mu facu
mora da se pita sta ga snadje 😆'bem ti budalu,sta sam ono obecao mami 😆😆
😆 😆 😆
Ma bojim se ja da je njemu nesto drugo bilo na pameti a ne mama .😉😆ipak je to bila mama 🤢
Ipak 🤢
Sad razmisljam kako je bilo njoj kad ju je odbio. Ja bih se osecala ponizeno.i ja bi isto tako ali to je glupost,mislim nase razmisljanje 😆😆 koliko puta zena odbije muskarca i on to mora prihvatiti kao normalnu stvar,ali kad oni odbiju nas eee tu strada ego 😆😆 mislim da mu ja nikad vise ne bi ni prisla 😆 pokupila bi se i otisla 😳😆😆
dobro vece 😊
Dobro vece 😛
hej,jesi odgledala epizoduja jos nisam
Nisam ni ja. Kad cemo? 😊idem sinu dati veceru i onda se bacam na gledanje 😃