Returning of the written off #68 Invited only - Page 49

Created

Last reply

Replies

1k

Views

54.7k

Users

6

2.6k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: nn027

Ali pazi, prvo pisu da sam romanticna i onda raspale po Koletu 🤣 🤣 A pesma romanticna u ... 🤣 🤣 .

Cuti cuti...ti si jos i dobro prosla...Kod mene u pesmi ima u refrenu "da ti staru majku gledam "
😕

🤣 🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Ja razumem zasto je nema i verujem da tako mora neko vreme ...Javice se Smeki, znam ja da ce ona da resi sve probleme uskoro, otera goste, decu posalje u skolu , muza u lov i da cemo gledati zajedno nekog zgodnog koreanca ja i ona ko u stara dobra vremena..😉

Volim kad napise samo dobar dan i kad stavi smajlija koji se smesi. ❤️
Nedostaje mi i ja sam sigurna da ce se nama nasa Smeki vratii.
😊
nn027 thumbnail

Moja sestra odavno zeli da idemo u Rim. Eto, mozda bi Rim mogao biti taj. Inace kad bi smo imale pare za Bec i Rim sigurna sam da bi smo za par godina posetile i ostala lepa mesta u Evropi. 😃
nn027 thumbnail

HOROSKOP ZA NARODNJAKE: Koja si legendarna narodna pesma, u srcu i dusi?

by brkoslon November 11, 2014

Svaki horoskopski znak zajedno sa svim svojim emocijama na maksimumu, zraci svojom unikatnom energijom. Neki me'u nama veoma mno galantni, pa necemo se stiskamo za kes koji treba da bacimo na muziku. Zvezde znaju ta je sudbinski srodno vasim senzibilitetima, pa, izvolite, ocenite koliko vas poga'aju vasi sudbinski hitovi.

Za svaki znak kliknite na naslov da pustite vau pesmu, proitajte HOROSKOP ZA NARODNJAKE!

Ovan

Ovnovi vole da budu frajeri i valeri, galantna gospoda i u kafani imaju posebnu taktiku. Manje vie to njima dobro ide, a priznaete da poznajete makar dve osobe u znaku Ovna koje su u kafani kao riba u vodi. Evo koju pesmu Ovnovima naruuju Mars i Pluton:

HARIS DINOVI: RANO JE ZA TUGU

prerano sam s tobom
upoznao bol
pa sad mira nemam
kriva si za to...

Bik

Bikovi, jebiga, po pravilu oboavaju kafaninu. Oni vole da im ribe apuu "dragi, bez tebe ne mogu iveti", dok e enski Ovnovi jo i da zapevaju "Noas mi srce pati". Ali, danas, samo za vas, Venera odluuje, hvata se za najvei novanik i vie:

Hanka Paldum - Crne kose

Crne kose, raspletene bujne
mrsile su ruke tvoje
samo jedan dan
ljubio si usne moje rujne
ljubav pro'e kao kratak san

Blizanci

Raspoloenje je kod Blizanaca esto nepredvidivo, varira od zezanja do ludnice i ljutnje za svaku sitnicu, stalno u oscilacijama. I pored toga omiljena ste osoba koja zbog svoje drutvenosti osvaja sve sa kojima stupa u kontakt. Vama va Merkur naruuje pesmu Tome Zdravkovia:

KAFANA JE MOJA SUDBINA

Da li si mi verovala
eno jedina
da li si mi verovala
da l' si pratala

Rak

Racici su veoma emotivan znak, mi ih obozavamo. Zvezde ih tako'e obozavaju, njihovo dominantno nebesko telo, romantini mesec salje puno vina i rakije uz pesmu:

TAKAV JE KOLE! (Kole pije)

...
Kad je doslo vreme
kuci da se krene
ne daju mu zene
ne daju mu zene ...

Lav

Lav je vatreni znak koji voli ivot i od njega oekuje da se dobro zabavlja. Va zatitnik je sunce i za ovu priliku vam poruuje:

CECA: Lepotan!

Otkad te sretoh ja nemam mira
lepota tvoja mene opija
a ti ne zelis da vidis to
jer imas ljubavi sto

Devica

Devica je esto nena ali i oprezna, prvo korak u nazad da se stvar analizira dobro, pa tek onda korak napred. Za vas, vaa planeta Merkur naruuje:

Zorica Brunclik: KOAVA

...

Ne mogu da te ne volim, ne volim
i da bez tebe ivim
jer ti me putem sna
nosi ko Koava...

Vaga

Miroljubiv i pravian, ovaj znak mrzi da bude sam. Partnerstvo je veoma vano za vagu, prema tome Venera vam alje elje, estitke i pozdrave uz pesmu Miroslava Ilia:

Polomiu ae od kristala

...Polomiu ae od kristala,

pocupacu bokore od lala...

korpija

korpija je vodeni znak, kao riba i rak i ivi za to da iskusi i izrazi emocije. Iako su oseanja veoma vana za korpiju one ih iskazuju drugaije nego drugi vodeni znaci, ee skrivene u grudima. Za nae korpijice jedan vrhunki hit!

Safet Isovic - Moj dilbere

...to te volim, ah, to te ljubim
aman, aman, Boe moj...

Strelac

Radoznao i energian, Strelac je najvei putnik me'u znakovima zodijaka. Va Jupiter poruuje:

LEPA BRENA ZA 4 OSOBE!
Imam pesmu da vam pevam

...Imam pesmu da vam pevam
imam srce da vas volim
ali nemam kome
pesmu da poklonim...

Jarac

Jarac je zemljani znak preoptereen sigurnou. Kao i za ostale zemljane znake, za Jarca su najvee ivotne vrednosti tradicija, porodica i sve ostale stvari koji e initi ivot disciplinovanim i u nekom redu. Za vas je pesma Silvane Armenuli:

TA CE MI IVOT BEZ TEBE DRAGI

...ta e mi zivot bez tebe dragi,
kad drugu ljubav ne elim da
imam...

Vodolija

Ijao, kako ovaj znak voli provod, drutvo, kafane. Vodolija je simbol uvara vode, a gde ima vode ima i piva! Za vas Uran i Saturn naruuju sledei hit:

Dej Ramadanovski: Ritam vozi, vozi!

...A ritam vozi, vozi, vozi ne staje
ovde se cak i voda prodaje...

Ribe

Ako se setite neke najemotivnije pesme koja je takozvani "patos" u kafani moete biti sigurni da je ona favorit jedne Ribe. Neptun i Jupiter poruuju:

Vasilija Radoji: MITO BEKRIJO

...Zasto duso ne dodjes
da me kuci povedes
da ti svoje srce predam
da ti staru majku gledam
Mito, Mito bekrijo...

🤣 🤣 Al' me nadje

🤣 🤣 Nema ti bezanja od horoskopa, samo ti porici..🤣

Ali pazi, prvo pisu da sam romanticna i onda raspale po Koletu 🤣 🤣 A pesma romanticna u ... 🤣 🤣 .

Cuti cuti...ti si jos i dobro prosla...Kod mene u pesmi ima u refrenu "da ti staru majku gledam "
😕

🤣 🤣

Proganja te svekrva i u horoskopu 🤣 🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Moja sestra odavno zeli da idemo u Rim. Eto, mozda bi Rim mogao biti taj. Inace kad bi smo imale pare za Bec i Rim sigurna sam da bi smo za par godina posetile i ostala lepa mesta u Evropi. 😃

Bilo bi to lepo, ali na zalost ne usudjujem se ni da mastam o tome s obzirom koliko nemam para..😕 Ali tebi kazem Samo napred !
nn027 thumbnail

Da imate para, gde biste volele da otputujete? 😊

http://www.filiptravel.rs/grupna-putovanja#novogodisnja-putovanja

Mozda Bec...

Bilo bi to lepo, ali na zalost ne usudjujem se ni da mastam o tome s obzirom koliko nemam para..😕 Ali tebi kazem Samo napred !

Sta samo napred? Da mastam? E to jedino i mogu. 😆 Imam para isto koliko i ti 😕
Edited by nn027 - 10 years ago
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

on je ozenjen,otac dvoje djece,a sex.se zadovoljava nad mrtvim tijelom meta su mu uspjesne zene,samostalne,ne bih ti preporucila da gledas
odlicna je krim serija,on je savrsen u toj ulozi psihopate,ali posto ga gotivis ovo nije bas za preporuku

Hvala ..necu gledati..🤢 Ne zelim da mi pokvari utisak pred film

👍🏼 zato sam ti i napisala sta je na stvari 🤗
Kety76 thumbnail

Slazem se sa tobom Keti..velika vecina zena je nakon citanja knjige pozelela uzbudjenje u obliku opasnosti, neizvesnosti a nadajuci se u najbolji ishod..Naravno da postoje ljudi koji im to mogu pruziti, oni koji vole da kontrolisu nekoga i guse ga dok im se ceo zivot ne raspadne, ne izgube porodicu, prijatelje, sami sebe..poznavala sam takve ljude i izbegavala ih u sirokom luku.Na svu srecu ja im nikada nisam bila zanimljiva jer je moja licnost i suvise dominantna i ohola da bi se nekome pokorila, i pre sam tip koji muskarce potcinjava dajuci im lazni osecaj da mi nesto znace,cega konacno i budu svesni kad ja dobijem ono sto zelim.. U ovoj knjizi sam se pronasla u nekim Kristijanovim osobinama, sve dok nije postao Zuca..sto ne znaci da bih tu stranu svoje licnosti ikada otkrila kao sto je on raznim ugovorima, javnim priznanjem i gnusanjem prema sebi..uz to, mislim da svi ljudi koje su roditelji napustili i tukli u mladosti, koji su bili odbaceni i morali sami da se snalaze u zivotu,imaju tako nesto u sebi, u vecoj ili manjoj meri sadisticki , u stanju da prepoznaju tudju bol i da izazovu pozudu za sobom kod partnera pruzajuci mu ono sto mu u tom trenutku treba dok ne preuzmu kontrolu kao droga nad narkomanom..

tako je Dal
uticaj roditelja i rani utisci,vezani za samo djetinjstvo oblikuju licnost
ljudi uopste nisu svjesni koliko se ruzna rijec ureze djetetu u mozak,a kamoli neko fizicko ili sex.nasilje 😭
vecina psihopata,zlostavljaca,silovatelja,su i sami sve to prezivjeli u djetinjstvu
cesto ljudi ne razumiju,kako oni sto su to dozivjeli mogu to raditi drugima,kad znaju kakva je bol
objasnjenje postoji,nikada,nikada se nisu oporavili od toga,dusa,mozak,svaki djelic vristi da im se pomogne,a posto vecinom nikog nije briga i malo ko to i primjecuje,okrecu se ovoj drugoj strani 😭😭 da se osvete cijelom covjecanstvu tako sto ce uraditi ono sto su njima,smatrajuci da ce ih tako neko cuti i uciniti nesto povodom toga
ponavljajuci zlocin dokazuju da nikoga nije briga 😭😭
nn027 thumbnail

Dobro vece 😛
Kety76 thumbnail

Ja sam ovaj clanak postavila jos pre nego sto smo pocele da citamo knjigu, bas sam htela da vidim koliko ce to promeniti moje razmisljanje..i u jednom trenutku sam zaista zatekla sebe kako pijem ...Mislim da je i Nada ...

a vi ste zrele,ostvarene zene,ali ipak ste pomalo mastale o Kristijanu
ali kod vas je ostalo na tome,samo u masti
problem su one koje nemaju formiranu licnost,svijest,...koje zaista misle da ljubav moze nasilnika uciniti macom koje ce nakon ove knjige smatrati da je sasvim ok ako te decko ili muz uhodi,ponekad opsuje,pocupa te za kosu,istuce te ako ne slusas,..jer sve je to iz ljubavi
kod nas na Balkanu inace uvazeno je misljenje da je ok ako ti je muz ili zena ljubomorni i zbog toga prave scene 😕 to se jos uvijek smatra ogromnom ljubavi zivi sam svjedok kako mnoge zene to smatraju normalnom pojavom uz komentar da te ne voli,ne bi to ni radio