😆 😆 😆
Ma bojim se ja da je njemu nesto drugo bilo na pameti a ne mama .😉😆
🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
VICTIM KAUN 🤧 19.9
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 28
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 20th Sep 2025 - WKV
Armaan has always been the victim
Deepika starts shooting for King
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 20, 2025 Episode Discussion Thread
Appreciation Post for Ruheen
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Happy birthday Namik Paul❤️🔥🩷
🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
Now Nag Ashwin takes a dig at Deepika for the Kalki mess
Anupamaa 20 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Veer Hanuman - Chat Club #4
Singer Zubeen Garg Passes Away
Aneet replaces Kiara in Shakti Salini
Book Talk Reading Challenge & Book Bingo ~ Oct 2025 Sign up open!
Homebound - OSCARS 2026 Official Indian Entry
These were Deepika's demands for Kalki
“Why aren’t Bollywood actresses supporting Deepika? - Upala KBR
😆 😆 😆
Ma bojim se ja da je njemu nesto drugo bilo na pameti a ne mama .😉😆
HOROSKOP ZA NARODNJAKE: Koja si legendarna narodna pesma, u srcu i dusi?
by brkoslon November 11, 2014
Svaki horoskopski znak zajedno sa svim svojim emocijama na maksimumu, zraci svojom unikatnom energijom. Neki me'u nama veoma mno galantni, pa necemo se stiskamo za kes koji treba da bacimo na muziku. Zvezde znaju ta je sudbinski srodno vasim senzibilitetima, pa, izvolite, ocenite koliko vas poga'aju vasi sudbinski hitovi.
Za svaki znak kliknite na naslov da pustite vau pesmu, proitajte HOROSKOP ZA NARODNJAKE!
Ovan
Ovnovi vole da budu frajeri i valeri, galantna gospoda i u kafani imaju posebnu taktiku. Manje vie to njima dobro ide, a priznaete da poznajete makar dve osobe u znaku Ovna koje su u kafani kao riba u vodi. Evo koju pesmu Ovnovima naruuju Mars i Pluton:
prerano sam s tobom
upoznao bol
pa sad mira nemam
kriva si za to...Bik
Bikovi, jebiga, po pravilu oboavaju kafaninu. Oni vole da im ribe apuu "dragi, bez tebe ne mogu iveti", dok e enski Ovnovi jo i da zapevaju "Noas mi srce pati". Ali, danas, samo za vas, Venera odluuje, hvata se za najvei novanik i vie:
Hanka Paldum - Crne kose
Blizanci
Raspoloenje je kod Blizanaca esto nepredvidivo, varira od zezanja do ludnice i ljutnje za svaku sitnicu, stalno u oscilacijama. I pored toga omiljena ste osoba koja zbog svoje drutvenosti osvaja sve sa kojima stupa u kontakt. Vama va Merkur naruuje pesmu Tome Zdravkovia:
Da li si mi verovala
eno jedina
da li si mi verovala
da l' si pratalaRacici su veoma emotivan znak, mi ih obozavamo. Zvezde ih tako'e obozavaju, njihovo dominantno nebesko telo, romantini mesec salje puno vina i rakije uz pesmu:
...
Kad je doslo vreme
kuci da se krene
ne daju mu zene
ne daju mu zene ...Lav
Lav je vatreni znak koji voli ivot i od njega oekuje da se dobro zabavlja. Va zatitnik je sunce i za ovu priliku vam poruuje:
Otkad te sretoh ja nemam mira
lepota tvoja mene opija
a ti ne zelis da vidis to
jer imas ljubavi stoDevica
Devica je esto nena ali i oprezna, prvo korak u nazad da se stvar analizira dobro, pa tek onda korak napred. Za vas, vaa planeta Merkur naruuje:
Ne mogu da te ne volim, ne volim
i da bez tebe ivim
jer ti me putem sna
nosi ko Koava...Vaga
Miroljubiv i pravian, ovaj znak mrzi da bude sam. Partnerstvo je veoma vano za vagu, prema tome Venera vam alje elje, estitke i pozdrave uz pesmu Miroslava Ilia:
korpijakorpija je vodeni znak, kao riba i rak i ivi za to da iskusi i izrazi emocije. Iako su oseanja veoma vana za korpiju one ih iskazuju drugaije nego drugi vodeni znaci, ee skrivene u grudima. Za nae korpijice jedan vrhunki hit!
Safet Isovic - Moj dilbere...to te volim, ah, to te ljubim
aman, aman, Boe moj...Strelac
Radoznao i energian, Strelac je najvei putnik me'u znakovima zodijaka. Va Jupiter poruuje:
LEPA BRENA ZA 4 OSOBE!
Imam pesmu da vam pevam...Imam pesmu da vam pevam
imam srce da vas volim
ali nemam kome
pesmu da poklonim...Jarac
Jarac je zemljani znak preoptereen sigurnou. Kao i za ostale zemljane znake, za Jarca su najvee ivotne vrednosti tradicija, porodica i sve ostale stvari koji e initi ivot disciplinovanim i u nekom redu. Za vas je pesma Silvane Armenuli:
...ta e mi zivot bez tebe dragi,
kad drugu ljubav ne elim da
imam...Vodolija
Ijao, kako ovaj znak voli provod, drutvo, kafane. Vodolija je simbol uvara vode, a gde ima vode ima i piva! Za vas Uran i Saturn naruuju sledei hit:
Dej Ramadanovski: Ritam vozi, vozi!
...A ritam vozi, vozi, vozi ne staje
ovde se cak i voda prodaje...Ribe
Ako se setite neke najemotivnije pesme koja je takozvani "patos" u kafani moete biti sigurni da je ona favorit jedne Ribe. Neptun i Jupiter poruuju:
...Zasto duso ne dodjes
da me kuci povedes
da ti svoje srce predam
da ti staru majku gledam
Mito, Mito bekrijo...
Slazem se sa tobom Keti..velika vecina zena je nakon citanja knjige pozelela uzbudjenje u obliku opasnosti, neizvesnosti a nadajuci se u najbolji ishod..Naravno da postoje ljudi koji im to mogu pruziti, oni koji vole da kontrolisu nekoga i guse ga dok im se ceo zivot ne raspadne, ne izgube porodicu, prijatelje, sami sebe..poznavala sam takve ljude i izbegavala ih u sirokom luku.Na svu srecu ja im nikada nisam bila zanimljiva jer je moja licnost i suvise dominantna i ohola da bi se nekome pokorila, i pre sam tip koji muskarce potcinjava dajuci im lazni osecaj da mi nesto znace,cega konacno i budu svesni kad ja dobijem ono sto zelim.. U ovoj knjizi sam se pronasla u nekim Kristijanovim osobinama, sve dok nije postao Zuca..sto ne znaci da bih tu stranu svoje licnosti ikada otkrila kao sto je on raznim ugovorima, javnim priznanjem i gnusanjem prema sebi..uz to, mislim da svi ljudi koje su roditelji napustili i tukli u mladosti, koji su bili odbaceni i morali sami da se snalaze u zivotu,imaju tako nesto u sebi, u vecoj ili manjoj meri sadisticki , u stanju da prepoznaju tudju bol i da izazovu pozudu za sobom kod partnera pruzajuci mu ono sto mu u tom trenutku treba dok ne preuzmu kontrolu kao droga nad narkomanom..tako je Daluticaj roditelja i rani utisci,vezani za samo djetinjstvo oblikuju licnostljudi uopste nisu svjesni koliko se ruzna rijec ureze djetetu u mozak,a kamoli neko fizicko ili sex.nasilje 😭vecina psihopata,zlostavljaca,silovatelja,su i sami sve to prezivjeli u djetinjstvucesto ljudi ne razumiju,kako oni sto su to dozivjeli mogu to raditi drugima,kad znaju kakva je bolobjasnjenje postoji,nikada,nikada se nisu oporavili od toga,dusa,mozak,svaki djelic vristi da im se pomogne,a posto vecinom nikog nije briga i malo ko to i primjecuje,okrecu se ovoj drugoj strani 😭😭 da se osvete cijelom covjecanstvu tako sto ce uraditi ono sto su njima,smatrajuci da ce ih tako neko cuti i uciniti nesto povodom togaponavljajuci zlocin dokazuju da nikoga nije briga 😭😭
5 recenica koje svaka pametna zena treba da koristi
12. 11. 2014. 07:00 | Komentara: 3
I. Funduk | Foto: ProfimediaDa li se i vama dogodilo da se posle neke diskusije setite ta ste jo mogli da kaete i da zadate zavrni udarac i poentirate? U mnogim slinim situacijama postoje neke reenice koje vam uvek mogu dobro doi i koje moete iskoristiti, kako ne biste odavali sliku nekoga ko je ostao bez teksta.
Ne bojte se da pokaete svoj stav
NE BIH MOGLA DA SE SLOIM S TIM
uli smo nebrojeno puta da je kompromis poeljan, to i jeste, osim kada je u pitanju vae zdravlje ili sistem vrednosti. Na primer, od novog partnera oekujete da uradi test na seksualno prenosive bolesti, a on kae "ma dovoljan je kondom". Ili, kada ste morali da objanjavate efu da nemate nameru da propustite venanje svoje drugarice jer morate da mu pomognete u nedovrenom poslu koji on sam nije uradio. Ako ne volite da se raspravljate, bie dovoljno da ljubazno, ali odluno kaete: "Ne bih mogla da se sloim s tim." Bie dovoljno kratko objanjenje, pa jo ako ponudite i reenje, neete imati nikakvih problema. Oni koji vas potuju, potovae vau iskrenost i postavljanje granica.U REDU JE DA SE OVAKO OSEAM
Da li ste i vi nekad upali u duboku krizu posle raskida? Da li ste prvih nekoliko meseci konstantno plakali, i jo nekoliko meseci sebe kanjavali zbog toga to ste protraili toliko vremena u suzama?Da li ima ita gore nego oseati se loe u vezi sa nekom runom situacijom? Dobra vest je da u svakom zlu ima neto dobro, pa tako i u patnji, iz koje ete izai jai i iskusniji.
NE MOE DA GOVORI TAKO SA MNOM
Nasilnika ima na svakom koraku: u autobusu, u prodavnici, na onlajnu, na poslu...
Da li ste i vi nekad imali efa koji vas je omalovaavao na svakom koraku, bilo da je re o vaem izgledu i oblaenju, ili nainu na koji obavljate posao.
"Dve godine sam trpela njene komentare. Tek poto sam jedan dan doivela nervni ok u kuhinji u firmi, shvatila sam da je vreme da prekinem muenje. Prvi sledei put kad je poela da me kritikuje, uputila sam joj vrst pogled direktno u oi i smogla snage da joj sruim u lice. "Ne moe da govori tako sa mnom!" Od tada, ta reenica posluila mi je nekoliko puta da nezgodnu situaciju prekinem u startu. Pouka: brutalni efovi, pasivno-agresivne kolege, ljubomorne koleginice i komije koje gun'aju zasluuju da im na ovaj nain zapuite usta, kad ve ne umeju da vam kau neto lepo.
NE RADI SE O MENI
Ako se neka veza, bilo da je drugarska ili ljubavna, pone da svodi na to da ste uvek vi zbog neega krivi, ne upadajte u zamku i ne krivite sebe za tu'i neuspeh. Najverovatnije se radi o tome da dotina osoba ima problema sama sa sobom, i da bi tako bilo da je sa bilo kim drugim. Znai, ne radi se o vama. Kaite to sebi, i slobodno se povucite iz veze kojom niste zadovoljni.DRAGO MI JE ZBOG TEBE!
Srea proizvodi sreu. Moda vam nije najprijatnije kada vaa najbolja drugarica prona'e ljubav svog ivota, a vi ste dugo sami, ili kada smra deset kilograma, a vi nita, a isto vebate. Ali, to vai samo za prvi trenutak. Ve u sledeem treba i vi da budete sreni zbog njene sree. Ljudi ne samo da ete ceniti vau velikodunost, ve e eleti da vam pomognu koliko mogu da prebrodite svoje probleme.
Ja sam trilogiju dozivela kao bilo koju drugu bajku. Nikada nisam podrzavala ni podnosila nasilje bilo koje vrste i sad si me naterala da o knjizi razmisljam na sasvim drugi nacin. Kad pogledam na nju iz tog ugla koji si mi predstavila stvarno nije naivno. Zaboravljam da ljudi ne moraju na stvari gledati kao ja. Eto nije mi na na pamet palo da bi neko zbog knjige, koja je izmisljena, mogao neke stvari shvatiti olako. Za mene je knjiga jedno a stvarni zivot nesto drugo.
Istrazivanje Univerziteta Michigan otkriva da citanje erotske trilogije 50 nijansi: Siva moze imati ozbiljne posledice po zene.
citanje ove knjige, a posebno sva tri dela moze dovesti do drustveno neprihvatljivog ponasanja kod zena, to ukljucuje promiskuitet, konzumiranje alkohola, tendenciju da biraju nasilnog partnera i slicno.
Uocene su razlike u ponasanju izmedju onih zena koje su procitale knjigu i onih koje nisu, ali i izme'u onih koje su procitale samo jedan nastavak i onih koje su procitale sva tri.zene koje su procitale samo prvi nastavak erotske trilogije, pokazale su vecu ansu da imaju partnera koji pokazuje ljubomorne sklonosti, sklonosti spijuniranja kao i onog koji ce ih psihicki zlostavljati.
Jos je gora situacija sa onima koje su procitale sva tri nastavka. Za njih je verovatnije cesce konzumiranje alkohola kao i veci broj seksualnih partnera."Svi znamo kakvi se rizici povezuju sa vezama u kojima vlada nasilan odnos, bas kao sto je slucaj sa vezom koju ostvaruje glavni lik knjige, Anastasija", kae Ejmi Bonomi, vo'a studije.Ipak, Bonomi kaze da ne sugerise da bi knjiga trebalo da bude zabranjena, niti da zenama treba zabraniti da je citaju.
Ona, me'utim, istice da zene treba da shvate koji su faktori rizika time sto ostaju u nasilnoj vezi.Ranija istrazivanja dokazala su da su nasilni televizijski programi povezani s nasiljem u stvarnom zivotu i asocijalnim ponasanjem.
U poredjenju sa ucesnicama koje nisu citale knjigu, one koje su procitale prvi deo "50 nijansi", imale su 25 odsto vece anse da su u vezi s muskarcem koji vice na njih ili ih psuje; 34 odsto da imaju partnera koji ih je proganjao, a vise od 75 odsto da gladuju ili isprobavaju nezdrave dijete.
One koje su procitale sve tri knjige imale su 65 odsto vece sanse da se opijaju i 63 odsto vece sanse da budu promiskuitetne.
izdvojen samo mali djelic,o ovoj temi ce se tek raditi istrazivanja
nazalost,dosta ljudi nije sposobno razlikovati fikciju od stvarnosti
Ja sam ovaj clanak postavila jos pre nego sto smo pocele da citamo knjigu, bas sam htela da vidim koliko ce to promeniti moje razmisljanje..i u jednom trenutku sam zaista zatekla sebe kako pijem ...Mislim da je i Nada ...a vi ste zrele,ostvarene zene,ali ipak ste pomalo mastale o Kristijanuali kod vas je ostalo na tome,samo u mastiproblem su one koje nemaju formiranu licnost,svijest,...koje zaista misle da ljubav moze nasilnika uciniti macom koje ce nakon ove knjige smatrati da je sasvim ok ako te decko ili muz uhodi,ponekad opsuje,pocupa te za kosu,istuce te ako ne slusas,..jer sve je to iz ljubavikod nas na Balkanu inace uvazeno je misljenje da je ok ako ti je muz ili zena ljubomorni i zbog toga prave scene 😕 to se jos uvijek smatra ogromnom ljubavi zivi sam svjedok kako mnoge zene to smatraju normalnom pojavom uz komentar da te ne voli,ne bi to ni radio
Da imate para, gde biste volele da otputujete? 😊
http://www.filiptravel.rs/grupna-putovanja#novogodisnja-putovanja
Gledam mu facu
mora da se pita sta ga snadje 😆'bem ti budalu,sta sam ono obecao mami 😆😆
😆 😆 😆
Ma bojim se ja da je njemu nesto drugo bilo na pameti a ne mama .😉😆ipak je to bila mama 🤢
Cuti cuti...ti si jos i dobro prosla...Kod mene u pesmi ima u refrenu "da ti staru majku gledam " 😕
🤣 🤣