Bozanstvena je u crvenom. 😛
Kako li ce kais ovo izdrati... 🤣
Bas sam i ja to pomislila..😆
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 21st Sep 2025 - WKV
🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
Star Parivaar Ki Favourite Saas
Downfall is Real! No one even cares for SPA pics this year
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 21, 2025 Episode Discussion Thread
Akshay Kumar Is Back To Giving Hits
Saiyaaara spoof
Let's Discuss Abhir
H-1B Visa Crisis: Families Forced to Return, Futures at Stake
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Jobless Poddars
Happy Birthday Kareena Kapoor 💐🎊
24 years of Ajnabee
Chunkey Panday happiest for Ahaan’s success (Saiyaara)
King leaked pictures - Shah Rukh, Abhishek and Suhana
Tabu likes a reel shading Deepika on Instagram
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Screening - Mera Desh Pehle - The Untold Story Of Shri Narendra Modi
Kako li ce kais ovo izdrati... 🤣
Neverovatno. Na ovoj slici mi cak i po malo divlje izgleda.
Hoku tacka je mesto na saci izmedju kosti kaziprsta i palca. Rec je o akupresurnom mestu povezanom s relaksacijom gornjeg dela tela, a pritiskom na spomenuto mesto stimulisete rad sopstvenih zivaca.
Postupak akupresure:
1. Kaziprstom i palcem na drugoj ruci pritisnite hoku tacku.
2. Zadrzite pritisak oko 30 sekundi ili dok ne osetite opustanje misica, pa pustite.
Postupak ponovite kad god osetite napetost ili glavobolju izazvanu stresom i umorom.
I jedna sama Saags😊
stvarno je posebna,nisam mogla ni zamisliti da ona moze glumiti zavodnicu 😃
Kako li ce kais ovo izdrati... 🤣vidjet cemo veceras 😆😆 a jest ga krenulo ovih dana 😃 a tek kad bude HM,rasprsnut ce se covjek 😆😆
Gledam mu facu
mora da se pita sta ga snadje 😆'bem ti budalu,sta sam ono obecao mami 😆😆
Neverovatno. Na ovoj slici mi cak i po malo divlje izgleda.
pa takvo i treba da bude zavodjenje 😉😆 zato ja i kazem da nisam mogla ni sanjati da Prat moze ovako nesto odglumiti,savrsena je
a kad dodjes,naletjet ces na invaziju ram 😡meni je odmah na jutru pozlilo od budalestina 🤢
by brkoslon November 11, 2014
Svaki horoskopski znak zajedno sa svim svojim emocijama na maksimumu, zraci svojom unikatnom energijom. Neki me'u nama veoma mno galantni, pa necemo se stiskamo za kes koji treba da bacimo na muziku. Zvezde znaju ta je sudbinski srodno vasim senzibilitetima, pa, izvolite, ocenite koliko vas poga'aju vasi sudbinski hitovi.
Ovan
Ovnovi vole da budu frajeri i valeri, galantna gospoda i u kafani imaju posebnu taktiku. Manje vie to njima dobro ide, a priznaete da poznajete makar dve osobe u znaku Ovna koje su u kafani kao riba u vodi. Evo koju pesmu Ovnovima naruuju Mars i Pluton:
prerano sam s tobom
upoznao bol
pa sad mira nemam
kriva si za to...
Bik
Bikovi, jebiga, po pravilu oboavaju kafaninu. Oni vole da im ribe apuu "dragi, bez tebe ne mogu iveti", dok e enski Ovnovi jo i da zapevaju "Noas mi srce pati". Ali, danas, samo za vas, Venera odluuje, hvata se za najvei novanik i vie:
Blizanci
Raspoloenje je kod Blizanaca esto nepredvidivo, varira od zezanja do ludnice i ljutnje za svaku sitnicu, stalno u oscilacijama. I pored toga omiljena ste osoba koja zbog svoje drutvenosti osvaja sve sa kojima stupa u kontakt. Vama va Merkur naruuje pesmu Tome Zdravkovia:
Da li si mi verovala
eno jedina
da li si mi verovala
da l' si pratala
Racici su veoma emotivan znak, mi ih obozavamo. Zvezde ih tako'e obozavaju, njihovo dominantno nebesko telo, romantini mesec salje puno vina i rakije uz pesmu:
...
Kad je doslo vreme
kuci da se krene
ne daju mu zene
ne daju mu zene ...
Lav
Lav je vatreni znak koji voli ivot i od njega oekuje da se dobro zabavlja. Va zatitnik je sunce i za ovu priliku vam poruuje:
Otkad te sretoh ja nemam mira
lepota tvoja mene opija
a ti ne zelis da vidis to
jer imas ljubavi sto
Devica
Devica je esto nena ali i oprezna, prvo korak u nazad da se stvar analizira dobro, pa tek onda korak napred. Za vas, vaa planeta Merkur naruuje:
Ne mogu da te ne volim, ne volim
i da bez tebe ivim
jer ti me putem sna
nosi ko Koava...
Vaga
Miroljubiv i pravian, ovaj znak mrzi da bude sam. Partnerstvo je veoma vano za vagu, prema tome Venera vam alje elje, estitke i pozdrave uz pesmu Miroslava Ilia:
korpija
korpija je vodeni znak, kao riba i rak i ivi za to da iskusi i izrazi emocije. Iako su oseanja veoma vana za korpiju one ih iskazuju drugaije nego drugi vodeni znaci, ee skrivene u grudima. Za nae korpijice jedan vrhunki hit!
Safet Isovic - Moj dilbere
...to te volim, ah, to te ljubim
aman, aman, Boe moj...
Strelac
Radoznao i energian, Strelac je najvei putnik me'u znakovima zodijaka. Va Jupiter poruuje:
LEPA BRENA ZA 4 OSOBE!
Imam pesmu da vam pevam
...Imam pesmu da vam pevam
imam srce da vas volim
ali nemam kome
pesmu da poklonim...
Jarac
Jarac je zemljani znak preoptereen sigurnou. Kao i za ostale zemljane znake, za Jarca su najvee ivotne vrednosti tradicija, porodica i sve ostale stvari koji e initi ivot disciplinovanim i u nekom redu. Za vas je pesma Silvane Armenuli:
...ta e mi zivot bez tebe dragi,
kad drugu ljubav ne elim da
imam...
Vodolija
Ijao, kako ovaj znak voli provod, drutvo, kafane. Vodolija je simbol uvara vode, a gde ima vode ima i piva! Za vas Uran i Saturn naruuju sledei hit:
Dej Ramadanovski: Ritam vozi, vozi!
...A ritam vozi, vozi, vozi ne staje
ovde se cak i voda prodaje...
Ribe
Ako se setite neke najemotivnije pesme koja je takozvani "patos" u kafani moete biti sigurni da je ona favorit jedne Ribe. Neptun i Jupiter poruuju:
...Zasto duso ne dodjes
da me kuci povedes
da ti svoje srce predam
da ti staru majku gledam
Mito, Mito bekrijo...
Ja sam trilogiju dozivela kao bilo koju drugu bajku. Nikada nisam podrzavala ni podnosila nasilje bilo koje vrste i sad si me naterala da o knjizi razmisljam na sasvim drugi nacin. Kad pogledam na nju iz tog ugla koji si mi predstavila stvarno nije naivno. Zaboravljam da ljudi ne moraju na stvari gledati kao ja. Eto nije mi na na pamet palo da bi neko zbog knjige, koja je izmisljena, mogao neke stvari shvatiti olako. Za mene je knjiga jedno a stvarni zivot nesto drugo.Istrazivanje Univerziteta Michigan otkriva da citanje erotske trilogije 50 nijansi: Siva moze imati ozbiljne posledice po zene.
citanje ove knjige, a posebno sva tri dela moze dovesti do drustveno neprihvatljivog ponasanja kod zena, to ukljucuje promiskuitet, konzumiranje alkohola, tendenciju da biraju nasilnog partnera i slicno.
Uocene su razlike u ponasanju izmedju onih zena koje su procitale knjigu i onih koje nisu, ali i izme'u onih koje su procitale samo jedan nastavak i onih koje su procitale sva tri.zene koje su procitale samo prvi nastavak erotske trilogije, pokazale su vecu ansu da imaju partnera koji pokazuje ljubomorne sklonosti, sklonosti spijuniranja kao i onog koji ce ih psihicki zlostavljati.
Jos je gora situacija sa onima koje su procitale sva tri nastavka. Za njih je verovatnije cesce konzumiranje alkohola kao i veci broj seksualnih partnera."Svi znamo kakvi se rizici povezuju sa vezama u kojima vlada nasilan odnos, bas kao sto je slucaj sa vezom koju ostvaruje glavni lik knjige, Anastasija", kae Ejmi Bonomi, vo'a studije.Ipak, Bonomi kaze da ne sugerise da bi knjiga trebalo da bude zabranjena, niti da zenama treba zabraniti da je citaju.
Ona, me'utim, istice da zene treba da shvate koji su faktori rizika time sto ostaju u nasilnoj vezi.Ranija istrazivanja dokazala su da su nasilni televizijski programi povezani s nasiljem u stvarnom zivotu i asocijalnim ponasanjem.
U poredjenju sa ucesnicama koje nisu citale knjigu, one koje su procitale prvi deo "50 nijansi", imale su 25 odsto vece anse da su u vezi s muskarcem koji vice na njih ili ih psuje; 34 odsto da imaju partnera koji ih je proganjao, a vise od 75 odsto da gladuju ili isprobavaju nezdrave dijete.
One koje su procitale sve tri knjige imale su 65 odsto vece sanse da se opijaju i 63 odsto vece sanse da budu promiskuitetne.
izdvojen samo mali djelic,o ovoj temi ce se tek raditi istrazivanja
nazalost,dosta ljudi nije sposobno razlikovati fikciju od stvarnosti
Ja sam ovaj clanak postavila jos pre nego sto smo pocele da citamo knjigu, bas sam htela da vidim koliko ce to promeniti moje razmisljanje..i u jednom trenutku sam zaista zatekla sebe kako pijem ...Mislim da je i Nada ...
Zanima me da li mozda nekome palo na pamet da sklopi gifove sa Prats i Sidom iz serija sa medenim mesecom i napravi scenu kao da su njih dvoje bili Anandi i Shiv na svom medenom mesecu..