Favourite soaps (invited only) #21 - Page 7

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

65.3k

Users

5

1.9k

Frequent Posters

Sneha.Love thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: kop93

Ponekad znam da produzim malo,al navika je navika,a danas je poseban dan ,sinu rodjendan 😃 punih 21 ljeta 😆 ljubi ga majka 😃😆

Srecan ti sinu 21.rodjendan, Kopice 🥳🥳
Puno srece i radosti i da mu se sve zelje ispune!!!
⭐️

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Jeca

Ooo, cestitam 👏 Puno srece i zdravlja mu zelim. 😊

Jecka, hvala puno 😉😃

kop93 thumbnail

A neee 😈 Prijavicu te za kopiranje 😈

🤣 Vrazicak je u pogonu opet 😆 pitam se samo kome ces da me prijavis 😆
kop93 thumbnail

Bas tako je ,Jeco 😆
kop93 thumbnail

Originally posted by: loveansh

Srecan ti sinu 21.rodjendan, Kopice 🥳🥳
Puno srece i radosti i da mu se sve zelje ispune!!!
⭐️

Hvala puno Love 🤗
kop93 thumbnail

Garfild je bas mustra 😆
Sneha.Love thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: kop93

Love i ja sam iznenadena da je Sags prihvatila da joj se promjeni ime 😕 previse popusta ona onoj svekrvi 😡 pitam se samo dokle...jednom kad pukne otjerat ce ona i svekrvu i Buntya slabica do vraga.

Znam da je nemoguce gledati seriju i nenervirati se pogotovu ove indijske.😕😆

Neki dan sam napisala na topiku ,da cu da ubijem Ammi 😡😆 a vi da mi dodete u posjetu u cuzu 😆 Jeca je obecala me posjetiti 😆

Naidi nam cesce,puno je bolje kad nas ima vise u zezanju 😆 hvala draga i tebi zelim lijep i veseo vikend ❤️ i cmokic 🤗

Vazi mila, naici cu 🤗

Ma, i meni tako dodje,da utepam tu Ammu... devojke na forumu misle da ce Amma da maltretira Sagariku dok ova ne pukne (sad kazu bit ce protiv toga da idu na HM...kao ne valja se da mu tast placa medeni mesec a i mnogo je brate daleko Mumbai, mogli bi negde kod komsija preko puta da odrade taj medeni mesec da moze ona da im upada u sobu svako malo bez kucanja)i ne ostavi i Buntyja i mamu mu prekrasnu, a onda ce posle Bunty da ide za njom i da zivi kod njenog oca, kao sto je i bilo najavljivano na pocetku serije...tako tek nam predstoje zesca maltretiranja...

kop93 thumbnail

http://www.srbijadanas.com/clanak/nema-u-vuglu-ima-na-guglu-ovo-su-najbizarnije-gugl-pretrage-03-11-2014

😲😆
kop93 thumbnail

Originally posted by: loveansh

Vazi mila, naici cu 🤗

Ma, i meni tako dodje,da utepam tu Ammu... devojke na forumu misle da ce Amma da maltretira Sagariku dok ova ne pukne (sad kazu bit ce protiv toga da idu na HM...kao ne valja se da mu tast placa medeni mesec a i mnogo je brate daleko Mumbai, mogli bi negde kod komsija preko puta da odrade taj medeni mesec da moze ona da im upada u sobu svako malo bez kucanja)i ne ostavi i Buntyja i mamu mu prekrasnu, a onda ce posle Bunty da ide za njom i da zivi kod njenog oca, kao sto je i bilo najavljivano na pocetku serije...tako tek nam predstoje zesca maltretiranja...

Ovo je znaci tek pocetak maltretiranja Pa Sags je vec napomenila uz put Buntyju da je pogrijesila sto se udala za njega,al ocito kod njega to nije upalilo alarmantne reflekse 😕

Iskreno uzivat cu kad se Sags izsopa svekrvi,jedva cekam 😃 i sutira je ko loptu,a Bunty se neponasa kao zreo muskarac,ozenjen, vec mamin poslusni sincic,nevidi se od njene suknje😡 grrr tako me ljuti on i njegova mamica.😡

Pappua smo smatrali smotom,a na kraju ispade prava muskarcina,neda na svoju zenu.

I ovo sto Ammi gunda za medeni mjesec,necudi me,ona gunda za sve sto je vezano za Sags,zena luda skroz,pomamila se 😡

Joj ja juce cekala epizodu,zaboravila da petkom nema 😆
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Rucala? 😲 Ja sam tek kod dorucka 😕

Jeco, sve mi je poznato😉😆...ona stara poslovica vise ne vredi, vec ova nova...😆