Ponekad znam da produzim malo,al navika je navika,a danas je poseban dan ,sinu rodjendan 😃 punih 21 ljeta 😆 ljubi ga majka 😃😆
Srecan ti sinu 21.rodjendan, Kopice 🥳🥳
Puno srece i radosti i da mu se sve zelje ispune!!!⭐️
PARTY AT PODDARS 7.1.26
TRUTH IS TOLD 8.1.26
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 37
Katrina and Vicky's son name is Vihaan Kaushal
Toxic - The Tease
Kartik’s Immoral behaviour consequence
Are Virani men dumb?? 😂😡
Is Armaan a Gunegaar?
Anupama Chopra Wept Through Ikkis
Mahadev and Sons-First Thoughts!
Is Hrithik-Munni helping the KSBKBT2 trp numbers?
Border 2 Run Time 3 hr 20 Minutes
JA ep 246 consummation hits 40 M views uploaded a year back
Mahadev and Sons: Episode Discussion Thread #1
Ponekad znam da produzim malo,al navika je navika,a danas je poseban dan ,sinu rodjendan 😃 punih 21 ljeta 😆 ljubi ga majka 😃😆
Originally posted by: loveansh
Srecan ti sinu 21.rodjendan, Kopice 🥳🥳
Puno srece i radosti i da mu se sve zelje ispune!!!⭐️
Love i ja sam iznenadena da je Sags prihvatila da joj se promjeni ime 😕 previse popusta ona onoj svekrvi 😡 pitam se samo dokle...jednom kad pukne otjerat ce ona i svekrvu i Buntya slabica do vraga.Znam da je nemoguce gledati seriju i nenervirati se pogotovu ove indijske.😕😆Neki dan sam napisala na topiku ,da cu da ubijem Ammi 😡😆 a vi da mi dodete u posjetu u cuzu 😆 Jeca je obecala me posjetiti 😆Naidi nam cesce,puno je bolje kad nas ima vise u zezanju 😆 hvala draga i tebi zelim lijep i veseo vikend ❤️ i cmokic 🤗
http://www.srbijadanas.com/clanak/nema-u-vuglu-ima-na-guglu-ovo-su-najbizarnije-gugl-pretrage-03-11-2014
Originally posted by: loveansh
Vazi mila, naici cu 🤗
Ma, i meni tako dodje,da utepam tu Ammu... devojke na forumu misle da ce Amma da maltretira Sagariku dok ova ne pukne (sad kazu bit ce protiv toga da idu na HM...kao ne valja se da mu tast placa medeni mesec a i mnogo je brate daleko Mumbai, mogli bi negde kod komsija preko puta da odrade taj medeni mesec da moze ona da im upada u sobu svako malo bez kucanja)i ne ostavi i Buntyja i mamu mu prekrasnu, a onda ce posle Bunty da ide za njom i da zivi kod njenog oca, kao sto je i bilo najavljivano na pocetku serije...tako tek nam predstoje zesca maltretiranja...