PARTY AT PODDARS 7.1.26
TRUTH IS TOLD 8.1.26
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 37
Katrina and Vicky's son name is Vihaan Kaushal
Toxic - The Tease
Kartikβs Immoral behaviour consequence
Are Virani men dumb?? 😂😡
Is Armaan a Gunegaar?
Anupama Chopra Wept Through Ikkis
Mahadev and Sons-First Thoughts!
Is Hrithik-Munni helping the KSBKBT2 trp numbers?
Border 2 Run Time 3 hr 20 Minutes
JA ep 246 consummation hits 40 M views uploaded a year back
Mahadev and Sons: Episode Discussion Thread #1
Originally posted by: loveansh
Jecili π€ Evo me svratih π
Kopice π€ Potpuno si u pravu, draga, umesto sto se zivciram zbog gluposti koje su ovi CVs u HHN poceli da rade (mislim ne mogu da verujem da je Sags pristala da joj promene ime...no jos cekam da se uverim u to svojim usima) trebala sam lepo doci u nas topik i provesti vece u smehu i veseljuπ Genijalne ste.βοΈ
Dodjoh samo da vas pozdravimπ, ali svratit cu predvece, ljubim vas sve. Uzivajte u vikendu ππ€ β€οΈβ€οΈβ€οΈ
π€£ Ko da sebe gledam nakon sto docekah jutro ispred kompjutera (a koliko puta se to desilo, ne smem ni da kazemπ) i najkon sto po hiljaditi puta rekoh sama sebi, da nisam bas i tako normalna ππ
Prava stvar ππ kad znaju biti" bogati "na jeziku,neka budu i u dzepu ,PAMETNJAKOVICI ππ€£
Jecili π€ Evo me svratih π
Kopice π€ Potpuno si u pravu, draga, umesto sto se zivciram zbog gluposti koje su ovi CVs u HHN poceli da rade (mislim ne mogu da verujem da je Sags pristala da joj promene ime...no jos cekam da se uverim u to svojim usima) trebala sam lepo doci u nas topik i provesti vece u smehu i veseljuπ Genijalne ste.βοΈ
Dodjoh samo da vas pozdravimπ, ali svratit cu predvece, ljubim vas sve. Uzivajte u vikendu ππ€ β€οΈβ€οΈβ€οΈ
Ponekad znam da produzim malo,al navika je navika,a danas je poseban dan ,sinu rodjendan π punih 21 ljeta π ljubi ga majka ππ