Returning of the written off #67 Invited only - Page 51

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

45.1k

Users

7

3.5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Daltoni

Moracu ranije da legnem..svamija mrzi da donese drva pa cu citati knjigu iz kreveta..sa mackom..😕😆😆

Laku noc..

nema spavanja,ajde ispovjedaj sta si radila na paradi 😆
ps.je li ovo citat cu knjigu sa maaackom(muski rod) ili sa mackom(zenski rod)😕🤣

Ja sam koristila sifru serija 😉 😆

Macak je ...i to zuckast, divlji, nezasit, jurimo se po celoj kuci a nekad i van nje...🤣 🤣

Dobro je to za kondiciju i ten 🤣 🤣

Ne sumnjam..da me samo vidis u kakvoj sam kondiciji u poslednje vreme..a o tenu da i ne govorim...pozavideli bi mi samo radnici u Indiji 🤣 🤣
Ma ne govori mi nista. Isti sam slucaj. kad prodjem pored ogledala uplasim samu sebe.

😆 Ti bar kondiciju imas, ja cak ni to..😕

kako nemas kondicije 😕 a jurenje macka 😆

Brzo ga uhvatim,ne zamorim se previse..😆

nadji nekog macora koji se ne da brzo uhvatiti 😆😆

Takve najvise volim...ranije sam ih jurila iz hobija,sto neuhvatljiviji to bolje..😈

e sad vise nemoj zbog hobija nego zbog kondicije 😆😆

I kada ga uhvatim,sta da radim s njim..😕 😭
Pa pustis ga. Znas tako rade sportski ribolovci 😆

Jojjj Nado...🤣
Znas ono, ulovis soma kapitalca, slikas se za uspomenu i onda ga pustis 😆

A na sta ga lovis..jer na buckalicu..🤣🤣
Moze na buckalo ali i ne mora.Moze i na varalicu 🤣

Varalica se valjda podrazumeva ...🤣🤣

Kazu silikonska je dobra, najnoviji model 🤣
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Odoh da se istusiram...vracam se ...😉
PS pojedose me zivci da cujem Ketin nastavak...😆

😆😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Tip se upucava prekrasnoj zeni koja je radila kao vjerouciteljica. Ona pristane i izadju oni na prvi spoj. A tip je upita:

- "Hocemo li nekud na pice?"

- "Ne, hvala. Da odem na pice sto bih rekla svojim ucenicima na vjeronauku?"

Nakon dugotrajne setnje po gradu ponudi joj cigaretu, a ona odrijesito odbije.

- O ne hvala, to nikako!Sto bih rekla svojim ucenicima na vjeronauku?"

Sjednu u auto i na putu kuci tip ugleda motel. Pomisli da ionako nema sto izgubiti, pa je upita:

- "Hocemo li svratiti?"

- "U redu", odgovori ona.

Sokiran njenim pristankom tip je upita:

- "Cekaj, nije mi jasno... Pa sto ces reci svojim ucenicima na vjeronauku?"

A ona hladnokrvno odgovori:

- "Upravo ono sto im uvijek govorim: Ne morate piti i pusiti da biste se dobro proveli!"

😲🤣

Eto, jer vam sada jasno sto ja ne pijem i ne pusim..
PS Cak ni kafu.. 🤣 🤣

zato ti ides na paradu 😉😆😆

Ja to zbog dece a i volim zelenu boju...🤣 🤣

kako da ne 😃 volis ti uniformu a i brkove 😉😆
mora da si trazila Rudija 😆
i dodje li mejl 😃 ili ce to biti licno predavanje,pice,setnja,cigara...😆😆

Vidis, nije mi na pamet palo, ali sada vidim da ima logike..Keti,ti si genije..👏
A mejl nije dosao, naravno...i ne vredi ti da provociras...😆

A slike? Ni od njih nema nista jos uvek?

Nista za sad..ali kad se setim, covek je mislio da sam zena nekog staresine i da moze da mi ostavi slike tako, rekla sam mu da nisam i zbunio se...a kasnije je zaboravio garant da mi posalje, a reci ce mi drug koji radi u vojci kada izadje taj pano da li su moja deca na njemu,on ih poznaje jer se znamo preko svamija...

pa treba vremena da se to uradi i napravi,izaberu najbolje slike,...

Ocekivala sam bolje od tebe 🤣,...a nije da nisi rekla da neces vise..😆 😆

bitno da ti znas sta sam s ovim htjela reci 😆😆 a rekla sam da necu vise😃jest da sam htjela stosta dodati na ovo 😆 😆

Naravno da znam..a rekla si neces i nisi, samo si nastavila rat zivcima..😆 Opasan si protivnik,to ti moram priznati Kavana 😉

🤗

tebi nisam protivnik mogu biti samo saucesnik 😉 znas ono zmija zmiji ...😆😆

Znam...🤗 Ali mislim,protivnik u zezanju..znas koliko volim da se zezam..pa i na svoj racun..😃

dobro,hoces sada na moj racun 😆😆
Pazi,kad god idem na kurs,poslije predavanja svratim u pekaru 😃 i tako od prvog dana
Poslije par dana,osjetim da me neko upo*no posmatra 😆 bacim pogled i vidim nekog decka naslonjenog na vrata,obucen u bijelo,radi tu,pekar 😆😆 ali u zivotu nisam vidjela ljepseg muskarca 😳 A uporan on covjece,stoji i gleda,toliko me zbuni da ja zaboravim sta trebam 😆😆 I primjetim ja da kad god udjem u radnju,ova cura sto prodaje njega zovne,kao da donese kifle 😃 i sad se ja kontam kako svaki put kad ja dodjem ona njega zove 😆 i pazi sta sam veceras uradila 😆 nagovorim kolegicu da ona udje prije mene 😆 tek da provjerim hoce li ga zvati 😆 i dok ja stojim sa strane i cekam da ova izadje,osjetim da neko dise iza mene,okrenem se a on stoji tik iza mene 🤣🤣 izasao na sporedna vrata 😆 i ko s poslom kaze a sto ne udjes,veceras kasnis 🤣
😲 Auuu. Sarmirala si ga Kety 😉 😆

e moja Nado,sarmiranje i ja smo na Vi 😆 mozda mu treba nesto prevesti na njemacki pa ne zna kako da pita 🤣

Pa sta ti znas sta je u tvojoj pojavi sarmiralo coveka 😉
Ma sigurno je nemacki u pitanju. Uopste ne sumnjam u to. Neki recept verovatno 😉 🤣
nn027 thumbnail

Odoh da se istusiram...vracam se ...😉
PS pojedose me zivci da cujem Ketin nastavak...😆

😆 😆 😆
A kad cujes nastavak ... 😆
nn027 thumbnail

Znam...🤗 Ali mislim,protivnik u zezanju..znas koliko volim da se zezam..pa i na svoj racun..😃

Pazi,kad god idem na kurs,poslije predavanja svratim u pekaru 😃 i tako od prvog dana
Poslije par dana,osjetim da me neko upo*no posmatra 😆 bacim pogled i vidim nekog decka naslonjenog na vrata,obucen u bijelo,radi tu,pekar 😆😆 ali u zivotu nisam vidjela ljepseg muskarca 😳 A uporan on covjece,stoji i gleda,toliko me zbuni da ja zaboravim sta trebam 😆😆 I primjetim ja da kad god udjem u radnju,ova cura sto prodaje njega zovne,kao da donese kifle 😃 i sad se ja kontam kako svaki put kad ja dodjem ona njega zove 😆 i pazi sta sam veceras uradila 😆 nagovorim kolegicu da ona udje prije mene 😆 tek da provjerim hoce li ga zvati 😆 i dok ja stojim sa strane i cekam da ova izadje,osjetim da neko dise iza mene,okrenem se a on stoji tik iza mene 🤣🤣 izasao na sporedna vrata 😆 i ko s poslom kaze a sto ne udjes,veceras kasnis 🤣

Wow...a ti ? 😲

kazem mu ma cekam da izneses vruce kifle 🤣🤣

🤣🤣 A sta on na to?
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Ma sigurno je nemacki u pitanju. Uopste ne sumnjam u to. Neki recept verovatno 😉 🤣

da,da, treba mu recept na njemackom kako se mjese kifle 🤣 uh 🤬 pa on umije da mjesi,mozda je to u pitanju 🤣🤣
nn027 thumbnail

Tip se upucava prekrasnoj zeni koja je radila kao vjerouciteljica. Ona pristane i izadju oni na prvi spoj. A tip je upita:

- "Hocemo li nekud na pice?"

- "Ne, hvala. Da odem na pice sto bih rekla svojim ucenicima na vjeronauku?"

Nakon dugotrajne setnje po gradu ponudi joj cigaretu, a ona odrijesito odbije.

- O ne hvala, to nikako!Sto bih rekla svojim ucenicima na vjeronauku?"

Sjednu u auto i na putu kuci tip ugleda motel. Pomisli da ionako nema sto izgubiti, pa je upita:

- "Hocemo li svratiti?"

- "U redu", odgovori ona.

Sokiran njenim pristankom tip je upita:

- "Cekaj, nije mi jasno... Pa sto ces reci svojim ucenicima na vjeronauku?"

A ona hladnokrvno odgovori:

- "Upravo ono sto im uvijek govorim: Ne morate piti i pusiti da biste se dobro proveli!"

😲🤣

Eto, jer vam sada jasno sto ja ne pijem i ne pusim..
PS Cak ni kafu.. 🤣 🤣

zato ti ides na paradu 😉😆😆

Ja to zbog dece a i volim zelenu boju...🤣 🤣

kako da ne 😃 volis ti uniformu a i brkove 😉😆
mora da si trazila Rudija 😆
i dodje li mejl 😃 ili ce to biti licno predavanje,pice,setnja,cigara...😆😆

Vidis, nije mi na pamet palo, ali sada vidim da ima logike..Keti,ti si genije..👏
A mejl nije dosao, naravno...i ne vredi ti da provociras...😆

A slike? Ni od njih nema nista jos uvek?

Nista za sad..ali kad se setim, covek je mislio da sam zena nekog staresine i da moze da mi ostavi slike tako, rekla sam mu da nisam i zbunio se...a kasnije je zaboravio garant da mi posalje, a reci ce mi drug koji radi u vojci kada izadje taj pano da li su moja deca na njemu,on ih poznaje jer se znamo preko svamija...

pa treba vremena da se to uradi i napravi,izaberu najbolje slike,...

Ocekivala sam bolje od tebe 🤣,...a nije da nisi rekla da neces vise..😆 😆

bitno da ti znas sta sam s ovim htjela reci 😆😆 a rekla sam da necu vise😃jest da sam htjela stosta dodati na ovo 😆 😆

Naravno da znam..a rekla si neces i nisi, samo si nastavila rat zivcima..😆 Opasan si protivnik,to ti moram priznati Kavana 😉

🤗

😲 Auuu. Sarmirala si ga Kety 😉 😆

e moja Nado,sarmiranje i ja smo na Vi 😆 mozda mu treba nesto prevesti na njemacki pa ne zna kako da pita 🤣

da,da, treba mu recept na njemackom kako se mjese kifle 🤣 uh 🤬 pa on umije da mjesi,mozda je to u pitanju 🤣🤣

Mozda 🤣🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

kazem mu ma cekam da izneses vruce kifle 🤣🤣

Odlican odgovor 👍🏼 I jer izneo ? 😳 😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Kazu silikonska je dobra, najnoviji model 🤣

Na zalost nemam silikonsku,samo prirodnu i ne pecam na crva, za soma treba nesto vece..😆
Kety76 thumbnail

🤣🤣 A sta on na to?

prvo se malo zbunio 😆 a onda mi vratio 😆 mangupski se nasmijao i namignuo,kaze pa i ja cekam da ti dodjes,al veceras kasnis 😆
ja krenem prema ulazu u radnju ali mi djavo ne da mira pa ga pitam a sta ti radis na ovim vratima 🤣 a on ce pa cuo sam ti glas 🤣 toplo se nadam da nije cuo moje upute kolegici sta treba da radi 🤣🤣