Originally posted by: Kety76
Tip se upucava prekrasnoj zeni koja je radila kao vjerouciteljica. Ona pristane i izadju oni na prvi spoj. A tip je upita:
- "Hocemo li nekud na pice?"
- "Ne, hvala. Da odem na pice sto bih rekla svojim ucenicima na vjeronauku?"
Nakon dugotrajne setnje po gradu ponudi joj cigaretu, a ona odrijesito odbije.
- O ne hvala, to nikako!Sto bih rekla svojim ucenicima na vjeronauku?"
Sjednu u auto i na putu kuci tip ugleda motel. Pomisli da ionako nema sto izgubiti, pa je upita:
- "Hocemo li svratiti?"
- "U redu", odgovori ona.
Sokiran njenim pristankom tip je upita:
- "Cekaj, nije mi jasno... Pa sto ces reci svojim ucenicima na vjeronauku?"
A ona hladnokrvno odgovori:
- "Upravo ono sto im uvijek govorim: Ne morate piti i pusiti da biste se dobro proveli!"
😲🤣
Eto, jer vam sada jasno sto ja ne pijem i ne pusim..
PS Cak ni kafu.. 🤣 🤣zato ti ides na paradu 😉😆😆
Ja to zbog dece a i volim zelenu boju...🤣 🤣kako da ne 😃 volis ti uniformu a i brkove 😉😆
mora da si trazila Rudija 😆
i dodje li mejl 😃 ili ce to biti licno predavanje,pice,setnja,cigara...😆😆
Vidis, nije mi na pamet palo, ali sada vidim da ima logike..Keti,ti si genije..👏
A mejl nije dosao, naravno...i ne vredi ti da provociras...😆A slike? Ni od njih nema nista jos uvek?Nista za sad..ali kad se setim, covek je mislio da sam zena nekog staresine i da moze da mi ostavi slike tako, rekla sam mu da nisam i zbunio se...a kasnije je zaboravio garant da mi posalje, a reci ce mi drug koji radi u vojci kada izadje taj pano da li su moja deca na njemu,on ih poznaje jer se znamo preko svamija...pa treba vremena da se to uradi i napravi,izaberu najbolje slike,...
Ocekivala sam bolje od tebe 🤣,...a nije da nisi rekla da neces vise..😆 😆bitno da ti znas sta sam s ovim htjela reci 😆😆 a rekla sam da necu vise😃jest da sam htjela stosta dodati na ovo 😆 😆
Naravno da znam..a rekla si neces i nisi, samo si nastavila rat zivcima..😆 Opasan si protivnik,to ti moram priznati Kavana 😉🤗
tebi nisam protivnik mogu biti samo saucesnik 😉 znas ono zmija zmiji ...😆😆
Znam...🤗 Ali mislim,protivnik u zezanju..znas koliko volim da se zezam..pa i na svoj racun..😃dobro,hoces sada na moj racun 😆😆
Pazi,kad god idem na kurs,poslije predavanja svratim u pekaru 😃 i tako od prvog dana
Poslije par dana,osjetim da me neko upo*no posmatra 😆 bacim pogled i vidim nekog decka naslonjenog na vrata,obucen u bijelo,radi tu,pekar 😆😆 ali u zivotu nisam vidjela ljepseg muskarca 😳 A uporan on covjece,stoji i gleda,toliko me zbuni da ja zaboravim sta trebam 😆😆 I primjetim ja da kad god udjem u radnju,ova cura sto prodaje njega zovne,kao da donese kifle 😃 i sad se ja kontam kako svaki put kad ja dodjem ona njega zove 😆 i pazi sta sam veceras uradila 😆 nagovorim kolegicu da ona udje prije mene 😆 tek da provjerim hoce li ga zvati 😆 i dok ja stojim sa strane i cekam da ova izadje,osjetim da neko dise iza mene,okrenem se a on stoji tik iza mene 🤣🤣 izasao na sporedna vrata 😆 i ko s poslom kaze a sto ne udjes,veceras kasnis 🤣
😲 Auuu. Sarmirala si ga Kety 😉 😆
e moja Nado,sarmiranje i ja smo na Vi 😆 mozda mu treba nesto prevesti na njemacki pa ne zna kako da pita 🤣
Pa sta ti znas sta je u tvojoj pojavi sarmiralo coveka 😉
Ma sigurno je nemacki u pitanju. Uopste ne sumnjam u to. Neki recept verovatno 😉 🤣
da,da, treba mu recept na njemackom kako se mjese kifle 🤣 uh 🤬 pa on umije da mjesi,mozda je to u pitanju 🤣🤣