Originally posted by: Kety76
tebi nisam protivnik mogu biti samo saucesnik 😉 znas ono zmija zmiji ...😆😆
Znam...🤗 Ali mislim,protivnik u zezanju..znas koliko volim da se zezam..pa i na svoj racun..😃dobro,hoces sada na moj racun 😆😆
Pazi,kad god idem na kurs,poslije predavanja svratim u pekaru 😃 i tako od prvog dana
Poslije par dana,osjetim da me neko upo*no posmatra 😆 bacim pogled i vidim nekog decka naslonjenog na vrata,obucen u bijelo,radi tu,pekar 😆😆 ali u zivotu nisam vidjela ljepseg muskarca 😳 A uporan on covjece,stoji i gleda,toliko me zbuni da ja zaboravim sta trebam 😆😆 I primjetim ja da kad god udjem u radnju,ova cura sto prodaje njega zovne,kao da donese kifle 😃 i sad se ja kontam kako svaki put kad ja dodjem ona njega zove 😆 i pazi sta sam veceras uradila 😆 nagovorim kolegicu da ona udje prije mene 😆 tek da provjerim hoce li ga zvati 😆 i dok ja stojim sa strane i cekam da ova izadje,osjetim da neko dise iza mene,okrenem se a on stoji tik iza mene 🤣🤣 izasao na sporedna vrata 😆 i ko s poslom kaze a sto ne udjes,veceras kasnis 🤣
Wow...a ti ? 😲kazem mu ma cekam da izneses vruce kifle 🤣🤣
Odlican odgovor 👍🏼 I jer izneo ? 😳 😆jest i zakazao mi sljedece vidjenje 🤣 rekao je onda se vidimo u petak (u petak opet imam kurs) i eto tako prodje zavodjenje u pekari 😆 drugi dio slijedi u petak 🤣
A u petak ce biti.. 🤣🤣