Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 12th Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
HUM JEET GAYE 12.9
Is it just me or…
Patrama Prem ~ A Gosham SS ~ Chapter 4 on pg 2
Anupamaa 12 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
The 71st National Film Awards are September 23 in Delhi
Aabeer Gulaal reviews and box office
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
Tanya was fab today👏🏻
Usput samo jos gledam😉 @Dal hvala na pesmici🤗 i Baruncicu❤️
Dodjem cim sagledam..
Tvorac raketnog sistema stinger" priznao na samrti: Radio sam sa vanzemaljcima! - VIDEO
27. oktobar 2014. 13:58 15 komentaraAmericki inzenjer i istrazivac Bojd Busman, poznat i kao tvorac projektila stinger", priznao je na samrti da vanzemaljci uveliko zive na Zemlji i da se s nekima sretao u Oblasti 51 - americkoj vojnoj bazi u Nevadi.
Bojd Busman je ostvario 40 godina dugu plodnu karijeru u najboljim americkim vojnim kompanijama kao sto su Hjuz erkraft", Dzeneral dinamiks", Teksas instruments" i Lokid Martin". Nagradjen je za 26 patenata (neki su jos oznaceni kao Vojna tajna) - raketni sistem stinger", pametne bombe na lasersko navodjenje. Preminuo je 7. avgusta ove godine, ali pre toga je skinuo s duse istinu o vanzemaljcima, istrazivanju NLO, antigravitaciji i slicnim fenomenima.
Bojd Busman je u poslednjem intervjuu izneo niz dokaza o boravku vanzemaljaca u Oblasti 51 (Foto: Printscreen YouTube)Bojd je ispricao da vanzemaljci svojom naprednom tehnologijom mogu da putuju brze od svetlosti i da dolaze sa planete koja je udaljena 68 svetlosnih godina od Zemlje.
Kazao je da su neki NLO i vanzemaljska bica stacionirana u bazi Oblast 51 i da postoji specijalna ruta koja vodi iz svemira do te dobro cuvane baze u Nevadi za ispitivanje aviona i novih oruzja, ali i vanzemaljskih letelica i bica.
S ovim bicima radio je Busman u Oblasti 51 (Foto: Printscreen yt)Sa svojom naprednom tehnologijom oni mogu da putuju mnogo brze od svetlosti i vanzemaljci koji upravljaju ovim svemirskim brodovima dolaze sa planete koja je udaljena 68 svetlosnih godina od Zemlje", izjavio je on.
Ovako izgledaju sake vanzemaljaca s kojima je Bojd radio (Foto: Printscreen YouTube)Vanzemaljci koji rade u bazi su visoki oko 1,5 metara i stari su oko 230 godina. Imaju pet prstiju na rukama, koji su 30 odsto duzi od nasih, i pet prstiju na nogama koji su spojeni. Imaju po tri rebra sa svake strane i tri kicmena stuba, a komuniciraju sa nama preko telepatije" objasnio je Bojd.
Na kraju intervjua je otkrio i to da Oblast 51 saradjuje i sa Rusima i sa Kinezima, ali samo na istrazivanju koje se uglavnom svodi na antigravitaciju.
Saslusajte ga i sami..
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=VLkcM-bpdiA[/YOUTUBE]
E tako pogledah i ja Nadice😆Ja nisam puno isfrustrirana zbog Bunty,njemu je stalo da njegova mama prihvati snajku kao rodjeno dete,samim tim i on bi se osecao bolje a sa druge strane jako mu je tesko i krenuti sa SR sa saznanjem da mu se mama duri i ne voli Saags,time ne zeli ni Saags povrediti jer kako tako Saags ce i sama skontati koliko je njegova mama za nju,on jednostavno zeli da ubedi mamu da promeni ponasanje kada je Saags u blizini,da bi se i Saags osecala prijatnije.Time svim joj je kako bih ja rekla postavio ultimatum u fazonu "Necu sa njom biti intiman sve dok je ne prihvatis"Sam o to sto je izgovorio ona se i sokirala,znaci ,on ima svoj nacin kako da dovede svoju majku u neko normalno stanje-normalan odnos prema snajki.Jednostavno on ima svoje neke metode ubedjivanja,njemu to itekako polazi za rukom.Jeste povrsinski gledano ovako ona u sobi ceka on sa mamom,ali kao sto sam rekla on poznaje svoju majku,pratio je njene poglede,ponasanje.Ja sam vise isfrustrirana samom mamom-licemerkom a da ne kazem koliko sam isfrustrirana onom S😡😡 koja kao da nema svoj dom,dan i noc provodi sa ovom drugom i u domu Bunty.Nego me cudi Kako Saags onako veruje i smesi se onoj S😡(ne zelim ni puno ime joj pisati)Nadrljace ona pofino od iste ..😡
Cim procitam ove tvoje knjige sa spiska , pocinjem sa gledanjem.
PS imam problema sa IF-om 😕
Dal jesi li procitala sta sam ti napisala za ovu knjigu sto citam?
Videla sam da si procitala prvu knjigu..Mislis da se podudaraju u nekim tackama..e pa bas i nije tako..nastavak ce te razuveriti..😉
Ma ne gresim. Seti se samo kravate. Tamo siva ovde ljubicasta. Cak su mi i neke replike iste. Ima toga jos. Stan recimo pa obezbedjenje . I u medjuvremenu sam shvatila ko je kome bio uzor. 50 nijansi je vec bila izdata kad je pisana ova knjiga i onda je sve jasno.
Naravno da ima razlike ali je slicnosti previse da bi bilo slucajno.
Tacno, ima stvari koje se podudaraju ali prica uopste nije ista i Blackstone je potpuno drugaciji tip muskarca od Greja..ali procitaj i ostale dve knjige pa cemo pricati..😉
Citam trecu . Bila sam vredna 😃
Vazi. Kad procitam do kraja onda cemo pricati 😃
Vec 😲 Bas si vredna,svaka cast..I kako ti se za sad dopada gospodin Black 😳
Ma kome se on ne bi dopao? San svake zene na ovom belom svetu je da je voli i obozava jedan takav muskarac. 😳
Ne znam za druge zene ali ja bih se radije udala za Bleka nego li za svog svamija (uz predpostavku da takav postoji, da me zeli i da zajedno odjasemo u suton ...)
Ej draga moja da sam nasla takvog ja bih sad bila udata 😃ih,ala vas dvije imate mastu 😆 pa realizujte je,nikad nije kasno 😉