Hvala, ali kao sto rekoh daleko je penzija😆 ...sada je samo pocetak, ocekujem da ce biti sve vise posla..za moje dobro, ili se vidimo dogodine u Becu..😆
Bigg Boss 19-Daily Discussion Thread- 30th September, 2025
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 1st Oct '25
DADI AS BOOTH 1.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 1, 2025 Episode Discussion Thread
Swara Bhaskar..someone who dared to say it out loud #respect
Budget Single Digit : 7 cameo openings.
True Face of BIAS & NEPOTISM!
My Box Office Prediction for Sunny Ki....jo bhi hai.
Which faces u r fed up of watching
👻 The Manuscript Marauders 👻 BookTalk Reading Challenge October 2025
What are the professional achievements of gabhira
Gen 5- Major Discussion Thread
Official Teaser - Tere Ishk Mein - Dhanush Kriti Sanon
Sonam Kapoor is in her family way ? (2nd baby)
Mihir extra marital affair
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 2, 2025 Episode Discussion Thread
Deepika & Farah Khan; Some Serious Tension !!! 👀
The Wanderer Planet
🎉 New Fun Quizzes Are Live on India Forums! 🎉
SRK Enters Billionaire Club
Hvala, ali kao sto rekoh daleko je penzija😆 ...sada je samo pocetak, ocekujem da ce biti sve vise posla..za moje dobro, ili se vidimo dogodine u Becu..😆
Uf, kazu i da se sa skorpijama fino slazemo. Ja nisam bila ni sa jednom skorpijom, ali moja sestra jeste i decko je bio sav senzualan, ali i uobrazen i pun sebe pa mi se nije dopao kao osoba...Mada eto njoj jeste..Cak mi je i rekla kasnije da je bio dobar i pazljiv prema njoj, duhovit,harizmatican..ali to je sve njena prica (ona je vodolija) ...Sto se mog jarca tice , on je zaista neko ko me je odmah oborio s nogu..dubok sexy glas (i dan danas odlepim kad razgovaramo telefonom) , drzanje, hladnoca, sav svoj i cvrsto na zemlji ..romanticnoj i mastovitoj ribici je bilo dovoljno da padne na to..I bio je zastitnicki nastrojen, osecala sam se sigurno pored njega ( i dan danas verujem da je jaci od Cak Norrisa 😆) , ali, kada sam dobila decu on je sve prepustio meni, a ti znas odlicno koliko mi ribe ne volimo obaveze i kontrolu, gusila sam se, ali trvdoglavost koja me krasi je pobedila i nisam se predala vec zaplivala uzvodno..i tako vec 10 godina..😆
Ovan
Horoskopski znak sa najeksplozivnijim temperamentom i esto ima problema sa kontrolom besa. esto se ponaaju kao da su vrlo naivni i nezreli. Uvek su uzbu'eni oko zapoinjanja novih stvari, ali vrlo lako gube interes. Njihovo nestrpljenje je vrlo napo*no - uvijek ele sve sad i odmah! Poprilini su egoisti i teko razumeju tu'u perspektivu.
Bik
Uasno su tvrdoglavi i u raspravama sa njima ne oekujte da ete ikada pobijediti. ak i ako nisu u pravu, oni ne poputaju. Sreno vam bilo sa oekivanjima da e pospremiti za sobom i biti vredni u kunim poslovima. Njihove potrebe i elje uvijek imaju prioritet. esto znaju da budu dosadni. 5. Emotivno se teko otvaraju i najee e samo rei sve je u redu".
Blizanci
Najee su vrlo nepouzdani i teko moete na njih da raunate. Svakog dana prvo morate da analizirate kakve su volje, da biste znali kako da se ponaate. Vole da armiraju lepim reima, ali svoja obeanja esto ne ispunjavaju. Sve im brzo dosadi, pa tako i partner, to znai da se pored njih moete oseati kao viak. ivot sa njima podrazumeva bezbroj poluzavrenih projekata i naputenih ideja.
Rak
Njihove promene raspolozenja su vrlo iscrpljujuce. Cesto ce vas povrediti teskim rijecima, a kasnije nece preuzeti krivicu za to. Pokazivace znakove zavisnosti od vase veze zbog koje se mozete osecati kao u zatvoru. Pozurivace ozbiljnu vezu", brak i porodicu, a da ni sami nisu sigurni da to zapravo zele. Zivot sa njima moze biti poprilicno monoton i predvidiv, tesko cete ih podstaci na nove aktivnosti.
Lav
Teko se moete oseati sigurno sa njima, jer vole da flertuju gde god stignu. Nikad neete imati oseaj da vas vole koliko vole sebe i povremeno e vam nametati oseaj da se u vezi takmiite. Retko priznaju da nisu u pravu, a ak i ako to uine, ni sami ne vjeruju u to. Znaju da budu vrlo arogantni i netaktini. Kako moraju da budu u centru panje, moete se oseati kao da ivite u njihovoj senci.
Devica
Oni su kraljevi u analiziranju i osu'ivanju tu'eg ponaanja. ivot sa njima znai da ete uvek vi morati da budete inicijator svega. Kako vole da se dure, nakon sva'e oekujte ponaanje petogodinjaka. Budui da su esto nesigurni, od vas e oekivati sve da se oni bi oseali tako - mada s time nemate veze. Morate iveti po njihovom pravilima, jer ete u protivnom sluati pridike svaki dan.
Vaga
Retko ete znati ta zapravo misle o neemu, jer vam mogu govoriti ono to znaju da elite uti, Pokuae raznim igricama - poput onih kazne i nagrade, da manipuliu svojim partnerom. Lako se mogu okrenuti protiv vas ako ih povredite. esto su vrlo sujetni i optereeni svojim izgledom, a oekivae i od vas da uvek izgledate savreno. Njihova upo*nost je pod znakom pitanja, a esto se ale, to moe biti teko za sluanje.
korpija
Njihova ljubomorna je legendarna i moete oekivati besne poglede kod svakog razgovora sa osobom suprotnog pola za koju procene da je privlana. Uz njih ete teko znati kako se sami oseate, jer su oni u stanju da manipuliu vaim emocijama. U stanju su da vas potpuno ignoriu i ostave tako da samo nestanu iz vaeg ivota. esto imaju tajne, a ni dobroudne" lai im nisu strane. S njima i male rasprave mogu da se pretvore u velike sva'e.
Strelac
Oboavaju da priaju, a druge loe sluaju. Oekuju od partnera da ih stalno zabavlja, a ako toga nema - kukae na sav glas. Sreno vam bilo s time da Strelca iemu nauite, jer oni ionako ve znaju sve. Oboavaju da dominiraju u odnosima. Znaju da budu vrlo direktni i bezoseajni, pa su majstori u povre'ivanju tu'ih oseanja, samo ako to ele.
Jarac
Posao, njihovi ciljevi i uspeh e uvek biti vaniji od partnera. Oni su najpoznatiji kontrol-frikovi" u celom Zodijaku. esto zna da im nedostaje spontanost jer nisu sposobni da se opuste, zbog ega se va odnos moe pretvoriti u dosadan. Analizirae i pamtiti svaku greku koju ste napravili, pa budite sigurni da nita ne zaboravljaju. Na njihov stav ne moete uticati, jedino to moete jeste da se prilagodite.
Vodolija
Oni esto ive u svojim snovima, zbog ega se ini da su udaljeni od svih i svega, pa tako i od partnera. Veza sa njima moe da se pretvori u doivotni niz predavanja - jer oni uvek sve znaju najbolje. U va privatni ivot gotovo uvek e uvlaiti prijatelje i uz njih biste mogli da se oseate kao da niste dovoljni. Ponose se svojom liberalnou, a zapravo po svojim principima osu'uju sve druge. Uvek moete da znate o emu razmiljaju, ali retko ta zapravo oseaju.
Ribe
Njihova zamiljenost je problem - racunajte da cete sve sto kazete morati da ponovite. I dok ih je tesko podstaci da neto zapocnu, jos je teze naterati ih da to i zavrse u razumnom roku. Kako ce Ribe same konstantno razmisljati o tome sta zele u zivotu, sami cete se pitati kako se vi uklapate u tu jednacinu. Zrtvovace svoje potrebe i osjecanja zbog drugih, pa mozete imati utisak da su slabi i da morate da brinete o njima. Idealizuju odnose i od vas ce imati hiljade ocekivanja.
ja bi voljela ovu drugu varijantu 😃ih bre,zamisli nas dvije u Becu ustvari tri ni Nada nema posla,zvat cemo i nju 😆a Drya i Smeki ce nam dolaziti na godisnji odmor 😃 mozda i njih nagovorimo da ostanu 😆