Odmah sam rekla kad sam videla na tv-u isto ovo sto je i ovaj novinar rekao..🤣
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/503216/IZA-KULISA-Putinove-posete-Kad-kisne-Vucic-kisnu-svi?ref=fbblic
🏏T20 Asia Cup 2025: Match 19 - Final: India vs Pakistan @Dubai🏏
DIL DOORMAT 27.9
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 28th Sep 2025 - WKV
BOOTH ROAMING 28.9
Is noina mandira post plastic surgery?
CID episode 81 - 27th September
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 28, 2025 EDT
70th Filmfare Awards Nominations
Ranbir Kapoor Birthday Celebration Thread 🎂🎂
Revisiting 90's nostalgia
Diana praises Deepika Padukone’s work ethic
🎶🎵Tribute to Lata Mangeshkar on Her 96th Birth Anniversary🎵🎶
SAMAR ki hogi re entry !!
Mihir ka Noina pe ato..oot vishwas
Geetanjali to die?
Ahaan’s next with Sanjay Bhansali? 🔥
Maan and Geet- Love Wins Against All Odds..
Odmah sam rekla kad sam videla na tv-u isto ovo sto je i ovaj novinar rekao..🤣
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/503216/IZA-KULISA-Putinove-posete-Kad-kisne-Vucic-kisnu-svi?ref=fbblic
Nema nam Biki 😕 a ni Dal se vise ne javlja 😕
djevojke,nadam se da je kod vas sve ok 🤗
Ja sam radila, kao sto znate ,imam posla preko glave a za vikend goste..koristim svaki slobodni trenutak da se druzim sa vama,cak i ako to znaci da necu stici da jedem ili da se istusiram..😃
🤗od srca ti zelim da sto prije rijesis sve obaveze ❤️
Hvala, ali kao sto rekoh daleko je penzija😆 ...sada je samo pocetak, ocekujem da ce biti sve vise posla..za moje dobro, ili se vidimo dogodine u Becu..😆ja bi voljela ovu drugu varijantu 😃ih bre,zamisli nas dvije u Becu ustvari tri ni Nada nema posla,zvat cemo i nju 😆a Drya i Smeki ce nam dolaziti na godisnji odmor 😃 mozda i njih nagovorimo da ostanu 😆
Samo ne znam da li u Becu ima dovoljno frajera koji bi ispunili sve nase zahteve ..kazi ti lepo svamiju da pocne da nam trazi neke sponzore...🤣Vec znas sta volimo...🤣
nemoj da nam on trazi,ostat cemo praznih ruku 😆pazi,njegovi su kriterijumi jako visoki kad se prihvati takvog posla 😆svakom muskarcu nadje manu 😆
Dobro jutro 😛 napokon sam se naspavala 😃
odgledala sam prvi dio 😃 preslatki su
Da, meni se jako dopada kako se razvija njihov odnos. Ona ima tako mnogo poverenja u njega, On je njen prijatelj i zastitnik. 😳aha,on je decko koji se moze voljeti cijeli zivot 😊
Samo jos ona da to shvati. Pogledaj joj izraz lica na poslednjoj slici. Razmislja 😉da,a malo je i drugarica forsira 😆
Pokusava da joj otvori oci. Da se ne zamajava pricom o prijateljstvu, Stvari posmatracu sa strane izgledaju sasvim drugacije. 😉😃@bold 🤣🤣
ovo je na moj racun 😆
Samo ako se osecas da te forsiram 😆 😆 😆
Uostalom i izgledaju. 😉ma kakvi,ti meni samo otvaras oci 😆😆ps.a ja sumnjam u to izgledanje,sta cu kad sam beznadezan slucaj 🤣
Ooo sta cu sa tobom? 😉 Valjda cu te uspeti ubediti. 😆😃moram ti pozeljeti srecu u tom poslu 😆
Hvala, hvala. Vidim da ce mi trebati. Ali ja ne odustajem 😉 😃😳nisi zaboravila da sam ja iz Bosne 😆
Pa sta? I ja sam . Skoro 😆
Moji su rodjeni u Bosni. Tamo sam isla kod babe i dede na raspustu.Cak sam i krave cuvala. Jednom doduse. 😆🤣🤣ode kafa po tastaturi 😆😆cekaj dok Drya ovo procita 😆
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=BpSCnjqp0wc[/YOUTUBE]
Nema nam Biki 😕 a ni Dal se vise ne javlja 😕
djevojke,nadam se da je kod vas sve ok 🤗Biki ce se javiti ne brini. Za Dal ne znam. Mozda je u poslu. Cini mi se da za vikend treba da preda gotov posao.Danas je imala tu pometnju pa mozda sad nadoknadjuje. Bar se nadam da nije nesto gore 😕
Tako je Nado...nisam ni morala da objasnjavam..ti si tu...🤗Pa trudila sam se da ne panicim 🤗
Ali si bila na ivici iako si sve znala...😆 🤗