Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 27th Sep 2025 - WKV
DIL DOORMAT 27.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 27, 2025 || EDT
Sabse Nalla Kaun in gen 4
Book Talk Reading Challenge: open to volunteers
Anupamaa 26 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Is noina mandira post plastic surgery?
BOOTH ROAMING 28.9
70th Filmfare Awards Nominations
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 28, 2025 EDT
CID episode 81 - 27th September
Revisiting 90's nostalgia
SAMAR ki hogi re entry !!
Diana praises Deepika Padukoneโs work ethic
Ranbir Kapoor Birthday Celebration Thread 🎂🎂
Mihir ka Noina pe ato..oot vishwas
Ahaanโs next with Sanjay Bhansali? 🔥
🏏T20 Asia Cup 2025: Match 19 - Final: India vs Pakistan @Dubai🏏
🎶🎵Tribute to Lata Mangeshkar on Her 96th Birth Anniversary🎵🎶
Sta on bese u horoskopu ๐ฒ Moj je jarac, on mi nista ne bi rekao, cak i kad bih se razbolela i legla, reko bi mi,ajde sta se tu izlezavas nije ti nista.. Zavidim zenama koje imaju nekoga ko se iskreno brine za njih..pa makar to i bilo lazno..verujem da je to lep osecaj..๐
Laku noc drugari, odoh da se istusiram pa u krevet, opet cu spavati samo par sati...๐
evo nesto da vam popravi jutro ๐Da, bas da popravi jutro, pogotovo ovako tmurno i sivo๐๐๐ Pozdrav sima, ako neko slucajno ide danans na paradu, pozdravite mi Putina๐๐๐hello tijara ๐znaci i ti volis ovog lika ๐Ko ga ne voli?๐๐๐ To je nemoguce๐๐๐
Dobro jutro ๐ napokon sam se naspavala ๐
skorpija ๐on se uvijek brine ali i pretjeruje u tomenaravno da covjeku godi ta paznja,posebno ribama koje uzivaju u tome,ali dosadi sa tim stalnim nadgledanjem ๐uh,ja sam mastala o jednoj osobi koja je u znaku jarca,znaci dobro bi se zah...a ๐da znas da nebi mogla podnijeti da mi kaze tako nesto slomilo bi meMada mi je malo cudno,jarac i riba se i slazu zbog toga sto jarac voli drzati stvari pod kontrolom i brinuti o svemu a riba voli da neko brine o njoj.Jedina mana je sto jarac voli da pretjera u toj svojoj dominatnosti i onda nastaje haos ๐ Koliko ja znam ove veze su jako dobra ako jarac zna sam sebe zauzdatiMozda je kod tvog swamija jaci podznak ๐jao bre,napisa doktorsku disertaciju o horoskopskim znakovima ๐คฃ