E nasli su gde ce zatezati. Sve su zbrzili i vencanje, Veridbe nije ni bilo a sad ce sa PBN da otezu . 😕
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 21 Aug 2025 EDT
DASHI FUTTT 21.8
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Aug 2025 EDT
Out Now - Official Preview - The Ba***ds Of Bollywood
Book talk reading challenge September 2025 ~ Sign up open!
Chal jhooti; Shaadi ka Har nhi Fansi ka zehrila Fanda (pics only)
Media in India: Democracy’s Watchdog or Power’s Megaphone?
Mann main koi aur, shaadi se kisi aur
THAKELA LOVE 22.8
August disaster. Will Param Sundari save BW this month?
Anupamaa 21 Aug 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Vivek Agnihotri - Nobody Should Name Their Child Taimur
Vivek Agnihotri Calls Maharashtrian food 'gareebon ka khana'
Proud Parents SRK-Gauri Watch Aryan 🥰
27 years of Dil Se
Danger - Param Sundari | Sidharth M, Janhvi K | SONG OUT
E nasli su gde ce zatezati. Sve su zbrzili i vencanje, Veridbe nije ni bilo a sad ce sa PBN da otezu . 😕
Slazem se sa tobom Kety. A na ovoj slici se vidi majcina "sreca" i kiseli osmeh 😆
Hvala Biki za caps, Tako se lepo sve vidi. 😃pa ni Sags nije odusevljena ali Bunty 😆😆
Nije . Bas se lepo vidi. Ali ja sam mamu izdvojila jer je ona napravila shranje na vencanju. Zabole Buntya. On je dobio sta je hteo. Vencao se i dovukao dragu mamu . 😃a tek onaj promo za PBN,kad pokusava izgladiti stvari 😆😆😆ali covjece,maestralno su to odradili oboje 😃
Evo sad sam ponovo pogledala promo. Cini mi se da ce on to brzo popraviti 😉nece 😆 nista od PBN 😆😆
E nasli su gde ce zatezati. Sve su zbrzili i vencanje, Veridbe nije ni bilo a sad ce sa PBN da otezu . 😕pa udovoljio je maminim zeljama,sada je red na zenu 😃
Ja mislim da on svo vreme zadovoljava zapravo sebe. Trebao je mamu na vencanju - doveo je. Hteo je da se venca - vencao se. Ovaj mali problemcic sa zenom ce da sredi pa ce i tu PBN dobiti.
Dal,pa gdje link za novi topic 😲 a bas sam se raspisala 🤣
sinoc si samo nestala,nadam se da je sve ok 🤔