Favourite soaps (invited only) #19 - Page 104

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

48.1k

Users

6

2.2k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: sladjana333

Oni su zarili i palili...😃

Oni su bili stvarno nesto posebno i jedinstveno u EX YU,daj Boze da opet imadne se ovakva grupa na nasim prostorima,ali tesko...

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=_7Q1A1mYDik[/YOUTUBE]
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Izvinte, imala frku na drugom frontu pa odlutala 😃

Potpuno se slazem sa Sladjom, evo mi smo sve ovde zahvalne Bogu sto se u zadnjem momentu predomislio...😊 Sta bi mi sada ovde bez tebe...
😃⭐️

Sladja:

Ja sam isto sama naucila da sijem na "Bagat" masini "Slavica" se zove, uzimala sam "Burde", vadila snitove i sila sam sama sebi dosta interesntnih stavi...to je bilo dok se nisam udala...sada samo nesto suzim, zakrpim...nerviram se mnogo za masinom...ne radi mi dobro...nosila sam je na popravku...ali i dalje preskace...moje kcerke nemaju pojma da siju...nisu ni probale...nemaju nikada vremena za to...

I mene zeza moja Singerica, davnih godina kupljena u Nemackoj, vise nigde nit ima delova nit servisa za to, pa dok stepa i ja pomalo krpim i menjam rajfesluse, mada koliko se iznerviram vise mi se isplati da platim kod ovih zenica na Banovom Brdu koje vrse popravke i prepravke...al opet volim pomalo nesto da sivuckam...mada sada sve manje kad non stop strikam po tastaturi 😃😆

Tesko ces naci majstora za tu masinu...a on ce ti ti uzeti vise nego da kupis novu...a sto se tice strikanja po tastaturi...isti slucaj...😆
kop93 thumbnail

Uhhh 😃

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=FLvgBxEj-JI&list=PLVEYn4UWUFguOF_CeQQ2ITCGJRPcV6YIT[/YOUTUBE]

sladjana333 thumbnail

Originally posted by: kop93

Oni su bili stvarno nesto posebno i jedinstveno u EX YU,daj Boze da opet imadne se ovakva grupa na nasim prostorima,ali tesko...

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=_7Q1A1mYDik[/YOUTUBE]

Grupe, tesko...bio je Tose Proeski,😭 tog potencijala...da bude popularan u celoj bivsoj Yugi...ne verujem da ce skorije neko pojaviti...
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: sladjana333

Namestis, kao slucajno,... samo cipka od donjeg vesa...😉😆 ako je imao neko "zanimljiv" u razredu...😆

Jao Sladjo 😆, Kopice 😆 Toliko sam se ismejala veceras, pojma nemate, stomak me zabolio, covece...dje nadje ovaj triko, i Sladjo, bre, opasnice, sve si stoseve znala...koja su to vremena bila...😳 kad se samo setim 😆, ubi nas profa iz fiskulture, ali zato osvajanja u trikou i pogledi "simpatije"...neprocenjivo...😆😆😆 Jeco, mila sta ti kazes na ovu osvajacku cipkanu taktiku 🤣 Ahhh, secanja...upiskit cu se od smejanja...i secanja😆
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Jao Sladjo 😆, Kopice 😆 Toliko sam se ismejala veceras, pojma nemate, stomak me zabolio, covece...dje nadje ovaj triko, i Sladjo, bre, opasnice, sve si stoseve znala...koja su to vremena bila...😳 kad se samo setim 😆, ubi nas profa iz fiskulture, ali zato osvajanja u trikou i pogledi "simpatije"...neprocenjivo...😆😆😆 Jeco, mila sta ti kazes na ovu osvajacku cipkanu taktiku 🤣 Ahhh, secanja...upiskit cu se od smejanja...i secanja😆

Kazem 🤣
sladjana333 thumbnail

🤣 Branka, tako je bilo...😉😆 Jeci je ovo kao naucna fantastika...sve nestvarno...verovatno se pita, cemu li se ove zene smeju i odusevljavaju...😆
kop93 thumbnail

Izvinte, imala frku na drugom frontu pa odlutala 😃

Potpuno se slazem sa Sladjom, evo mi smo sve ovde zahvalne Bogu sto se u zadnjem momentu predomislio...😊 Sta bi mi sada ovde bez tebe...
😃⭐️

Sladja:

Ja sam isto sama naucila da sijem na "Bagat" masini "Slavica" se zove, uzimala sam "Burde", vadila snitove i sila sam sama sebi dosta interesntnih stavi...to je bilo dok se nisam udala...sada samo nesto suzim, zakrpim...nerviram se mnogo za masinom...ne radi mi dobro...nosila sam je na popravku...ali i dalje preskace...moje kcerke nemaju pojma da siju...nisu ni probale...nemaju nikada vremena za to...

I mene zeza moja Singerica, davnih godina kupljena u Nemackoj, vise nigde nit ima delova nit servisa za to, pa dok stepa i ja pomalo krpim i menjam rajfesluse, mada koliko se iznerviram vise mi se isplati da platim kod ovih zenica na Banovom Brdu koje vrse popravke i prepravke...al opet volim pomalo nesto da sivuckam...mada sada sve manje kad non stop strikam po tastaturi 😃😆

A sta bih ja bez vas 🤗 nema sta naucile smo stikati po tastaturi samo tako,remek djela nam izlaze 😆

Hej veceras mi leptop spina 😲😡 ako me nestane da znate da je to,nemam pojma koji mu je,dosad bio ko satic.

sladjana333 thumbnail

Oni su bili fantasticni...😃

http://www.youtube.com/watch?v=ST1qFjosKOU
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: kop93

A sta bih ja bez vas 🤗 nema sta naucile smo stikati po tastaturi samo tako,remek djela nam izlaze 😆

Hej veceras mi leptop spina 😲😡 ako me nestane da znate da je to,nemam pojma koji mu je,dosad bio ko satic.

Sta mu bi...umorio se i on...jao meni koliko je sati😕...sreca te je suta nedelja...😃😆