Deepika starts shooting for King
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 20, 2025 Episode Discussion Thread
🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
Anupamaa 20 -24 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Downfall is Real! No one even cares for SPA pics this year
Star Parivaar Ki Favourite Saas
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 21, 2025 Episode Discussion Thread
Baseer’s Accent
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 21st Sep 2025 - WKV
Akshay Kumar Is Back To Giving Hits
H-1B Visa Crisis: Families Forced to Return, Futures at Stake
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Happy Birthday Kareena Kapoor 💐🎊
Chunkey Panday happiest for Ahaan’s success (Saiyaara)
Jobless Poddars
Tabu likes a reel shading Deepika on Instagram
24 years of Ajnabee
Saiyaaara spoof
Originally posted by: loveansh
Izvinte, imala frku na drugom frontu pa odlutala 😃
Potpuno se slazem sa Sladjom, evo mi smo sve ovde zahvalne Bogu sto se u zadnjem momentu predomislio...😊 Sta bi mi sada ovde bez tebe...😃⭐️
Sladja:
Ja sam isto sama naucila da sijem na "Bagat" masini "Slavica" se zove, uzimala sam "Burde", vadila snitove i sila sam sama sebi dosta interesntnih stavi...to je bilo dok se nisam udala...sada samo nesto suzim, zakrpim...nerviram se mnogo za masinom...ne radi mi dobro...nosila sam je na popravku...ali i dalje preskace...moje kcerke nemaju pojma da siju...nisu ni probale...nemaju nikada vremena za to...
I mene zeza moja Singerica, davnih godina kupljena u Nemackoj, vise nigde nit ima delova nit servisa za to, pa dok stepa i ja pomalo krpim i menjam rajfesluse, mada koliko se iznerviram vise mi se isplati da platim kod ovih zenica na Banovom Brdu koje vrse popravke i prepravke...al opet volim pomalo nesto da sivuckam...mada sada sve manje kad non stop strikam po tastaturi 😃😆
Oni su bili stvarno nesto posebno i jedinstveno u EX YU,daj Boze da opet imadne se ovakva grupa na nasim prostorima,ali tesko...[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=_7Q1A1mYDik[/YOUTUBE]
Originally posted by: sladjana333
Namestis, kao slucajno,... samo cipka od donjeg vesa...😉😆 ako je imao neko "zanimljiv" u razredu...😆
Jao Sladjo 😆, Kopice 😆 Toliko sam se ismejala veceras, pojma nemate, stomak me zabolio, covece...dje nadje ovaj triko, i Sladjo, bre, opasnice, sve si stoseve znala...koja su to vremena bila...😳 kad se samo setim 😆, ubi nas profa iz fiskulture, ali zato osvajanja u trikou i pogledi "simpatije"...neprocenjivo...😆😆😆 Jeco, mila sta ti kazes na ovu osvajacku cipkanu taktiku 🤣 Ahhh, secanja...upiskit cu se od smejanja...i secanja😆
Jao Sladjo 😆, Kopice 😆 Toliko sam se ismejala veceras, pojma nemate, stomak me zabolio, covece...dje nadje ovaj triko, i Sladjo, bre, opasnice, sve si stoseve znala...koja su to vremena bila...😳 kad se samo setim 😆, ubi nas profa iz fiskulture, ali zato osvajanja u trikou i pogledi "simpatije"...neprocenjivo...😆😆😆 Jeco, mila sta ti kazes na ovu osvajacku cipkanu taktiku 🤣 Ahhh, secanja...upiskit cu se od smejanja...i secanja😆
Izvinte, imala frku na drugom frontu pa odlutala 😃
Potpuno se slazem sa Sladjom, evo mi smo sve ovde zahvalne Bogu sto se u zadnjem momentu predomislio...😊 Sta bi mi sada ovde bez tebe...😃⭐️
Sladja:
Ja sam isto sama naucila da sijem na "Bagat" masini "Slavica" se zove, uzimala sam "Burde", vadila snitove i sila sam sama sebi dosta interesntnih stavi...to je bilo dok se nisam udala...sada samo nesto suzim, zakrpim...nerviram se mnogo za masinom...ne radi mi dobro...nosila sam je na popravku...ali i dalje preskace...moje kcerke nemaju pojma da siju...nisu ni probale...nemaju nikada vremena za to...
I mene zeza moja Singerica, davnih godina kupljena u Nemackoj, vise nigde nit ima delova nit servisa za to, pa dok stepa i ja pomalo krpim i menjam rajfesluse, mada koliko se iznerviram vise mi se isplati da platim kod ovih zenica na Banovom Brdu koje vrse popravke i prepravke...al opet volim pomalo nesto da sivuckam...mada sada sve manje kad non stop strikam po tastaturi 😃😆
A sta bih ja bez vas 🤗 nema sta naucile smo stikati po tastaturi samo tako,remek djela nam izlaze 😆Hej veceras mi leptop spina 😲😡 ako me nestane da znate da je to,nemam pojma koji mu je,dosad bio ko satic.