Favourite soaps (invited only) #19 - Page 105

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

48.1k

Users

6

2.2k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: loveansh

Jao Sladjo ๐Ÿ˜†, Kopice ๐Ÿ˜† Toliko sam se ismejala veceras, pojma nemate, stomak me zabolio, covece...dje nadje ovaj triko, i Sladjo, bre, opasnice, sve si stoseve znala...koja su to vremena bila...๐Ÿ˜ณ kad se samo setim ๐Ÿ˜†, ubi nas profa iz fiskulture, ali zato osvajanja u trikou i pogledi "simpatije"...neprocenjivo...๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Jeco, mila sta ti kazes na ovu osvajacku cipkanu taktiku ๐Ÿคฃ Ahhh, secanja...upiskit cu se od smejanja...i secanja๐Ÿ˜†

Jeste Love,Sladja nam zna puno taktika osvajanja,opasnica ๐Ÿ˜ƒ a Jeca ima veceras satove povjesti iz nase mladosti ๐Ÿ˜† jest da se snebiva, al vidim upija sve ๐Ÿ˜†

E Jeco taj bajni triko je bio uzak,zalijepit na nama,sve se ocrtavalo,a sta mislis obuces triko i ispod njega cipkane carape.nailonke,muski padaju u trans,kad ti Kopica kaze ๐Ÿ˜†

kop93 thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Sta mu bi...umorio se i on...jao meni koliko je sati๐Ÿ˜•...sreca te je suta nedelja...๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜†

Neznam sta mu je,valjda i on mora svoje proterat ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜† uf jeste kasno je

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: kop93

Neznam sta mu je,valjda i on mora svoje proterat ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜† uf jeste kasno je

Jeste,... stvarno smo preterale...๐Ÿ˜†

Laku noc!๐Ÿค—

kop93 thumbnail
Drage moje,veceras nam je bilo bas prelijepo,isle smo u nasu mladost ,a toga se je uvijek lijepo sjetiti.๐Ÿ˜ณ a Jeca u povijest ๐Ÿ˜†

Oci mi se sklapaju ,nemogu vise,za veceras doza ispunita ๐Ÿ˜† a sutra nastavljamo,zelim vam laku noc โค๏ธ i slatke snove ๐Ÿค—
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Oni su zarili i palili...๐Ÿ˜ƒ

E, jesu vala...bili su glavni po celoj Jugi.๐Ÿ˜ƒ Ja sam imala frizuru ko Brega ๐Ÿคฃ
Sneha.Love thumbnail

๐Ÿคฃ Branka, tako je bilo...๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜† Jeci je ovo kao naucna fantastika...sve nestvarno...verovatno se pita, cemu li se ove zene smeju i odusevljavaju...๐Ÿ˜†

Jes bilo tako, sve priznajem ๐Ÿ˜† Ah ta divna vremena, setih se sada moje prve prave simpatije, tamo u nekom 6-om razredu osnovne, gledali se tako, kad bi se pipnuli (ko u indijskim serijama) to bi bilo savrsenstvo...i tako, fizicko je bilo tek posebna prica, sve zbog doticnog trikoa, pa bi se posle fizickog i svih tih cipkastih detalja, emocije digle na kvadrat a jedino sto se moglob tada radit (takva su, jelte, vremena bila) je da se jurcamo medjusobno, i cerekamo ko sumanuti ukoliko bi ruka negde strajfala po zabranjenim zonama.๐Ÿคฃ

Elem, imali smo mi tada neke vrecice za opremu za fizicko, obicno sivane u kucnoj radinosti (kod kuce, mislim) koje su na vrhu imale uckur koji bi tu vrecicu stegnuo da ne ispadne oprema, i tako se vitlamo moj Nikola i ja, on mene kao juri, ja kobajagi bezim i cicim, on vitla sa tom vrecicom i spoplete me i ja padnem koliko sam duga (a bila sam najvislja u razredu, od devojcica) i siroka (a i nisam bila nesto siroka,) i oderem koljeno na nekom soderu. On se siroce polomio da donese vodu da isper krv junacku, a ja sam samo gledala u njegove oci i osecala njegove ruke na mojoj nozi ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜† I danas imam oziljak na kolenu, ko secanje na moju prvu ljubav๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜Š
E, bas ste me oraspolozile...al moram da odem, pa se ponovo vratim...
๐Ÿ˜ƒ
Sneha.Love thumbnail

Jeste,... stvarno smo preterale...๐Ÿ˜†

Laku noc!๐Ÿค—

๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Slatke li price za laku noc Vidim da ste sve polegale. Hvala za divno vece, jesam se vala nasmejala ko nenormalna...hvala za ove divne pesme, sto ste postavile VM, jes vala Sladjo Dado Topic i Sladjana Milosevic su takodjer zarili i palili i njihova Princezaโญ๏ธ...odoh ja jos malo da svrckam...vidimo se sutra. Laku vam noc zelim โญ๏ธ
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

kop93 thumbnail

Hahahahah ๐Ÿ˜† tu sam,samo mi komp sin namjestao,sav se rastelovo,kazem mi sin majko ti svud stignes da bacis oko,nakupis svega okolo i onda ti komp zarda i pocne spinati๐Ÿ˜†
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: kop93

Jeste Love,Sladja nam zna puno taktika osvajanja,opasnica ๐Ÿ˜ƒ a Jeca ima veceras satove povjesti iz nase mladosti ๐Ÿ˜† jest da se snebiva, al vidim upija sve ๐Ÿ˜†

E Jeco taj bajni triko je bio uzak,zalijepit na nama,sve se ocrtavalo,a sta mislis obuces triko i ispod njega cipkane carape.nailonke,muski padaju u trans,kad ti Kopica kaze ๐Ÿ˜†

Ipak sam ja za mini suknje vise ๐Ÿ˜†