Returning of the written off #53 Invited only - Page 90

Created

Last reply

Replies

940

Views

51.7k

Users

7

3.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

I apropo "nivoa" DD , zaboravila sam da kazem, ona meni i nije neka glumica. Iskreno bila sam sokirana kad sam videla da su njena gluma u Madubali i Sanajina u IPKKND potpuno iste. Njih dve su u vrhu popularnosti a meni stvarno nije jasno zasto. Prats je mnogo bolje odglumila u BV od njih dve zajedno. Evo uporedi Sanajinu glumu u Rangrasiji i u IPKKND. Meni je Paro kao da gledam Kusi ponovo.

Meni su i DD i Sanaja super,naravno Prats je van konkurencije..sve tri su prelepe, a tu bih dodala Kritiku, i ona mi je super..😃
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Nadice ,evo ga zeko🤪i par slicica😊

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Meni su i DD i Sanaja super,naravno Prats je van konkurencije..sve tri su prelepe, a tu bih dodala Kritiku, i ona mi je super..😃

One jesu lepe to nije spo*no ali ne mislim da su neke ekstra glumice zaista. Pa pogledaj kako Barun glumi. Svo troje se nalaze u samom vrhu popularnosti ali porediti ih ... Njih dve se zaista ne mogu meriti sa njim. Kritika mi je posle njih dve bila osvezenje iskreno da ti kazem.
Edited by nn027 - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
Vidim diskusiju na one slike Sida i DD.
Ja sam imala nameru nevezano za bilo kakvu pricu da postavim te slike jer je Sid na njima,posto je bilo otvaranje JDJ a DD se pojavila kao voditelj koliko sam skontala i naravno ucesnici iz proslog JDJ,ne znam jesu li svi bili.A sto se tice tih prica DD i Sid uopste ne ulazim,njihovi privatni zivoti su njihovi .
ps.Znam da se tu nista nije odnosilo na mene,ali sam imala potrebu da kazem koja mi je bila namera sto se tice slika😉
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Nadice ,evo ga zeko🤪i par slicica😊

Hvala Biki ❤️

Ako ga nece Drasti ima ko hoce 😆

Bikica_Biki thumbnail

One jesu lepe to nije spo*no ali ne mislim da su neke ekstra glumice zaista. Pa pogledaj kako Barun glumi. Svo troje se nalaze u samom vrhu popularnosti ali porediti ih ... Njih dve se zaista ne mogu meriti sa njim. Kritika mi je posle njih dve bila osvezenje iskreno da ti kazem.

Ja sad upadam kao sa marsa ovde,ali Nadice ne moze se porediti muski akteri _uloge sa zenskim,to je sasvim druga prica.
Isto kao sto i muskarci(cast sa izuzetcima) ne lice na zene,pa tako i njihove same uloge.
nn027 thumbnail

Vidim diskusiju na one slike Sida i DD.

Ja sam imala nameru nevezano za bilo kakvu pricu da postavim te slike jer je Sid na njima,posto je bilo otvaranje JDJ a DD se pojavila kao voditelj koliko sam skontala i naravno ucesnici iz proslog JDJ,ne znam jesu li svi bili.A sto se tice tih prica DD i Sid uopste ne ulazim,njihovi privatni zivoti su njihovi .
ps.Znam da se tu nista nije odnosilo na mene,ali sam imala potrebu da kazem koja mi je bila namera sto se tice slika😉

Hvala Biki za slike. One su nas samo podsetile na dva clanka koji su nedavno objavljeni. Prvi da su u vezi a drugi gde Drasti to demantuje.
nn027 thumbnail

Ja sad upadam kao sa marsa ovde,ali Nadice ne moze se porediti muski akteri _uloge sa zenskim,to je sasvim druga prica.
Isto kao sto i muskarci(cast sa izuzetcima) ne lice na zene,pa tako i njihove same uloge.

Ja racunam da je gluma posao kao svaki drugi. Moze da se radi manje ili vise dobro. U tom smislu sam ih poredila.
Bikica_Biki thumbnail

Hvala Biki ❤️

Ako ga nece Drasti ima ko hoce 😆

Naravno Nadice😳 Hteo neko ili ne uvek ima neko ko ga ceka😉
Bikica_Biki thumbnail
Moji slatki golupcici..❤️nikako im se neda ni u Mumbaju SR...jos uvek...uvek im neko poremeti planove i romantiku.😕
U Mumbaju:prvu noc deca upadose usred zahuktavanja ...i uzvrele strasti
Druga noc sinoc u epizodi,on lepo posuo latice ruza ,te na krevet ponovo romantika i taman da je poljubi u usta kad odnekud guster,😲tu skoci ,prepade se Zejn a Alija ga zeza i onda padose na krevet islomise ga.😆ujutru draga mama dolazi vidi njih dvoje sedeci zagrljeni spavaju na sofri,😲upadose svi tu i naravno Sazija sede na krevet ,svi skontase da se polomio ali misleci da su imali buran SR,a njih dvoje u zemlju da propadnu od stida☺️ iako nisu imali to,a nisu im rekli sta je bilo.
E danas opet treca noc-oni bez kreveta tu je deciji na sprat,uzalud Zejnov poklon spavacica kad ne mogu stati zajedno u taj krevetic,jos se on puce u glavu kada je poveo...
Ma cirkus zivi zaista..😆
ps.Pravila sam gifove od prekuce..sada samo ova dva postavljam veca.😉

Edited by Bikica - 11 years ago