Moji slatki golupcici..nikako im se neda ni u Mumbaju Sr...jos uvek...uvek ihm neko poremeti planove i romantiku.
u Mumbaju:prvu noc deca upadose usred zahuktavanja ...i uzvrele strastiDruga noc sinoc u epizodi,on lepo posuo latice ruza ,te na krevet ponovo romantika i taman da je poljubi u usta kad odnekud guster,tu skoci ,prepade se alija ga zeza i onda padose na krevet islomise ga.ujutreu draga mama dolazi vidi njih dvoje sedeci zagrljeni spavaju na sofri,upadose svi tu i naravno Sazija sede na krevet ,svi skontase da se polomio ali misleci da su imali buran SR,a njih dvoje u zemlju da propadnu od stida iako nisiu imali to,a nisu im rekli sta je bilo.E danas opet treca noc-oni bez kreveta tu je deciji na sprat,uzalud Zejnov poklon spavacica kad ne mogu stati zajedno u taj krevetic,jos se on puce u glavu kada je poveo...Ma cirkus zivi zaista..ps.Pravila sam gifove od prekuce..sada samo ova dva postavljam veca.😉
Biki gifovi su super. E bas sam se nasmejala. Mogu zamisliti scenu kad im je cela famislija upala u sobu 😆