Returning of the written off #53 Invited only - Page 91

Created

Last reply

Replies

940

Views

51.6k

Users

7

3.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Bikica

Moji slatki golupcici..nikako im se neda ni u Mumbaju Sr...jos uvek...uvek ihm neko poremeti planove i romantiku.

u Mumbaju:prvu noc deca upadose usred zahuktavanja ...i uzvrele strasti
Druga noc sinoc u epizodi,on lepo posuo latice ruza ,te na krevet ponovo romantika i taman da je poljubi u usta kad odnekud guster,tu skoci ,prepade se alija ga zeza i onda padose na krevet islomise ga.ujutreu draga mama dolazi vidi njih dvoje sedeci zagrljeni spavaju na sofri,upadose svi tu i naravno Sazija sede na krevet ,svi skontase da se polomio ali misleci da su imali buran SR,a njih dvoje u zemlju da propadnu od stida iako nisiu imali to,a nisu im rekli sta je bilo.
E danas opet treca noc-oni bez kreveta tu je deciji na sprat,uzalud Zejnov poklon spavacica kad ne mogu stati zajedno u taj krevetic,jos se on puce u glavu kada je poveo...
Ma cirkus zivi zaista..
ps.Pravila sam gifove od prekuce..sada samo ova dva postavljam veca.😉

Biki gifovi su super. E bas sam se nasmejala. Mogu zamisliti scenu kad im je cela famislija upala u sobu 😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Moji slatki golupcici..❤️nikako im se neda ni u Mumbaju SR...jos uvek...uvek im neko poremeti planove i romantiku.😕

U Mumbaju:prvu noc deca upadose usred zahuktavanja ...i uzvrele strasti
Druga noc sinoc u epizodi,on lepo posuo latice ruza ,te na krevet ponovo romantika i taman da je poljubi u usta kad odnekud guster,😲tu skoci ,prepade se Zejn a Alija ga zeza i onda padose na krevet islomise ga.😆ujutru draga mama dolazi vidi njih dvoje sedeci zagrljeni spavaju na sofri,😲upadose svi tu i naravno Sazija sede na krevet ,svi skontase da se polomio ali misleci da su imali buran SR,a njih dvoje u zemlju da propadnu od stida☺️ iako nisu imali to,a nisu im rekli sta je bilo.
E danas opet treca noc-oni bez kreveta tu je deciji na sprat,uzalud Zejnov poklon spavacica kad ne mogu stati zajedno u taj krevetic,jos se on puce u glavu kada je poveo...
Ma cirkus zivi zaista..😆
ps.Pravila sam gifove od prekuce..sada samo ova dva postavljam veca.😉

😆 Jao..znaci, sada ce malo tu da nam udaraju ceznju,a onda ce neki zaplet garantovano..mozda ono sa Barkat..😕
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

😆 Jao..znaci, sada ce malo tu da nam udaraju ceznju,a onda ce neki zaplet garantovano..mozda ono sa Barkat..😕

Jel' mislis na to sto ce pokusati da otruje Osmana?
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Da ,verovatno malo nam ceznje ...ali mislim da nece sad nesto odugovlaciti kao u BV,,rekli su da ce se radnja odvijati brze i usustini i jeste tako...e sad Barkat kupila tecnost i sipala u bazen ,a ta tecnos paralizuje osobu,znaci Osman je vec uleteo u bazen,ona i ima nameru da ubije Osmana.alija je ispricala Zejnu svoje sumnje za barkath i da je kupila tu tecnost posto je Alija pratila.Dok je Brakat to sipala u bazen aliju je svekrva poslala nesto pre toga u grad a Zejn je na poslu.Zubu je javio Aliji da je Barkath kod bazena ,posto je Alija rekla njemu da prati Barkath jer je on doma.alija skonta koja je namera Barkath i javi Zejnu.U precapu Zejn stize doma a osman pluta u bazenu. A taj Mer ima kcerku a to je ova podmetnuta Barkath.
@Nadice Ma samo da vidis faca to je sou zivi,a i sa gusterom je 😆Zejn s eprepao a alija nista,ona ga tako slatko zeza ...😆
nn027 thumbnail

Da ,verovatno malo nam ceznje ...ali mislim da nece sad nesto odugovlaciti kao u BV,,rekli su da ce se radnja odvijati brze i usustini i jeste tako...e sad Barkat kupila tecnost i sipala u bazen ,a ta tecnos paralizuje osobu,znaci Osman je vec uleteo u bazen,ona i ima nameru da ubije Osmana.alija je ispricala Zejnu svoje sumnje za barkath i da je kupila tu tecnost posto je Alija pratila.Dok je Brakat to sipala u bazen aliju je svekrva poslala nesto pre toga u grad a Zejn je na poslu.Zubu je javio Aliji da je Barkath kod bazena ,posto je Alija rekla njemu da prati Barkath jer je on doma.alija skonta koja je namera Barkath i javi Zejnu.U precapu Zejn stize doma a osman pluta u bazenu. A taj Mer ima kcerku a to je ova podmetnuta Barkath.
@Nadice Ma samo da vidis faca to je sou zivi,a i sa gusterom je 😆Zejn s eprepao a alija nista,ona ga tako slatko zeza ...😆

😆 Pa to mi i lici na nju, da je smirena i pribrana. Ona je uvek takva bilo sta da se desava. . Zejn je tu malo zbunjen,
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ja racunam da je gluma posao kao svaki drugi. Moze da se radi manje ili vise dobro. U tom smislu sam ih poredila.

Nadice,znam ja da se to konkretno odnosi na glumu ,o tome sam i ja pisala,muski akteri iznose drugacije,nemogu se porediti muski i zenski akteri sto se tice glume,bar ja mislim tako ili ja tako glediste imam...da me pogresno ne razumes sta sam htela reci.Ja koliko sam eto malo pogledala u zajednickoj epizodi onu glumicu iz RR uopste ne glumi lose,sve zavisi i do same uloge.
Dobro znate da nisam gledala nikog od njih..jedino SY i sad ZY.
Meni je vazna ta hemija izmedju njih i kako to iznose u datim trenutcima..
Edited by Bikica - 11 years ago
nn027 thumbnail

Nadice,znam ja da se to konkretno odnosi na glumu ,o tome sam i ja pisala,muski akteri iznose drugacije,nemogu se porediti muski i zenski akteri sto se tice glume,bar ja mislim tako ili ja tako glediste imam...da me pogresno ne razumes sta sam htela reci.Ja koliko sam eto malo pogledala u zajednickoj epizodi onu glumicu iz RR uopste ne glumi lose,sve zavisi i do same uloge.
Dobro znate da nisam gledala nikog od njih..jedino SY i sad ZY.
Meni je vazna ta hemija izmedju njih i kako to iznose u datim trenutcima..

U pravu si za hemiju i tu se slazem sa tobom. Meni se ne dopada kod Sanaje to sto , dok je gledam u RR, uopste ne vidim razliku izmedju te uloge i uloge koju je glumila u IPKND sa Barunom.

Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Pa sta je ovo? Gledam 55 epizodu B LJ. I Tanandi je tamo 🤢 a nigde prevoda 😕
nn027 thumbnail

🥺

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=CZp8M_-uGgc[/YOUTUBE]
nn027 thumbnail

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=1DMgxw63NJs[/YOUTUBE]
Sa prevodom je jos bolje ako je to uopste moguce.