Znam, i to veoma grubo..bukvalno je proklinjala novinare koji su izmislili pricu..ko da je Sid ,ne daj Boze gubav..😕
Razumem da se iznervirala ali zasto bas tako grubo. Meni on bas super izgleda.
Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread ~ 5th Sept, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 05 Sep 2025 EDT
MAIRAs REJECTION 4.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 04 Sep 2025 EDT
GEETU vs MAIRA 5.9
Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi 2: EDT # 2
Writers: Mad Dreamers or Silent Sages?
Maira Armaan Poddar
Akshara’s karma
🏆ANUPAMA WINS dance contest !!🏆
Alia is new global brand ambassador of Levis
The Soul Remembers - PraShiv SS
Should Janhvi Kapoor Get Married And Quit Acting
My Box Office Predictions for Baaghi 4
A clean-shaven Ranveer spotted at the airport
The most successful jodi in history of BW!
Priyanka actually deserved more from BW. Robbed twice!
Alia recent clicks
Happy Ending Kumkum Bhagya
SRKs looks for King
Znam, i to veoma grubo..bukvalno je proklinjala novinare koji su izmislili pricu..ko da je Sid ,ne daj Boze gubav..😕
Zdravo drugari🤗
Ja upadam,radim nesto😉 evo ga akteri iz filma zajedno sa Siidom-intervjuhttp://www.youtube.com/watch?v=iPMxDYqycBc
Zdravo Biki 😛
Sid dobro izgleda. Moze li koja slicica Biki?
Dal o cemu pricaju?
Pricaju o filmu, o radnji,o likovima, o poljubcu..naravno dizu dzevu objasnjavajuci da se glumica ne ljubi zaista sa glumcem vec njen lik,pravda se kako je snimljena scena..Sid jedva da kaze par reci..videla si..i to sto je rekao je bila upadica,sala..Pitaju ih ko su im omiljeni takmicari u JDJ..i tako..Rekli su puno ali glupo..😕
Hvala Dal.
Eto , ispade poljubac najbitniji dogadjaj 😕
Nikada ih necu shvatiti..
Lepo izgledaju zajedno..ali rekoh vam ja da DD nece Sida da gleda..
Devojka je demantovala da je sa njim u vezi.
Razumem da se iznervirala ali zasto bas tako grubo. Meni on bas super izgleda.
Ovih dana je policija rasterala demonstrante.Pootestovali su ker su Opet su silovane devojcice.😕 Ovamo se zgrazavaju nad poljupcem ali zato silovanja koliko hoces.
Kako ne razumes, nije on njen nivo..ona je mnogo popularnija od njega, iako ne mislim za nju da je umisljena, mislim da je u poslednje vreme prema njenom ponasanju prema kolegama definitivno promenila strategiju..a mozda je i razlog sto Sid vazi za zenskarosa,pa ne zeli da ljudi pomisle da je i ona jedna od onih za jedno vece ,sa kakvima se on jedino i vidja zbog nedostatka vremena..Ko bi ga znao,ali nije bez razloga definitivno,a samo njih dvoje znaju sta je razlog i kako je ona mogla tako nesto da kaze i ostane ziva..😕
Kako da ne bude silovanja Nado..ovamo na svakom koraku forsiraju ljubav..iscekivanje pred prvu bracnu noc..samo oni koji imaju novca mogu da se lepo ozene,a sirotinja..oni idu u bande ..🤢 celo drustvo im je cudno, celo to uredjenje definitivno ne ide u korak s vremenom,a ne mogu da se izdvoje ,tu je internet i razni sadrzaji, tu je musko drustvo..ne biva tako..🤢
Ma sve je to meni da izvines shranje. U 21. ne mogu na ulici da se drze za ruke a poljubac je javna sablazan. Svuda na svetu se desavaju lose stvari ali kod njih je deciji brak jos uvek sasvim normalna pojava u seoskim sredinama. Znaci silovanje devojcica je ko dobar dan. Jedini problem im je kad se neko pobuni i digne glas protiv toga. Inace sve je "super". 🤢