Returning of the written off #53 Invited only - Page 89

Created

Last reply

Replies

940

Views

51.7k

Users

7

3.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Znam, i to veoma grubo..bukvalno je proklinjala novinare koji su izmislili pricu..ko da je Sid ,ne daj Boze gubav..😕

Razumem da se iznervirala ali zasto bas tako grubo. Meni on bas super izgleda.
nn027 thumbnail

Nado, ce ubivamo li ovaj topik ? 😉😃

Ce ubivamo nego sta
nn027 thumbnail

Zdravo drugari🤗

Ja upadam,radim nesto😉 evo ga akteri iz filma zajedno sa Siidom-intervju
http://www.youtube.com/watch?v=iPMxDYqycBc

Zdravo Biki 😛
Sid dobro izgleda. Moze li koja slicica Biki?
Dal o cemu pricaju?

Pricaju o filmu, o radnji,o likovima, o poljubcu..naravno dizu dzevu objasnjavajuci da se glumica ne ljubi zaista sa glumcem vec njen lik,pravda se kako je snimljena scena..Sid jedva da kaze par reci..videla si..i to sto je rekao je bila upadica,sala..Pitaju ih ko su im omiljeni takmicari u JDJ..i tako..Rekli su puno ali glupo..😕

Hvala Dal.
Eto , ispade poljubac najbitniji dogadjaj 😕

Nikada ih necu shvatiti..

Ovih dana je policija rasterala demonstrante.Protestovali su jer su opet su silovane devojcice.😕 Ovamo se zgrazavaju nad poljupcem ali zato silovanja koliko hoces.
Edited by nn027 - 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Embedded image permalink

Lepo izgledaju zajedno..ali rekoh vam ja da DD nece Sida da gleda..

Devojka je demantovala da je sa njim u vezi.

Znam, i to veoma grubo..bukvalno je proklinjala novinare koji su izmislili pricu..ko da je Sid ,ne daj Boze gubav..😕

Razumem da se iznervirala ali zasto bas tako grubo. Meni on bas super izgleda.

Kako ne razumes, nije on njen nivo..ona je mnogo popularnija od njega, iako ne mislim za nju da je umisljena, mislim da je u poslednje vreme prema njenom ponasanju prema kolegama definitivno promenila strategiju..a mozda je i razlog sto Sid vazi za zenskarosa,pa ne zeli da ljudi pomisle da je i ona jedna od onih za jedno vece ,sa kakvima se on jedino i vidja zbog nedostatka vremena..Ko bi ga znao,ali nije bez razloga definitivno,a samo njih dvoje znaju sta je razlog i kako je ona mogla tako nesto da kaze i ostane ziva..😕
Daltoni thumbnail

Ovih dana je policija rasterala demonstrante.Pootestovali su ker su Opet su silovane devojcice.😕 Ovamo se zgrazavaju nad poljupcem ali zato silovanja koliko hoces.

Kako da ne bude silovanja Nado..ovamo na svakom koraku forsiraju ljubav..iscekivanje pred prvu bracnu noc..samo oni koji imaju novca mogu da se lepo ozene,a sirotinja..oni idu u bande ..🤢 celo drustvo im je cudno, celo to uredjenje definitivno ne ide u korak s vremenom,a ne mogu da se izdvoje ,tu je internet i razni sadrzaji, tu je musko drustvo..ne biva tako..🤢
nn027 thumbnail

Kako ne razumes, nije on njen nivo..ona je mnogo popularnija od njega, iako ne mislim za nju da je umisljena, mislim da je u poslednje vreme prema njenom ponasanju prema kolegama definitivno promenila strategiju..a mozda je i razlog sto Sid vazi za zenskarosa,pa ne zeli da ljudi pomisle da je i ona jedna od onih za jedno vece ,sa kakvima se on jedino i vidja zbog nedostatka vremena..Ko bi ga znao,ali nije bez razloga definitivno,a samo njih dvoje znaju sta je razlog i kako je ona mogla tako nesto da kaze i ostane ziva..😕

Ma svakog cuda za 3 dana dosta. Clanak je napisan pa je napisan i tu ne moze da promeni nista. A posto nije u vezi sa njim nema sta da se nervira. Istina ce i onako izaci na videlo. Ni to sto je demantovala joj nece pomoci,

nn027 thumbnail

Kako da ne bude silovanja Nado..ovamo na svakom koraku forsiraju ljubav..iscekivanje pred prvu bracnu noc..samo oni koji imaju novca mogu da se lepo ozene,a sirotinja..oni idu u bande ..🤢 celo drustvo im je cudno, celo to uredjenje definitivno ne ide u korak s vremenom,a ne mogu da se izdvoje ,tu je internet i razni sadrzaji, tu je musko drustvo..ne biva tako..🤢

Ma sve je to meni da izvines shranje. U 21. ne mogu na ulici da se drze za ruke a poljubac je javna sablazan. Svuda na svetu se desavaju lose stvari ali kod njih je deciji brak jos uvek sasvim normalna pojava u seoskim sredinama. Znaci silovanje devojcica je ko dobar dan. Jedini problem im je kad se neko pobuni i digne glas protiv toga. Inace sve je "super". 🤢
Edited by nn027 - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Ma sve je to meni da izvines shranje. U 21. ne mogu na ulici da se drze za ruke a poljubac je javna sablazan. Svuda na svetu se desavaju lose stvari ali kod njih je deciji brak jos uvek sasvim normalna pojava u seoskim sredinama. Znaci silovanje devojcica je ko dobar dan. Jedini problem im je kad se neko pobuni i digne glas protiv toga. Inace sve je "super". 🤢

A o tome kako tretiraju zene, necu ni da govorim..🤢
nn027 thumbnail
I apropo "nivoa" DD , zaboravila sam da kazem, ona meni i nije neka glumica. Iskreno bila sam sokirana kad sam videla da su njena gluma u Madubali i Sanajina u IPKKND potpuno iste. Njih dve su u vrhu popularnosti a meni stvarno nije jasno zasto. Prats je mnogo bolje odglumila u BV od njih dve zajedno. Evo uporedi Sanajinu glumu u Rangrasiji i u IPKKND. Meni je Paro kao da gledam Kusi ponovo.
nn027 thumbnail

Laku noc 😊