Returning of the written off #53 Invited only - Page 80

Created

Last reply

Replies

940

Views

51.9k

Users

7

3.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

what the 😲 pa izgleda da sam svasta propustila 😃
jesu to oni u ljubavi 😛

Jesu Kety. Nagledaces se lepih epizoda , kad budes mogla, i Rangrasije i Beskrajne ljubavi. 😉
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

a ovdje izgleda po starom,Kushi opet pravi probleme 😆

Malo. Ali stvari se razvijaju u dobrom pravcu 😉
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Drya

Drage moje hvala vam na svemu,ulepsale ste mi vece...Ja sad moram ici brzo da spavam inace tesko meni ujutru 😆

Laku noc 🤗

Laku noc Drajce 🤗

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Idem i ja pogledati danasnju epizodu, nesto zavrsavati pa na spavanje
Lepe i ugodne snove zelim svima🤗
----------------------------------
"Veceras u dubini moje duse...jedna je prica ...koju u reci ne mogu prevesti... postoje reci koje izgube znacenje kad se na papir prenesu... drugacije se u dusi citaju...znam..reci ce neko...ali kakva je to prica koja je neispricana...kao da ne postoji...I te kako postoji..to je ona prica sto kao grumen soli u grlu stoji...ona prica sto nas odvodi u polja nesanice...ona prica zbog koje ce nocas... mnogi prozori do kasno u noc ostati osvetljeni...mozda tako uspeju pobediti tamu unutar sebe...naslanjam glavu na prozorska okna...moju pricu pustam da se bez reci iz mene izlije ...ocima zamucnim posmatram svetla grada...I razmisljam...koliko ce veceras prica ostati neispricane...

nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Idem i ja pogledati danasnju epizodu, nesto zavrsavati pa na spavanje

Lepe i ugodne snove zelim svima🤗
----------------------------------
"Veceras u dubini moje duse...jedna je prica ...koju u reci ne mogu prevesti... postoje reci koje izgube znacenje kad se na papir prenesu... drugacije se u dusi citaju...znam..reci ce neko...ali kakva je to prica koja je neispricana...kao da ne postoji...I te kako postoji..to je ona prica sto kao grumen soli u grlu stoji...ona prica sto nas odvodi u polja nesanice...ona prica zbog koje ce nocas... mnogi prozori do kasno u noc ostati osvetljeni...mozda tako uspeju pobediti tamu unutar sebe...naslanjam glavu na prozorska okna...moju pricu pustam da se bez reci iz mene izlije ...ocima zamucnim posmatram svetla grada...I razmisljam...koliko ce veceras prica ostati neispricane...

Laku noc i od mene 🤗
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Dobro jutro 😊

Daltoni thumbnail

"I will be seen in an Indo-western look in Pyaar Tune Kya Kiya" - Pratyusha Banerjee

Pratyusha Banerjee is all set to woo her audience in an episodic of Pyaar Tune Kya Kiya on Zing.

Wednesday, June 04, 2014 | 11:56:59 AM IST (+05:30 GMT) | Copyright: India-forums.com/TellyBuzz | 5 Comments | 381 Views
Pratyusha Banerjee is very well known for her role as Anandi in Balika Vadhu and then for her stint in Bigg Boss Saath 7. Now the bubbly actress is back to fiction world with an episodic in Pyaar Tune Kya Kiya on Zing.
Talking about her role in the show Pratyusha says, "It's my story and I'm playing the lead in the episodic. This is a story of a girl who has come from a small town to Mumbai to fulfill her dream of becoming an actor. The reason for taking this episodic is that I really liked the story. I can't reveal much about the track as I want you to watch the series which will come on air after 2 or 3 weeks."
In real life as well Pratyusha belongs from a small town and later came to Mumbai to become an actress. Telling us about it the petite actress says, "Yes that's true and thus I could easily get into the skin of the character. Though the love part and all that is fiction but when you first time visit to a city like Mumbai, that experience of living alone in the city I was able to portray it well. That feeling of a new girl in the city, I felt the same in real when I first came to this place."
So how will be Pratyusha's look? She says, "It's a very nice and a girl next door look. Mine is going to be more of an indo-western avatar which is again different from what you saw in Balika Vadhu. I'm sure even the audience will love my new gaze."
What's in store for Pratyusha on TV? "I really don't know but want to return back on TV with a bang. I'm getting lot of offers but nothing that excites me. So I am waiting for the right role to come my way," concludes the actress.
We'll have to see whether Pratyusha's new look will be able to spread its magic or not. For now we wish her luck!
Daltoni thumbnail

Poznata bolnica, Johns Hopkins, napokon otkriva istinu o raku

Nakon godina uvjeravanja ljudi da je kemoterapija jedini nain borbe protiv raka, iz Johns Hopkins napokon poinju priati o alternativnim metodama...

1. Svaka osoba ima stanice raka u tijelu. Te se stanice ne pojavljuju u standardnim testovima, sve dok se ne namnoe na nekoliko milijardi. Kada lijenici govore pacijentima da nakon tretmana vie nemaju stanice raka u svojim tijelima, to samo znai da testovi ne mogu otkriti stanice raka, jer oni nisu dostigli mjerljivu veliinu.

2. Stanice raka pojavljuju se izme'u 6 i 10 puta u ivotu svake osobe.

3. Kada osoba ima snaan imunoloki sustav stanice raka bit e unitene i sprijeit e se razmnoavanje i formiranje tumora.

4 . Kada osoba ima rak to znai da ima nekoliko prehrambenih nedostatka. Uzrok moe biti genetika, okoli, hrana i nain ivota.

5. Da biste prevladali nutritivne nedostatake, promijenite nain prehrane i ukljuite dodatake prehrani. To e ojaati imunoloki sustav.

6. Kemoterapija podrazumijeva unitavanje stanica raka, ali tako'er unitavanje i zdravih stanica u kotanoj sri, probavnom traktu i sl., a moe uzrokovati i oteenje organa, kao to su jetra, bubrezi, srce, plua i dr.

7. Zraenja unitava stanice raka, ali ono spaljuje i oteuje i zdrave stanice, tkiva i organe.

8. U poetku se kemoterapijom ili zraenjem smanjuje veliina tumora, me'utim, daljnjom primjenom kemoterapije i zraenja, vie nema pozitivnih rezultata u eliminaciji tumora.

9. Kada je tijelo previe optereeno otrovima od kemoterapije i zraenja, imunoloki sustav je ugroen ili uniten, pa osoba moe podlei raznim vrstama infekcija i komplikacija.

10. Kemoterapija i zraenje mogu uzrokovati da stanice raka mutiraju i postanu otpo*ne i teko unitive. Operacija moe uzrokovati da se stanice raka proire na druge stranice.

11. Uinkovit nain za borbu protiv raka je IZGLADNJIVATI stanice raka, odnosno uskratiti im hranu nunu za multipliciranje.

ime se stanice raka hrane?

a) eer je hranitelj raka. Odricanje od eera uskratit e mu vanu hranu. Napomena: umjetna sladila poput NutraSweet, Equal, Spoonful, Neotame, itd. rade se od aspartama, a to je otrov. Bolja prirodna zamjena je med ili melasa, ali u vrlo malim koliinama. Kuhinjska sol sadri tetne dodatke koji joj daju bijelu boju. Bolja alternativa su Braggove amino-kiseline ili morska sol.

b) Mlijeko uzrokuje da tijelo proizvodi sluz, posebno u probavnom traktu. Rak se hrani sa sluzi. Prestanite konzumirati mlijeko i zamijenite ga s nezasla'enim sojinim mlijekom, i rak e gladovati.

c) Stanice raka rastu u kiselom okruju. Mesna dijeta je kisela i bolje je jesti ribu i malo piletine nego junetinu i svinjetinu. Meso tako'er sadri ivotinjske antibiotike, hormone rasta i parazite, koji su svi tetni, pogotovo za oboljele od raka.

d) Prehrana koja se sastoji od 80 % svjeeg povra i sokova, cjelovitih itarica, sjemenki, oraastih plodova, pomoi e tijelu da postane alkalino. Oko 20 % moe biti kuhane hrane, ukljuujui grah. Svjei sokovi od povra izvor su ivih enzima koji se lako apsorbiraju i doseu do stanine razine u roku od 15 minuta, kako bi hranili i pospjeili rast zdravih stanica.

Za dobivanje ivih enzima za izgradnju zdravih stanica pokuajte piti svjee sokove od povra (veina povra ukljuujui i klice) i jesti neko sirovo povre 2 ili 3 puta dnevno. Enzimi se unitavaju na temperaturi od 40 stupnjeva C.

e) Izbjegavajte kavu, aj i okoladu, koji imaju visoku razinu kofeina. Zeleni aj je bolja alternativa i ima anti-kancerogena svojstva. Voda: najbolje je piti istu vodu, ili filtriranu, kako bi se izbjegli toksini i teki metali u vodi iz slavine. Destilirana voda je kisela - izbjegavajte ju.

12 . Meso je teko probavljiv protein i zahtijeva puno probavnih enzima. Neprobavljena hrana ostaje u crijevima, trune i stvara dodatne toksine.

13. Stijenke stanica raka imaju tvrd proteinski omota. Suzdravajui se od konzumacije mesa osloba'a se vie enzima za napad na proteinske stijenke stanica raka i omoguuje se tijelu da ih unitava.

14. Neki dodaci jaaju imunitet (IP6, tonici za detoksikaciju, Essiac , antioksidansi, vitamini, minerali, esencijalne masne kiseline i sl.) i omoguuju da vlastite tjelesne stanice unite stanice raka. Ostali dodaci poput vitamina E potiu apoptozu ili programiranu staninu smrt - metodu kojom tijelo prirodno uklanja oteene, nepoeljne ili nepotrebne stanice.

15. Rak je bolest uma, tijela i duha. Proaktivan i pozitivan duh pomoi e vam da preivite u borbi s rakom.

Ljutnja, nepopustljivost i gorina stvaraju u tijelu stres i kiselost. Nauite se voljeti i opratati. Nauite se opustiti i uivati u ivotu.

16. Stanice raka ne mogu napredovati u kisikom bogatom okruju. Svakodnevno vjebanje i duboko disanje pomoi e da dobijete vie kisika na staninoj razini. Terapija kisikom jo je jedan nain kojim se unititavaju stanice raka.