what the 😲 pa izgleda da sam svasta propustila 😃jesu to oni u ljubavi 😛
Jesu Kety. Nagledaces se lepih epizoda , kad budes mogla, i Rangrasije i Beskrajne ljubavi. 😉
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 21st Oct 25
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 20th Oct 2025
DO PHOOL DO MALA 21.10
Deepika and Ranveer wish diwali with Dua
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct. 21, 2025 Episode Discussion Thread
Book Talk Reading Challenge & Book Bingo, November '25 || Sign-up OPEN
DIWALI AT PH 22.10
Indian tv Blockbuster ! Parvati & Tulsi : The OG Bahus Mahasangam Epi
Bill Gates To Appear on Kyunki?!
Veteran Actor Asrani Passes Away
🏏IPL 2026 Schedule: Time Table, Teams, Match List, Fixtures🏏
The Parth Bombshell
Mihir is a loser
Malti hinted at Baseer being gay!
No appreciation threads?
what the 😲 pa izgleda da sam svasta propustila 😃jesu to oni u ljubavi 😛
Drage moje hvala vam na svemu,ulepsale ste mi vece...Ja sad moram ici brzo da spavam inace tesko meni ujutru 😆
Laku noc 🤗
Idem i ja pogledati danasnju epizodu, nesto zavrsavati pa na spavanje
Lepe i ugodne snove zelim svima🤗----------------------------------"Veceras u dubini moje duse...jedna je prica ...koju u reci ne mogu prevesti... postoje reci koje izgube znacenje kad se na papir prenesu... drugacije se u dusi citaju...znam..reci ce neko...ali kakva je to prica koja je neispricana...kao da ne postoji...I te kako postoji..to je ona prica sto kao grumen soli u grlu stoji...ona prica sto nas odvodi u polja nesanice...ona prica zbog koje ce nocas... mnogi prozori do kasno u noc ostati osvetljeni...mozda tako uspeju pobediti tamu unutar sebe...naslanjam glavu na prozorska okna...moju pricu pustam da se bez reci iz mene izlije ...ocima zamucnim posmatram svetla grada...I razmisljam...koliko ce veceras prica ostati neispricane...
Nakon godina uvjeravanja ljudi da je kemoterapija jedini nain borbe protiv raka, iz Johns Hopkins napokon poinju priati o alternativnim metodama...
1. Svaka osoba ima stanice raka u tijelu. Te se stanice ne pojavljuju u standardnim testovima, sve dok se ne namnoe na nekoliko milijardi. Kada lijenici govore pacijentima da nakon tretmana vie nemaju stanice raka u svojim tijelima, to samo znai da testovi ne mogu otkriti stanice raka, jer oni nisu dostigli mjerljivu veliinu.
2. Stanice raka pojavljuju se izme'u 6 i 10 puta u ivotu svake osobe.
3. Kada osoba ima snaan imunoloki sustav stanice raka bit e unitene i sprijeit e se razmnoavanje i formiranje tumora.
4 . Kada osoba ima rak to znai da ima nekoliko prehrambenih nedostatka. Uzrok moe biti genetika, okoli, hrana i nain ivota.
5. Da biste prevladali nutritivne nedostatake, promijenite nain prehrane i ukljuite dodatake prehrani. To e ojaati imunoloki sustav.
6. Kemoterapija podrazumijeva unitavanje stanica raka, ali tako'er unitavanje i zdravih stanica u kotanoj sri, probavnom traktu i sl., a moe uzrokovati i oteenje organa, kao to su jetra, bubrezi, srce, plua i dr.
7. Zraenja unitava stanice raka, ali ono spaljuje i oteuje i zdrave stanice, tkiva i organe.
8. U poetku se kemoterapijom ili zraenjem smanjuje veliina tumora, me'utim, daljnjom primjenom kemoterapije i zraenja, vie nema pozitivnih rezultata u eliminaciji tumora.
9. Kada je tijelo previe optereeno otrovima od kemoterapije i zraenja, imunoloki sustav je ugroen ili uniten, pa osoba moe podlei raznim vrstama infekcija i komplikacija.
10. Kemoterapija i zraenje mogu uzrokovati da stanice raka mutiraju i postanu otpo*ne i teko unitive. Operacija moe uzrokovati da se stanice raka proire na druge stranice.
11. Uinkovit nain za borbu protiv raka je IZGLADNJIVATI stanice raka, odnosno uskratiti im hranu nunu za multipliciranje.
ime se stanice raka hrane?
a) eer je hranitelj raka. Odricanje od eera uskratit e mu vanu hranu. Napomena: umjetna sladila poput NutraSweet, Equal, Spoonful, Neotame, itd. rade se od aspartama, a to je otrov. Bolja prirodna zamjena je med ili melasa, ali u vrlo malim koliinama. Kuhinjska sol sadri tetne dodatke koji joj daju bijelu boju. Bolja alternativa su Braggove amino-kiseline ili morska sol.
b) Mlijeko uzrokuje da tijelo proizvodi sluz, posebno u probavnom traktu. Rak se hrani sa sluzi. Prestanite konzumirati mlijeko i zamijenite ga s nezasla'enim sojinim mlijekom, i rak e gladovati.
c) Stanice raka rastu u kiselom okruju. Mesna dijeta je kisela i bolje je jesti ribu i malo piletine nego junetinu i svinjetinu. Meso tako'er sadri ivotinjske antibiotike, hormone rasta i parazite, koji su svi tetni, pogotovo za oboljele od raka.
d) Prehrana koja se sastoji od 80 % svjeeg povra i sokova, cjelovitih itarica, sjemenki, oraastih plodova, pomoi e tijelu da postane alkalino. Oko 20 % moe biti kuhane hrane, ukljuujui grah. Svjei sokovi od povra izvor su ivih enzima koji se lako apsorbiraju i doseu do stanine razine u roku od 15 minuta, kako bi hranili i pospjeili rast zdravih stanica.
Za dobivanje ivih enzima za izgradnju zdravih stanica pokuajte piti svjee sokove od povra (veina povra ukljuujui i klice) i jesti neko sirovo povre 2 ili 3 puta dnevno. Enzimi se unitavaju na temperaturi od 40 stupnjeva C.
e) Izbjegavajte kavu, aj i okoladu, koji imaju visoku razinu kofeina. Zeleni aj je bolja alternativa i ima anti-kancerogena svojstva. Voda: najbolje je piti istu vodu, ili filtriranu, kako bi se izbjegli toksini i teki metali u vodi iz slavine. Destilirana voda je kisela - izbjegavajte ju.
12 . Meso je teko probavljiv protein i zahtijeva puno probavnih enzima. Neprobavljena hrana ostaje u crijevima, trune i stvara dodatne toksine.
13. Stijenke stanica raka imaju tvrd proteinski omota. Suzdravajui se od konzumacije mesa osloba'a se vie enzima za napad na proteinske stijenke stanica raka i omoguuje se tijelu da ih unitava.
14. Neki dodaci jaaju imunitet (IP6, tonici za detoksikaciju, Essiac , antioksidansi, vitamini, minerali, esencijalne masne kiseline i sl.) i omoguuju da vlastite tjelesne stanice unite stanice raka. Ostali dodaci poput vitamina E potiu apoptozu ili programiranu staninu smrt - metodu kojom tijelo prirodno uklanja oteene, nepoeljne ili nepotrebne stanice.
15. Rak je bolest uma, tijela i duha. Proaktivan i pozitivan duh pomoi e vam da preivite u borbi s rakom.
Ljutnja, nepopustljivost i gorina stvaraju u tijelu stres i kiselost. Nauite se voljeti i opratati. Nauite se opustiti i uivati u ivotu.
16. Stanice raka ne mogu napredovati u kisikom bogatom okruju. Svakodnevno vjebanje i duboko disanje pomoi e da dobijete vie kisika na staninoj razini. Terapija kisikom jo je jedan nain kojim se unititavaju stanice raka.