Returning of the written off #53 Invited only - Page 82

Created

Last reply

Replies

940

Views

51.9k

Users

7

3.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Ideja je odlicna. Jedino sto sam sad u poljskim radovima pa sam mrtva umorna kad dodjem sa njive.😛

Nema izgovora..to je samo 10 minuta..Svaka od nas radi ,ali ovo je vezba,a brzo daje rezultate..😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

10:46, 04.06.2014. Kakav naslov..😲🤣

Vodovodu iskljucena struja

Autor B.G. Izvor June vesti | Nis
Vodovod
"Vodosnabdevanje nije ugroeno"; Foto: NTV

Zbog velikih dugovanja u utorak je i upravnoj zgradi nikog Vodovoda iskljuena struja.

Ipak, u JKP "Naissus" tvrde da snabdevanje gra'ana vodom ni u jednom trenutku nije bilo ugroeno.

- Bez struje je ostala samo upravna zgrada, ali se u njoj nalaze raunari za daljinsko nadgledanje vodosistema. To znai da je kontrola bila samo usporena jer smo morali da pre'emo na rezervni sistem - kau u press slubi Vodovoda.

Kako je novinarima reeno Vodovod je poslednjih meseci uspeo da drastino smanji i on je jue bio neto manje od 5 miliona dinara.

- I taj dug je izmiren nakon to nam je jue posle 16h iskljuena struja. Ubrzo potom je struja ponovo ukljunea - kau u Vodovodu.

Podsetimo, zbog velikih dugovanja jue je struja iskljuena i "Optini", zgradi gradske uprave u Niu.

Za sada niko iz Elektrodistribucije nije eleo da govori o razlozima, a direktor Darko Bulatovi ve danima odbija da odgovori na telefonske pozive novinara Junih vesti.

"Dobijamo neispravne raune"

U nikom Vodovodu ne spore dugovanje za struju, ali tvrde da ve mesecima dobijaju neispravne raune za struju.

Oni tvrde da je od februara, kada je umesto nike elektrodistribucije obraun potronje poeo da vri EPS, u Vodovod stiglo preko 200 spo*nih rauna.

- Mi smo veliki sistem. Imamo skoro 100 brojila, a samo od februara smo morali da "reklamiramo" vie od 240 rauna. O svemu postoji zvanina prepiska sa EPSom - kau u Vodovodu

Nasa posla
Edited by nn027 - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Nije sto je nas , ali je stvarno najbolja faca u JDJ 😳

Bez konkurencije...🤪
nn027 thumbnail

Nema izgovora..to je samo 10 minuta..Svaka od nas radi ,ali ovo je vezba,a brzo daje rezultate..😉

Dal 5 sati motikam na njivi a ovo mi je stvarno visak. Kad zavrsim ima da prijonem na vezbanje 😃
nn027 thumbnail
A evo i nje. 😊
Partner joj bas i nije nesto 😕

Daltoni thumbnail

Dal 5 sati motikam na njivi a ovo mi je stvarno visak. Kad zavrsim ima da prijonem na vezbanje 😃

Tebe mora da bole ledja od motike, mora da postoji neka vezba koja pomaze posle motikanja..😃
nn027 thumbnail

Bez konkurencije...🤪

Ne vidim nista .
Daltoni thumbnail

A evo i nje. 😊
Partner joj bas i nije nesto 😕

Da, definitivno je nikakav..mislim da je izgubila dosta zbog toga..😕
Daltoni thumbnail

Zar je potrebno videti da bi znala o kome se radi...😆😳
nn027 thumbnail

Ovaj video cemo postavljati na prvoj strani topika, pa ce svaka od nas pre nego li krene da cita, morati da odradi ove vezbe..😉
Potrebno je samo deset minuta..sta je to za vas..😃

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Ql68ur7MELA#t=124[/YOUTUBE]

Ideja je odlicna. Jedino sto sam sad u poljskim radovima pa sam mrtva umorna kad dodjem sa njive.😛

Tebe mora da bole ledja od motike, mora da postoji neka vezba koja pomaze posle motikanja..😃

Za divno cudo ledja me ne bole ali zato imam upalu misica. Popijem tabletu pre i posle njive i kuliram. 😃