Smrala 60 kilograma da bi dobila silikone od tate!
Ovoj devojci koja je kuburila sa kilogramima bila je potrebna samo motivacija. Izgleda da su je od prevelike kilae vie muile samo premale grudi...
Poelo je 2009. godine kada je Dordina izgledala ovako/Foto Facebook, Georgina Baird
Dvadesetpetogodinja Dordina Berd iz Engleske smrala je jer joj je otac obeao da e joj platiti ugradnju silikona u grudi. Visoka je samo 155 cm, a imala je 111 kilograma i nosila konfekcijski broj 50. Me'utim, ova majka troje dece uspela je da prepolovi svoju kilau i sada nosi konfekcijski broj 8 i teka je samo 50 kilograma.
Nakon to je rodila drugo dete, Dordinin metabolizam je naglo usporio. Umesto da se kilogrami smanjuju, ona je bila sve vea. Njenoj kilai nije doprinosila ni njena ljubav prema okoladi i gaziranim piima. Njeno stanje postalo je zaarani krug, a depresija je uradila svoje. Nezadovoljstvo koje je oseala zbog izgleda, pokuavala je da izlei okoladom.
Umesto da skine 25kg koje je dobila u trudnoi, nabacila je jo 20. Ljudi su mislili da je ponovo trudna i na ulici su je esto pitali kada joj je termin poro'aja.
"Ne krivim ih. Bila sam toliko debela, da sam i izgledala kao da sam trudna. Njima je verovatno bilo neprijatnije nego mene, kada sam im govorila da nisam", ispovedila se Dordina.
2012. godine bila je jako blizu cilju/Foto Facebook, Georgina Baird
Cela porodica brinula je za Dordinu i njeno zdravlje, a naroito njen otac.
"Otac je uo kako se alim sestrama zbog veliine grudi, pa je reio da plati operaciju ugradnje silikonskih implantata. Vie nisam imala izgovora i bacila sam se na mravljenje. Bila sam jako motivisana", rekla je g'ica Berd.
Iako bismo svi vie voleli da nije tako, ali im je ova mlada majka poela da mravi, ivot joj je krenuo nabolje. Kada je dostigla konfekcijski broj 44 upoznala je svog budueg mua Eliota, a uskoro je bila u drugom stanju sa treim detetom.
Uprkos trudnoi, nastavila je svoj program zdrave ishrane i bez vika kilograma prola je kroz drugo stanje.
Svoju idealnu teinu i konfekscijski broj 8 dostigla je u junu 2013. godine. Imala je samo 50 kilograma. Kao nagradu dobila je, naravno, operaciju grudi.
"Dugo mi je trebalo da smram i imala sam dosta vremena da razmislim da li da se podvrgnem operaciji grudi. Nije to neto to tek tako odluite. Ipak, elela sam da izgledam prirodno. Operacija je kotala 4.000 funti, a moj otac kae da je vredelo svakog penija jer konano moe da me vidi srenu. On je odgajio mene i tri sestre i ono to je uradio za mene mnogo mi znai. Imam najboljeg tatu na svetu", rekla je Dorina.
Dordina sada izgleda fenomenalno, a to je jo vanije voli sebe!
Imala je svoje venanje iz snova krajem 2013. godine/Foto Facebook, Georgina Baird
Svaka promena ishrane zahteva napor i snanu volju, ali najvanija je motivacija. Imate li je vi?
A da je vidite sada mislili bi ste da je model/Foto Facebook, Georgina Baird
Ako ste reili da se odvaite i krenete putem kojim je Dordina uspeno prola, proitajte i:
Za tri dana do ueg struka
Namirnice koje ubrzavaju metabolizam
Napici od kojih mravimo
Sa jogom vitki i u 84. godini!
Smrajte uz avokado!
Za kratko vreme do sjajnih rezultata