Returning of the written off #53 Invited only - Page 81

Created

Last reply

Replies

940

Views

51.9k

Users

7

3.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

OTKRIJTE

Kako se koji zodijaki znak ponaa kada je zaljubljen?

Autor: 24sata | 03.06.2014 - 14:35:00h | Komentara: 0

Neki ljudi godinama kriju da su zaljubljeni u nekog, drugi to ne mogu da sakriju. Neki se unervoze u prisustvu osobe u koju su zaljubljeni, a drugi su direktni i odmah kreu sa armiranjem. Evo kako se svaki horoskopski znak ponaa kad se zaljubi.

Ovan vrlo jasno stavlja do znanja da je zaljubljen

OVAN
Kao i sve to Ovan radi, i zaljubljivanja su intenzivna i brza, pa oni ne razmiljaju mnogo pre nego to stupe u akciju. Ovnu najee ne treba vie od sat vremena da pone da se udvara.

Bik prikriva emocije

BIK
Bikovi su majstori u prikrivanju emocija. Ali iako drugi ne mogu da primete da su zaljubljeni, oni u sebi sve proivljavaju intenzivno, pa esto imaju problema i sa nesanicom.

Blizanci su nervozni kada su zaljubljeni

BLIZANCI
Inae brbljivi Blizanci u prisustvu osobe koja im se dopada postaju jo brbljiviji, jer se unervoze. Oni trae svaku priliku da zaponu razgovor sa svojim izabranikom.

Rak eka da bude zaveden

RAK
Rakovi vole da budu zavedeni. Iako njihova oseanja mogu da budu jaka, njihove akcije su suptilne i stidljive: pogledi s kraja sobe, poneka sladunjava porukica, ali nita otvoreno.

Lav je izuzetan laskavac

LAV
Lav postaje ekstremno armantan kada se zaljubi u nekoga i obasipa ga laskanjima i komplimentima. Ako je Lav zaljubljen u vas, verovatno vam nee dugo trebati da se i vi zaljubite u njega.

Device analiziraju svoj predmet dopadanja

DEVICA
Device postaju mnogo nervozne u prisustvu osobe koja im se dopada i analiziraju svaki detalj interakcije sa tom osobom (Rekao je ao" umesto zdravo" - ta to moe da znai?). To im je potrebno da bi ustanovili kako situacija napreduje.

Vage su neodlune

VAGA
Vage su najee zaljubljene u vie osoba istovremeno, ali njihov pristup svakoj od njih uvek je isti: uvek se trude da izgledaju najbolje to mogu, da prikau svoje najbolje kvalitete i da obasipaju odre'enu osobu komplimentima.

korpije se ponaaju opsesivno

KORPIJA
Umesto da kaemo da je korpija zaljubljena, bolje bi bilo da kaemo da je opsednuta do te mere da skoro i uhodi osobu koja joj se dopada". korpije e saznati svaki mogui detalj o osobi koja im se dopada i provee svaki mogui minut usredsre'eni na tu osobu.

Strelci se takmie sa svima, pa ak i sa onima koji im se svi'aju

STRELAC
Takmiarski nastrojeni Strelac ak i onima u koje je zaljubljen pristupa kao da treba da je stekne kao nagradu. Angaovae sve koje zna da ga hvale toj osobi kadgod se na'u sa njom i pozvae je na doga'aje na kojima on moe da pokae svoje najbolje osobine.

Jarac, mora da zna sve pre nego to se upusti u vezu

JARAC
Jarevi moraju da znaju sve o onima u koje se zaljube pre nego to odlue da li e da ispolje svoja oseanja. Oni sakupljaju sve informacije od toga koliko novca ima osoba koja im se svi'a, do toga kakva su njena politika shvatanja.

Vodolija eli da bude prijatelj

VODOLIJA
Kada se Vodolija zaljubi, ona eli da postane najbolji prijatelj sa tom osobom i da se ugura u njeno drutvo. Teie tome da se to vie zblie kao prijatelji u nadi da e to kasnije da preraste u neto vie.

Ribe se jako brzo zaljubljuju

RIBE
Ribama ne treba mnogo da se zaljube, a kada se zaljube, one po ceo dan mogu da lekare sanjarei o osobi koja im se dopada, crtajui srca i upisujui u njih ime te osobe. Oni idu ak toliko daleko da zamiljaju svoju zajedniku budunost sa tom osobom.

Daltoni thumbnail

Smrala 60 kilograma da bi dobila silikone od tate!

Ovoj devojci koja je kuburila sa kilogramima bila je potrebna samo motivacija. Izgleda da su je od prevelike kilae vie muile samo premale grudi...

Poelo je 2009. godine kada je Dordina izgledala ovako/Foto Facebook, Georgina Baird

Dvadesetpetogodinja Dordina Berd iz Engleske smrala je jer joj je otac obeao da e joj platiti ugradnju silikona u grudi. Visoka je samo 155 cm, a imala je 111 kilograma i nosila konfekcijski broj 50. Me'utim, ova majka troje dece uspela je da prepolovi svoju kilau i sada nosi konfekcijski broj 8 i teka je samo 50 kilograma.

Nakon to je rodila drugo dete, Dordinin metabolizam je naglo usporio. Umesto da se kilogrami smanjuju, ona je bila sve vea. Njenoj kilai nije doprinosila ni njena ljubav prema okoladi i gaziranim piima. Njeno stanje postalo je zaarani krug, a depresija je uradila svoje. Nezadovoljstvo koje je oseala zbog izgleda, pokuavala je da izlei okoladom.

Umesto da skine 25kg koje je dobila u trudnoi, nabacila je jo 20. Ljudi su mislili da je ponovo trudna i na ulici su je esto pitali kada joj je termin poro'aja.

"Ne krivim ih. Bila sam toliko debela, da sam i izgledala kao da sam trudna. Njima je verovatno bilo neprijatnije nego mene, kada sam im govorila da nisam", ispovedila se Dordina.

2012. godine bila je jako blizu cilju/Foto Facebook, Georgina Baird

Cela porodica brinula je za Dordinu i njeno zdravlje, a naroito njen otac.

"Otac je uo kako se alim sestrama zbog veliine grudi, pa je reio da plati operaciju ugradnje silikonskih implantata. Vie nisam imala izgovora i bacila sam se na mravljenje. Bila sam jako motivisana", rekla je g'ica Berd.

Iako bismo svi vie voleli da nije tako, ali im je ova mlada majka poela da mravi, ivot joj je krenuo nabolje. Kada je dostigla konfekcijski broj 44 upoznala je svog budueg mua Eliota, a uskoro je bila u drugom stanju sa treim detetom.

Uprkos trudnoi, nastavila je svoj program zdrave ishrane i bez vika kilograma prola je kroz drugo stanje.

Svoju idealnu teinu i konfekscijski broj 8 dostigla je u junu 2013. godine. Imala je samo 50 kilograma. Kao nagradu dobila je, naravno, operaciju grudi.

"Dugo mi je trebalo da smram i imala sam dosta vremena da razmislim da li da se podvrgnem operaciji grudi. Nije to neto to tek tako odluite. Ipak, elela sam da izgledam prirodno. Operacija je kotala 4.000 funti, a moj otac kae da je vredelo svakog penija jer konano moe da me vidi srenu. On je odgajio mene i tri sestre i ono to je uradio za mene mnogo mi znai. Imam najboljeg tatu na svetu", rekla je Dorina.

Dordina sada izgleda fenomenalno, a to je jo vanije voli sebe!

Imala je svoje venanje iz snova krajem 2013. godine/Foto Facebook, Georgina Baird

Svaka promena ishrane zahteva napor i snanu volju, ali najvanija je motivacija. Imate li je vi?

A da je vidite sada mislili bi ste da je model/Foto Facebook, Georgina Baird

Ako ste reili da se odvaite i krenete putem kojim je Dordina uspeno prola, proitajte i:

Za tri dana do ueg struka

Namirnice koje ubrzavaju metabolizam

Napici od kojih mravimo

Sa jogom vitki i u 84. godini!

Smrajte uz avokado!

Za kratko vreme do sjajnih rezultata

Daltoni thumbnail
Ovaj video cemo postavljati na prvoj strani topika, pa ce svaka od nas pre nego li krene da cita, morati da odradi ove vezbe..😉
Potrebno je samo deset minuta..sta je to za vas..😃

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Ql68ur7MELA#t=124[/YOUTUBE]
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Dobar dan 😛

nn027 thumbnail

Da. Sta to bese BV? 😕
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

"I will be seen in an Indo-western look in Pyaar Tune Kya Kiya" - Pratyusha Banerjee

Pratyusha Banerjee is all set to woo her audience in an episodic of Pyaar Tune Kya Kiya on Zing.

Wednesday, June 04, 2014 | 11:56:59 AM IST (+05:30 GMT) | Copyright: India-forums.com/TellyBuzz | 5 Comments | 381 Views
Pratyusha Banerjee is very well known for her role as Anandi in Balika Vadhu and then for her stint in Bigg Boss Saath 7. Now the bubbly actress is back to fiction world with an episodic in Pyaar Tune Kya Kiya on Zing.
Talking about her role in the show Pratyusha says, "It's my story and I'm playing the lead in the episodic. This is a story of a girl who has come from a small town to Mumbai to fulfill her dream of becoming an actor. The reason for taking this episodic is that I really liked the story. I can't reveal much about the track as I want you to watch the series which will come on air after 2 or 3 weeks."
In real life as well Pratyusha belongs from a small town and later came to Mumbai to become an actress. Telling us about it the petite actress says, "Yes that's true and thus I could easily get into the skin of the character. Though the love part and all that is fiction but when you first time visit to a city like Mumbai, that experience of living alone in the city I was able to portray it well. That feeling of a new girl in the city, I felt the same in real when I first came to this place."
So how will be Pratyusha's look? She says, "It's a very nice and a girl next door look. Mine is going to be more of an indo-western avatar which is again different from what you saw in Balika Vadhu. I'm sure even the audience will love my new gaze."
What's in store for Pratyusha on TV? "I really don't know but want to return back on TV with a bang. I'm getting lot of offers but nothing that excites me. So I am waiting for the right role to come my way," concludes the actress.
We'll have to see whether Pratyusha's new look will be able to spread its magic or not. For now we wish her luck!

Tek za 2-3 nedelje ide njena epizoda. Ja sam mislila da ce biti ovog petka 😕
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ovaj video cemo postavljati na prvoj strani topika, pa ce svaka od nas pre nego li krene da cita, morati da odradi ove vezbe..😉
Potrebno je samo deset minuta..sta je to za vas..😃

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Ql68ur7MELA#t=124[/YOUTUBE]

Ideja je odlicna. Jedino sto sam sad u poljskim radovima pa sam mrtva umorna kad dodjem sa njive.😛
Daltoni thumbnail
10:46, 04.06.2014. Kakav naslov..😲🤣

Vodovodu iskljucena struja

Autor B.G. Izvor June vesti | Nis
Vodovod
"Vodosnabdevanje nije ugroeno"; Foto: NTV

Zbog velikih dugovanja u utorak je i upravnoj zgradi nikog Vodovoda iskljuena struja.

Ipak, u JKP "Naissus" tvrde da snabdevanje gra'ana vodom ni u jednom trenutku nije bilo ugroeno.

- Bez struje je ostala samo upravna zgrada, ali se u njoj nalaze raunari za daljinsko nadgledanje vodosistema. To znai da je kontrola bila samo usporena jer smo morali da pre'emo na rezervni sistem - kau u press slubi Vodovoda.

Kako je novinarima reeno Vodovod je poslednjih meseci uspeo da drastino smanji i on je jue bio neto manje od 5 miliona dinara.

- I taj dug je izmiren nakon to nam je jue posle 16h iskljuena struja. Ubrzo potom je struja ponovo ukljunea - kau u Vodovodu.

Podsetimo, zbog velikih dugovanja jue je struja iskljuena i "Optini", zgradi gradske uprave u Niu.

Za sada niko iz Elektrodistribucije nije eleo da govori o razlozima, a direktor Darko Bulatovi ve danima odbija da odgovori na telefonske pozive novinara Junih vesti.

"Dobijamo neispravne raune"

U nikom Vodovodu ne spore dugovanje za struju, ali tvrde da ve mesecima dobijaju neispravne raune za struju.

Oni tvrde da je od februara, kada je umesto nike elektrodistribucije obraun potronje poeo da vri EPS, u Vodovod stiglo preko 200 spo*nih rauna.

- Mi smo veliki sistem. Imamo skoro 100 brojila, a samo od februara smo morali da "reklamiramo" vie od 240 rauna. O svemu postoji zvanina prepiska sa EPSom - kau u Vodovodu

Edited by Daltoni - 11 years ago
nn027 thumbnail
Nije sto je nas , ali je stvarno najbolja faca u JDJ 😳

Edited by nn027 - 11 years ago