Ove scene se glume gratis 😉 😳
Samo lepo "slucajno" sklonis ruku ☺️
Uf. to bih ja uradila,kada bi bila na njenom mestu..tresnula bi mu zvaku,pa kud puklo da puklo..😆
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 14th Sep 2025 - WKV
KIARA THROWN 14.9
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
When a lie is repeated hundred times…
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Bb top 5 - guess
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Malla and ARS running crime list
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
TRAUMA DRAMA 15.9
Sidvi FF: Chocolate (continued)
Conceiving of PL…
Ove scene se glume gratis 😉 😳
Samo lepo "slucajno" sklonis ruku ☺️
Posto Nadica voli izvestaje,evo me sa lica mesta.😆😆.iz danasnje epizode.Posto je Barkath obavestila ostale da Alija povraca dolaze svi zajedno u njihovu sobu,Alija na krevetu dok ostali stoje oko nje.Stigla je i doktorka koja je pregleda,meri puls i pita je koliko su u braku Zejn kaze 4 meseca.Potom doktorka predlaze da bi trebali proveriti test na trudnocu,mada kaze moze i da bude uznemiren stomak ali zeli i da proveri sa testom pre nego sto joj propise antibiotike.😉A ostali kada su culi poceli su da se vesele ,😆😆kao da cestitaju jedni drugima ,dok Alija tuzno gleda u Zejna i on u nju😳.Gulam i Osman kao postace dede,draga mama grli Sabanu,Osman prilazi Zejnu da cestita kao i svi ostali,kao postace tata,takodje i Aliji cestitaju, a njih dvoje samo se zgledaju,😳Donose se i slatkisi gde hrane jedne druge posebno Zejna,Rizvan i Ajat se prepucavaju kao da li ce biti decak ili devojcica Rizvan navija za decaka a Ajat za devojcicu.Shazija i Namfisa pricaju izmedju sebe tvrdeci da ne veruju da je Alija trudna,tu ih slusa Fahad i govori im nesto.Osman poziva sve da izadju iz sobe da ostave Aliju i Zejna same.Oni odlaze -a ovaj gif sto sam postavila je posle toga-gde sam se tako smejala 😆😆😆.Posto ostaju sami kasnije pocinje prepirka izmedju njih.Zejn je optuzuje kao da je ona rekla svima da je trudna,a Alija ga pita kako ce oni dobiti dete ,kada nisu konzumirali brak,onda on pravi facu 😆😆😆i kaze sta ja znam ,mozda kada sam bio pijan za Holi,da me nisi kao u fazonu spopala tada😆😆😆 tj iskoristila.😆😆😆 Ona kaze ti si lud i pocinje da ga tuce jastukom.😆😆😆 Dolazi Sabana radi im rituale,a njih dvoje zblanuti,Alija joj kaze nije nista potvrdjeno ali Sabana govori da to nema veze jer ona ima simptome trudnoce.Odlazi Sabana a dolazi Barkath stavlja Aliji talisman oko vrata i grli je govoreci da je stigao asistent da joj uzme krv da sidje dole i Barkath odlazi.Alija prica sa Zejnom kaze da ide dati krv,i kaze kako ce porodica razumeti posle tog testa, i da ona ne zeli da znaju ostali da oni ne kozumiraju brak.😉Tehnicar pokusava Aliji da uzme krv,tu su svi sede,u tom dolazi Zejn i govori da prestanu.😲Alija misli da ce sad on reci istinu da oni ne konzumiraju brak😆.Ali Zejn govori da je on vazan za nju i seda pored nje❤️ Zejn pita tehnicara da li je igla nova,ova mu odgovara da jeste i da za svaki uzorak uzima novu iglu,Zejn proverava iglu i vidi da je tanja kao to znaci da ce manje boleti.😳(koje srce,on se uplasio za nju,kao bolece je)😳Alijin otac se smeska kao i ostali i govor neku pesmu ustvari Beintehaa..😳Zejn govori da se Alija ne muci,imace problema mozda kasnije zbog toga,tehnicanr govori Zejnu da bude opusten.Zejn nervozann,uzima Alijinu drugu ruku i drzi,❤️svi ostali to vide i osmehuju se,drago im,on pomno prati kako joj vadi krv,a ona tako gleda u njega videvsi ga nervoznog sto njoj vade krv.Tehnicar zavrsio vadjenje a Zejn i dalje drzi Alijinu ruku❤️,dok Gulam-Alijin otac govori u sali da popusti Zejn njenu ruku,drugi se smeju,i Zejn polako popusta ruku.😳Alija pita tehnicara kada ce biti gotov nalaz ona odgovara do uvece.Deca od Fahada dolaze i zapitkuju Aliju kako ce se zvati beba ako bude decak ili devojcica,tu se smeju ,a mali Fahadov kaze da Zejn mora poljubiti Aliju u obraze pa ce stici beba😆😆😆tu se svi isto smeju.A njih dvoje se tako gledaju.❤️Najava za ponedeljak-precap:Alija i Zejn pricaju kako da obaveste porodicu da ona nije trudna.U tom dolazi Barkath nesto pita.Zejn poziva Aliju ako zeli da podje sa njim na sastanak.(mozda poslovni-ne znam)
I jos malo 😉
![]()
![]()
🤪😳 Badi od ovoga moze da se rikne 😆I jos malo 😉
![]()
![]()
Pa za sada kako stvari stoje cini mi se da je dobra serija 😊
Znaci dobre su i u KMH. Super . 😊 Dok ja zavrsim drugu sezonu ti ces odgledati dobar deo prve pa ces mi reci vredi li je gledati.
Pa za sada kako stvari stoje cini mi se da je dobra serija 😊
😡😡
Ako me nisi prepoznala,Drua,..ovo sam ja,dok sam jos bila plavusa..😈😆