Ima na vikiju,ali malo malo pa fali neka epizoda,zato gledam na tabanu,ima srpski,ali los prevod,gledam sa engleskim prevodom ...
Gde je gledas ? Da li je ima na vikiju sa Eng prevodom ?
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
KIARA THROWN 14.9
When a lie is repeated hundred times…
TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 15th Sept 2025.
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
Malla and ARS running crime list
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Conceiving of PL…
Sidvi FF: Chocolate (continued)
Katrina Kaif Is Pregnant
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Welcome Baby Boy ❤️🧿
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
Ima na vikiju,ali malo malo pa fali neka epizoda,zato gledam na tabanu,ima srpski,ali los prevod,gledam sa engleskim prevodom ...
Gde je gledas ? Da li je ima na vikiju sa Eng prevodom ?
IPKKND je kopirao scene iz KMH 😲 Lele 😆
Arjun je nadrndani boss ,a Arohi radi sad za njega kao njegov asistent ,cak ima i scena sa ditktatom ,gde Arohi ne zna da pise diktat pa sve snimi na telefon 😲
![]()
![]()
![]()
Ruka ti se osusila Paro..😡😆
Ove scene se glume gratis 😉 😳
Samo lepo "slucajno" sklonis ruku ☺️
Uf. to bih ja uradila,kada bi bila na njenom mestu..tresnula bi mu zvaku,pa kud puklo da puklo..😆
@Nadice 😆 Da to kao iskoristila ga za Holi,a on je tada nju zezao ujutru kada su se probudili onako ona mamurna posto je probala to pice koje je Gauhar sipala Zejnu pa se i Alija osamutila,on je zezao u fazonu kao da su proveli noc zajedno tj da su sad muz i zena,😆ona pocela plakati i kada je video kako place smirivao je i rekao da se sali pa ga je i tada jastukom tukla😆a sad on nju zeza,kao da ga ona tada spopala😆😆😆Dobar mi je deo kada joj vade krv,kako on se zabrinuo hoce li je boleti,pa proverava da li je igla nova,tanka ,pa drzi je za ruku dok joj vade,sve je to dokaz da je zaista poceo da voli,😳da mu je jako stalo do nje .❤️A na gifu faca je takva posto su svi izasli a stavili im kolac u usta koje su im trpali da se zaslade kao zbog radosne vesti,a oni zblanuti obadvoje🤣@Dal😆 ma oni su meni extra,zaista ,ovako dobre scene gledam vise puta i zaista uzivam sa njima sto se vidi od mene na svakom cosku😆😆😆
😆 Ma puklo bi jos kako 😉 🤣
A mozemo i mi malo da bacimo pogled..😉
Yugo je postavio Beintehaa 😉 Unapred se izvinjavam zbog prevoda,prevodila sam ovu epizodu napamet,bez videa..nadam se da nije mnogo lose ispala..😕