Returning of the written off #50 Invited only - Page 17

Created

Last reply

Replies

1k

Views

41.9k

Users

7

4.7k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Durga calls a fake journalist to the party to revive Shaurya's past!

Star Plus' recently launched show Ek Hasina Thi gears up for some interesting sequence ahead as Durga takes a step forward to unveil Shaurya's past.

Wednesday, April 16, 2014 | 5:12:36 PM IST (+05:30 GMT) | Copyright: India-Forums.com / TellyBuzz | 15 Comments | 3830 Views

Cinevistaas' recently launched romantic thriller show Ek Hasina Thion Star Plus, wherein Durga (Sanjeeda Shaikh) is on a mission to reveal Shaurya (Vatsal Sheth) as the real culprit who had raped Payal (Teena Chopra). Durga has already tried out different ways to reveal the wrong deeds of Shaurya which he has kept hidden from everyone and on the other hand, Shaurya is trying hard to impress Durga with his charming personality.

In the forthcoming episodes of the show, we will get to see some drama taking place at the party as our source has informed us that, "Durga and her father (Bhupinder Singh) will be throwing a party in which Durga decides to revive the past of Shaurya in front of the media and everyone. In the party, a journalist brings forth Shaurya's rape case into limelight to which Shaurya becomes furious and he assaults the journalist. Shaurya's act makes his family feels embarrassed."

Our source further adds, "The journalist was fake who just did what he was told by Durga to do. Later, when everybody learns that the journalist was fake, the hunt to nab the journalist begins."

The forth coming episodes of the show will reveal whether Durga's act of bringing in a fake journalist to revive Shaurya's past will come out in open or not and what will be Durga's next step to keep everything hidden from all.

Gleda li neko ovu seriju?Kakvi su prvi utisci?
Kety76 thumbnail

Magini napitak za eliminisanje celulita

PONEDJELJAK, 14 APRIL 2014 23:13
524 0StumbleUpon0

Celulit nije akumulacija toksina u organizmu i on se ne javlja zbog loe cirkulacije (to je uvreeno miljenje). Celulit je zapravo mast koja je "pritisnuta" na vertikalno vezivno tkivo u butinama i kukovima te zbog toga i dolazi do spo*nih ispupenja i rupica na koi.

Postoje etiri razloga zbog kojih se to i deava: ishrana, stil ivota, hormonske promjene i nasljedni faktor. Celulit se ne pojavljuje u odre'enoj ivotnoj dobi to znai da se moe pojaviti kod djevojaka i ena svih uzrasta (ak i kod tinejderki).

Kako biste spreili pojavljivanje celulita ili ga eliminisali nakon to se pojavi, preporuujemo sljedei napitak.

Sastojci:

- jedan veliki grejpfrut

- dvije pomorande

- etvrtina limuna

- komad 'umbira veliine 1.30 cm

Priprema je veoma jednostavna: napravite sok od pomenutih sastojaka i uivajte (iscijedite citruse, a 'umbir narendajte u sok ili ga samo ubacite u belnder, zajedno sa sokom i izmiksajte). Soku moete dodati i nasjeenu limetu, ali nije neophodno. Cijela koliina soka se pije odjednom, najbolje ujutro.

Ovaj napitak poboljava cirkulaciju krvi, "razbija" viak eera u organizmu, topi viak masti te smanjuje zadravanje vode i poveava proizvodnju kolagena koji je potreban za uvrivanje koe.

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

congo za jubilarni 50 🥳

a gdje zurka 😕

Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Svratih da vas pozdravim i zahvalim se za poruke koje ste mi slale 🤗

hvala od ❤️

😃 Kety cim si sa nama znam da ti je bolje i da si stigla kuci. Mnogo si nam nedostajala ovih dana. 🤗
A vremena i povoda za jednu dobru, pravu zurku ce biti samo da si nam ti dobro ❤️
nn027 thumbnail

da ponovim 😃
vidim ove slicice se ponavljaju ravnih 9 stranica
pa reko da i ja ponovim na 10-u,mislim,ja to zbog uroka 😆😆

Slobodno . Evo i ja cu jubilarni 11. To je Smekicina i moja terapija 😆
nn027 thumbnail

da vam jos malo dosadjujem sa Barunom 😆😆

Ma kakvi dosadjujes. Slobodno ti njega nama postavljaj 😆
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Smeki,od sada pisi Nadi u PM..ja stvarno ne zelim da znam unapred..😭

Sory 😭 uvek se zahebem,necu vise😃
Kety76 thumbnail
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Smeki 😛🤗 evo mene 😃 vidis kako djeluje 😉

Znaci tako,Barun prvo pa onda dolazis😉 pazi kad sam znala😛 Nedostajala si🤗
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

😃 Kety cim si sa nama znam da ti je bolje i da si stigla kuci. Mnogo si nam nedostajala ovih dana. 🤗
A vremena i povoda za jednu dobru, pravu zurku ce biti samo da si nam ti dobro ❤️

i vi ste meni nedostajale ❤️
stigla kuci,osjecam se bolje
cekam goste 🤢 ne znam stizu li veceras ili ujutro