Znaci postavili su i dana beskrajnu Ljubav-Sad je ples..Idem i ja gledati😳
Dobro da znam da ostavim komentar. Ne znam samo sta je sa Rangrasijom. Kad je postavljena ova zadnja epizoda.
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 20th Sep 2025 - WKV
🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
Deepika starts shooting for King
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 20, 2025 Episode Discussion Thread
🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
Anupamaa 20 -24 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Singer Zubeen Garg Passes Away
Downfall is Real! No one even cares for SPA pics this year
Fav contestant this year?
Book Talk Reading Challenge & Book Bingo ~ Oct 2025 Sign up open!
Star Parivaar Ki Favourite Saas
Related new fanfics
Homebound - OSCARS 2026 Official Indian Entry
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 21, 2025 Episode Discussion Thread
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
Akshay Kumar Is Back To Giving Hits
H-1B Visa Crisis: Families Forced to Return, Futures at Stake
Chunkey Panday happiest for Ahaan’s success (Saiyaara)
Tabu likes a reel shading Deepika on Instagram
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Znaci postavili su i dana beskrajnu Ljubav-Sad je ples..Idem i ja gledati😳
Ima i srpski prevod,na vikiju uglavnom sve serije imaju i srpski prevod...
Posto su saznali da se odrzava grupno vencanje gde bi mogli pronaci Barkhat-neko im je rekao da Meer zeni Barkhat,oni su dosli na to mesto,jedna zena ih je pitala da li je ona Saira ona kaze da ,a Zejn kao Abdul-tako nekako i kao da se vencaju .Zejn je odmah posto je saznao da udaju Barkhat javio svojima.-To je bilo juce u epizodi.Zapravo ta neka Saira je devojcica koju su hteli udati za starca od 70 god,ali su ima javili na vreme tako da i nije bila tu ta mala,tako je Alija upala kao Saira.Spremni za vencanje-pod drugim imenima😉Jao meni ovaj pitao Zejna da zamene mlade 🤣njemu se dopala Alija i smeska se gledajuci nju uz to se ceska po stomaku.Alija se prepala da nece Zejn zeznuti...ali on mu je na kraju objasnio i rekao da ne dopusta to,ovom bilo krivo.😆😆😆Zejn i Alija-se vencavaju,ona kao misli kako je on pomogao njenoj porodici,kako ga je pre mrzela ali sada ne,kako ga kao jos uvek ne voli,ali ga smatra kao dobrog prijatelja😲 ma daj Alija ti sama ne znas sta osecas-moj komentar😆😆Ona mislila kada su je pitali da li prihvata,dok Zejn kada su ga pitali samo je pogledao u nju i odmah rekao Prihvatam.😳Precap za ponedeljak: Barkhat se pojavljuje Kao mlada,Zejn i Alija upadaju da bi prekinuli vencanje..
Sta, ima i srpski prevod ove serije ?😲
Uglavnom sva deca , kad krenu u vrtic , prve godine su vise kuci nego u vrticu. Kasnije, kad krenu u zabaviste i skolu, zato mnogo manje boluju.
Nisam uspela da nadjem 11-tu epizodu 😕
Ta serija je komplet..dakle sve epizode su postavljene,,ako nisi nasla,onda je deseta poslednja..