Returning of the written off #49 Invited only - Page 54

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

38.2k

Users

7

4.8k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Bikica

Znaci postavili su i dana beskrajnu Ljubav-Sad je ples..Idem i ja gledati😳

Dobro da znam da ostavim komentar. Ne znam samo sta je sa Rangrasijom. Kad je postavljena ova zadnja epizoda.
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posto su saznali da se odrzava grupno vencanje gde bi mogli pronaci Barkhat-neko im je rekao da Meer zeni Barkhat,oni su dosli na to mesto,jedna zena ih je pitala da li je ona Saira ona kaze da ,a Zejn kao Abdul-tako nekako i kao da se vencaju .
Zejn je odmah posto je saznao da udaju Barkhat javio svojima.-To je bilo juce u epizodi.
Zapravo ta neka Saira je devojcica koju su hteli udati za starca od 70 god,ali su ima javili na vreme tako da i nije bila tu ta mala,tako je Alija upala kao Saira.

picture1
picture2
Spremni za vencanje-pod drugim imenima😉
picture5
picture6
picture7
Jao meni ovaj pitao Zejna da zamene mlade 🤣njemu se dopala Alija i smeska se gledajuci nju uz to se ceska po stomaku.Alija se prepala da nece Zejn zeznuti...ali on mu je na kraju objasnio i rekao da ne dopusta to,ovom bilo krivo.😆😆😆
picture8
picture9
Zejn i Alija-se vencavaju,ona kao misli kako je on pomogao njenoj porodici,kako ga je pre mrzela ali sada ne,kako ga kao jos uvek ne voli,ali ga smatra kao dobrog prijatelja😲 ma daj Alija ti sama ne znas sta osecas-moj komentar😆😆Ona mislila kada su je pitali da li prihvata,dok Zejn kada su ga pitali samo je pogledao u nju i odmah rekao Prihvatam.😳
picture11
picture10
picture12
Precap za ponedeljak: Barkhat se pojavljuje Kao mlada,Zejn i Alija upadaju da bi prekinuli vencanje..
picture13
picture14
picture15
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Preetika Rao 😳
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Drya

Ima i srpski prevod,na vikiju uglavnom sve serije imaju i srpski prevod...

Sta, ima i srpski prevod ove serije ?😲
nn027 thumbnail

Posto su saznali da se odrzava grupno vencanje gde bi mogli pronaci Barkhat-neko im je rekao da Meer zeni Barkhat,oni su dosli na to mesto,jedna zena ih je pitala da li je ona Saira ona kaze da ,a Zejn kao Abdul-tako nekako i kao da se vencaju .
Zejn je odmah posto je saznao da udaju Barkhat javio svojima.-To je bilo juce u epizodi.
Zapravo ta neka Saira je devojcica koju su hteli udati za starca od 70 god,ali su ima javili na vreme tako da i nije bila tu ta mala,tako je Alija upala kao Saira.

picture1
picture2
Spremni za vencanje-pod drugim imenima😉
picture5
picture6
picture7
Jao meni ovaj pitao Zejna da zamene mlade 🤣njemu se dopala Alija i smeska se gledajuci nju uz to se ceska po stomaku.Alija se prepala da nece Zejn zeznuti...ali on mu je na kraju objasnio i rekao da ne dopusta to,ovom bilo krivo.😆😆😆
picture8
picture9
Zejn i Alija-se vencavaju,ona kao misli kako je on pomogao njenoj porodici,kako ga je pre mrzela ali sada ne,kako ga kao jos uvek ne voli,ali ga smatra kao dobrog prijatelja😲 ma daj Alija ti sama ne znas sta osecas-moj komentar😆😆Ona mislila kada su je pitali da li prihvata,dok Zejn kada su ga pitali samo je pogledao u nju i odmah rekao Prihvatam.😳
picture11
picture10
picture12
Precap za ponedeljak: Barkhat se pojavljuje Kao mlada,Zejn i Alija upadaju da bi prekinuli vencanje..
picture13
picture14
picture15

Hvala Biki na izvestaju sa lica mesta 😃
Oboje su mi preslatki.
😊
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Sta, ima i srpski prevod ove serije ?😲

😆 Jao Dal , pa cak i ja sam uspela da ga nadjem 😆
nn027 thumbnail

Preetika Rao 😳

Tako mi deluje nezno i prefinjeno. 😃
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Uglavnom sva deca , kad krenu u vrtic , prve godine su vise kuci nego u vrticu. Kasnije, kad krenu u zabaviste i skolu, zato mnogo manje boluju.

Moj je krenuo sa 11 meseci..Sada ima 5,5 godina..Dokle bre vise..
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Nisam uspela da nadjem 11-tu epizodu 😕

Ta serija je komplet..dakle sve epizode su postavljene,,ako nisi nasla,onda je deseta poslednja..
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ta serija je komplet..dakle sve epizode su postavljene,,ako nisi nasla,onda je deseta poslednja..

Ma nisam nasla ni 2 a kamoli 11 Nije moje vece, ocigledno