Dal nije smesno😆😆😆 niko od vas ne gleda a ja moram s nekim da podelim utiske
Ja bih rado gledala,ali moram da prevedem serije za vas..a kasnije sam toliko mrtva da ne postizem,ne zameri..Videcu da odgledam,cim ugrabim malo lufta..
🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
VICTIM KAUN 🤧 19.9
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 28
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 19, 2025 Episode Discussion Thread
Armaan has always been the victim
How quickly time changes
Deepika starts shooting for King
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 20, 2025 Episode Discussion Thread
Appreciation Post for Ruheen
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 20th Sep 2025 - WKV
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Happy birthday Namik Paul❤️🔥🩷
Now Nag Ashwin takes a dig at Deepika for the Kalki mess
Anupamaa 20 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
Singer Zubeen Garg Passes Away
Aneet replaces Kiara in Shakti Salini
Veer Hanuman - Chat Club #4
Book Talk Reading Challenge & Book Bingo ~ Oct 2025 Sign up open!
Homebound - OSCARS 2026 Official Indian Entry
Dal nije smesno😆😆😆 niko od vas ne gleda a ja moram s nekim da podelim utiske
Ja bih rado gledala,ali moram da prevedem serije za vas..a kasnije sam toliko mrtva da ne postizem,ne zameri..Videcu da odgledam,cim ugrabim malo lufta..
Dal evo sa ekstra prevodom stavi na prvu stranu,ja sam mislila da ima samo engleski ono Drya kaze i srpski ja ukljucim vrh prevod sad gledam seriju iz pocetka😆http://www.viki.com/tv/1926c-kitani-mohabbat-hai-2
Dobro su se setili,na prvoj su par puta pustali indijske filmove,ne znam sto su prestali...Nadam se da ce biti Vir i Zara ,mislim trebalo bi ako ce pustati sa SRK-omJugo je podelio informaciju u grupi da ce od nocas, svakog petka u 00 45 biti prikazivani Indijski filmovi na televiziji PINK, i to sa SRK-om..Ja cu gledati..A vi ?😛
Ima i srpski prevod,na vikiju uglavnom sve serije imaju i srpski prevod...
Postavila sam..Ovo je sa Eng prevodom i sto je najbolje meni radi..😃 Veceras cu da odgledam par epi..Sada moram da prevodim..😉
Audience are eager to know about who will play Barkat role Barkat in Beintehaa? Bawadi secret unfolded with Barkat's character and she is none another than Dimple Jhangiani.
Dimple Jhangiani who was last seen in Pammi Pyarelal as Minty also played lead role of Nimrit in Life OK's Amrit Manthan but she had been replaced by Ankita Sharma due to story demand. She had re-entered the show Amrit Manthan again.
She did Tollywood films also along with TV serials like Kanya, Kuchh Is Tara on Sony TV, RajKumari Sandhya in Raja Ki Aayegi Baraat show.
Let's see How will she enter in Barkat house? Will Aaliya and Zain's life change because of Barkat's entry? Both of them doing marriage second time only for Barkat. Their relation started from NO' and now this NO' is getting converted into Yes'.